giremedim arkadaslar, okullar tatil , bu aralar esimde evde olunca laptop bana düsmüyor pek, zaten gelmeler, gitmelerde bol ben gene kilo aldim galiba, bu hafta ne diyet yaptim nede spor, malesef gene moral yerlerde, bu halimi hic sevemiyorum, ben böyle degildim, bu kadarmi iradesizsin sen diye kiziyorum kendi kendime, arkadaslar ama gercekten ben böyle degildim isteyince 5-6 kilo verebiliyordum, neden böyle anlayamiyorum.
Dallidacim seni tebrik ediyorum , masallah aman nazarimiz degmesin, yeni listende hayirli gelsin ve bol kilo verdirsin insallah

ama sanki pek fazla degisiklik yok gibi listende , demekki bu liste sende ise yaramis, valla sevindim senin adina

Serapcim esine gecmis olsun canim, seninle banada gecmis olsun, gene diyet yalan oldu, sanirim seninde kacamaklarin oldu, ne olacak bizim sonumuz arkadasim :44:
Sevgi abla küsecegim haaa ya arada bir görelim senide , ne haldesin, neler yapiyorsun, arayamiyorumda su siralar coluk cocuk evde esim evde , belki cumaya arayabilirim insallah özledim seni yaaaaa