Hayırlı geceler arkadaşlar
Bugün yine yoğun bir gün geçirdim,saat 4 te misafirlerim geldi,3 yetişkin+2 küçük çocuk...saat 9:30 gittiler...yine habersiz geldiler ve bu defa hazırlıksız yakalandım...bir tarafta börek yaptım çayın yanında olsun,bir tarafta yemek...eşim birlikte yiyelim diye çok ısrar etti...çok yoruldum....ama çok şükür mutlu ve tok evlerine döndülerkaçamak yapmadım,ama az önce üzüm yedim...leptinim kaçtı mı acaba?
Dallidacim anlasilan, sana sürekli davetsiz misafir gelecek, serpin da dedigi gibi buzlugunda devamli, pogaca, sarma gibi seyler bulundur, internette cok tarifler var, bazi börekleri yapip pisirmeden buzluga koyuyorsun, sonra cikarip hemen firina veriyorsun. bos zamanlarinda kurabiye felan yap ko bir kenara , hazirliksiz yakalanmaburda bazi arkaaslar icli köfte bile yapip koyuyorlar buzluga , cikarip hasliyorlar aslinda calisan hanimlar icinde cok pratik olur.
SERAPdaha iyisin inşallah
Herkese hayırlı geceler![]()
Allah sifa versin canim , bende pek iyi degilim, bogazim agriyor, dün dügündede kulagim ve basim agridi, üstelik bende regliyim onunda agrisi var, yavas yavas geliyor hastalik belli . bencede dinlen bugün kendine izin ver, bu hastalik dinlenmeyle gecer. eminimki daha fazla verdin, genede tebriklerSabah yine tatsız uyandım. Yine de kahvaltı hazırlamak istedim. Neyse ki hazırlık bitinceye kadar ayakta durabildim. Sonra iki büklüm... Hem regl, hem bağırsak sendromu, ikisinin sancısı birleşince tadı kaçıyor insanın. Termoforu doldurdum, sabahtan beri karnımda. Rahatlattı biraz. Kendimi daha iyi hissediyorum. Birazdan kahvaltımı yapacağım...
Bu sabah tartıldım:
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64.4
Fark: - 400 gr.
(karnım davul gibi, muhtemelen kilom daha az ama 2-3 günden önce bunu bilemeyeceğim. Yine de kendimi motive edeyim, kesin daha fazla vermişimdir)

masallah , tebrikler canimGeçen hafta :57.4 kg
Bu hafta : 56.6 kg
Fark : 800 gram![]()

tebrikler dallidacim, cok iyiGeçen hafta kilom:76,7 kg
Bugün:76,5 kg
Fark:-200 gr

camiye git canim iyi düsünmüssün, Kurani ögren ve oku bize onlar lazimSabah:2 yumurta,1 kk peynir,8 zeytin,yarım domates,2 dilim sucuk,2 ısırık kete4 ceviz,3 kuru kayısı...
Ara:yoğurt..belki 4 ceviz de yerim..
Bugün suları gene kestiler...geçen cumartesi günü yine suyumuz yoktur...dün akşam evim batmış,temizlik yapmam lazım,yemek yapmam lazım....bunu için de SU lazım(haftaya belediyeye gideceğim
gönderdim mesaja hala cevap vermediler...sözde en kısa zamanda bana döneceklerdi..güleyim bari
Çocuğu okula bıraktıktan sonra,camiye uğramak istiyorum...yetişkinler için kur-an kursu açıyorlar ya..bende katılmak istiyorum :))
Sonra görüşürüz arkadaşlar![]()

Sevgi ablacigim, bize ceza meza hayretmiyor, bende aynen hem regliyim hemde diyet yapmadim diye trtilmadim ama bu hafta kesin birseyler yapmaliyiz bu gidis nereye yoksa böyle olmazGünaydın Arkadaşlar;
G gr
eçen hafta:86 kg
Bu hafta:86,9;
Fark:+900
Cezaları bekliyorum,akşam görüşürüz hemen çıkmam lazım.![]()