iki gündür bende misafir agirladim, temizlkti, hazirlikti derken baya bir yoruldum , sabahlari sahurda kahvaltimi karataya uygun yapabildim ama aksamlari misafir olunca tam karataya uymadi ama, onun yerine iki gündür sözverdigim üzere spora basladim aksam yatmadan önce yapabildim orucluyken yapmak istemedim, fakat sunu anladimki ben ne yapmisim kendime, önceden 45 dakika bisiklet cevirrirdim, simdi 20 dakika zor dayandim, fazlada zorlamak istemedim kendimi, sonra yarim saat kadarda yerde göbek hareketi , plates felan youtube dan bakarak yapayim dedim, ebru salli egiliyor bükülüyor, ben bir türlü yapamiorum, gülünecek bir halim vardi , en sonunda sinirlendim kendime ve biraktim, cok hantallasmisim spor bile yapamiyorum. oglumun dogumundan sonra 8 kilo vermistim ama sabah ve aksam spor yapiyordum, birazda yediklerime dikkat ediyordum, yalniz mekik hareketini yanlis yapmisim o gün bugündür boyun agrisi cok cekerim ben. iki gündür biraz mekik yaptim, gülemiyorum bile karnim aciyor fakat gene boynum cok agriyor, daha yapmam galiba zorluyorum boynumu sadece kariyo ve diger hareketleri yaparim, mekik yapmadan göbek hareketi yokmu acaba, ya bugün boynum cok agriyor, bas agrisida var gene , pisman oldum yaaa