merhaba menumu yzayim hemen cikacagim okuldan geldum yenek yapiyorum ardina evi temizlicem oglani disari cikartacagim menum
sabah
1 k peynir 3 zeytin domates salatalij 1 catal labne recel cay
ara 1 elma 1 mandalina yesilcay su
ogle kuru faslye yogurt corba girusuruz
Afiyet olsun..
1 elma+1 mandalina fazla bence ya 1 elma ya da 2 küçük mandalina 1 porsiyon meyve eder.
Hepinize cok tesekkür ederim arkadaslarim, beni merak etmissiniz, cok sükür iyiyim, ama gercektende cok kötüydü havalar, bugünde biraz rüzgar var ama yagmur yok, buna sükür, evet bende izledim bazi yerlerde iskeleler , evlerin catilari, agaclar felan ucmus, ama cok sükür bizim ev saglammis

yalniz pencerelerden korktum sanki eve dogru yerinden firlayacak gibiydiler, neyseki gecti. ilginiz icin cok tesekkür ederim.

Bu gün 3 . orucumu tutuyorum, cuma demistim ama galiba yarin regl olacagim, bir hafta ara verip sonra bir kac gün daha devam etmek istiyorum, bakalim Allahtan birsey cikmazsa, bu aralar daha sakin hayat benim icin hava sartlari kötüya disari pek cikamiyoruz, aslinda tam diyet zamani, kis aylarinda pek evden cikmak istemem.

serapcigim evet sevgi ablayla zannedersem gecen haftaydi konustuk, ama o zaman böyle firtina yoktu, bu konuyla alakali konusmamistik, bende özlüyorum, kendilerini
Gecen gün beni daha iyi anladigini yazmissin, misafirler oldugunda diyet yapmanin pek mümkün olmadigi konusunda , cok hosuma gitti, cok güldüm, gördünmü yaaaaa dedim
Geçmiş olsun sizlere de Gurbetçim. Allah kabul etsin oruçlarını.
Aynen şekerim, seni daha iyi anladım. Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış

Gurbet' e yeme demek kolaymış. Gördüm günümü

merhaba kızlar.evdeki interneti kapattık ondan giremiyorum.bina olarak internet hattı döşenecekmiş.yoksa aklımdasınız ama bu ara kaçamak yaptım inşallah bu haftayı kilo almadan kapatırım eve tekrar internet bağlansın bol bol yazarım.şimdi okuldan giriyorum.kendinize iyi bakın:)
Melekçim, bizi düşün

Tam masaya otururken, okulda bisküvi ikram edilirken, komşun yorgunluk kahvesine çağırıp yanında kek verirken... Hareket şu

Sen de kendine iyi bak şeker.
Rica ederim

sabah dişçiye gittik,saat 10 da randevumuz vardı...saat 10:30 oldu,biz hala bekliyorduk..sinirlendim randevuyu iptal ettim

neymiş efendim,sistem yokmuş,yeni geldi...ama içerde bir sürü hasta vardı....eee,o zaman randevu vermeyeceksin

zaten çok önemli bir şey değildi,dolgu kırıldığı için gittik...diş hafif da sallanıyor,belki çektiririz dedik ama olmadı..1-2 hafta sonra zaten kendinden düşer

Demek kiSevgi ablayı sobeledin

2-3 gün önce ben de aradım,merak ettim...neyse ki iyidir çok şükür

Öpüldün
Bu ara çok gerginsin bence, biraz sakinleş... Devlet hastanesinde 30 dk. normal sayılabilir bence. Bir de artık İstanbul' da değilsin. Buradaki gibi hızlı ve acelesi olan insanlarla yaşamıyorsun. Orası yavaş bir kent. Bak bu sizin ruh ve beden sağlığınız için de çok iyi olacak. Stresiniz azalacak. Senin de uyum sağlamak için zamana ihtiyacın var biliyorum, bu adaptasyon sürecini kendine zarar vermeden geçirmeye çalışmanı tavsiye ederim. Doğduğun yerde başka, İstanbul' da başka, şimdi Elazığ' da bambaşka bir sosyo-kültürel yapı var. Fark yaratmak için öfkelenmek yerine bir ucundan tutabilirsin. Daha önce de söylemiştim. Kent konseyine girip orada kadın kollarında çalışabilirsin.
Oğlunun sorununun canını acıtmıyor olmasına sevindim

Yaa, evet. Sevgi' yi sobeledim

Garibim 3 ayda 2 kez hamur işi yaptı ona da ben denk geldim

Çok şükür, ben de merak etmiştim.
Ben de seni öptüm şeker
Merhaba arkadaşlar

Sabah 1 kahve+1 dilim ekmek
Öğlen:yeşil salata+200 gr salam
Kaçamak:1 salkım üzüm.....sinirimden yedim

Akşam:2 yumurta+1 havuç
Bugün 75 dakika orta tempoda yürüdüm

dün de yürüdüm oğlumla beraber 75 dakika :)ah,bir düzene girsem....bugün üzüm yemeseydim iyi olacaktı ama....neyse,yarın telafi ederim

-------------------------
Öpüldünüz
Afiyet olsun

Çocuğu da yürütüyorsun, aşk olsun

Kilo verdi mi bari?? Bak bugün bir dr. vardı Gülben' de çocuklarda yağı kısmayın diyordu.
Tamam şeker, bakıp yazıcaam...
bu menu ile sen rahat 1.5 kilo verirsin ya masallah bende aslinda kahvaltida dereotu yemek istiyorum istahi kapatiyor ibrahim saracoglu tavgiyesi tiroidi dengede tutuyo ama birgun diikkaakat etsem diger gun yiyemiyorum serap bitkisel cay icmiyormusun bir sebebi varmi
ne buyuk tesaduf hamurislerinde sevgiyi yakalaman serapcim bizde telde gorussek hemen farkederdin benim yaramazliklar
Yok yok, 1,5 kilo veremem ben.. Çünkü sürekli diyet yapıp bırakmaktan vücudum kendini korumaya aldı artık.. 1 kilo verirsem mutlu olacağım. Dereotu evet, iştah keser. Ama ben kış olduğu için yiyorum. Domates, salatalığın zamanı geçince yeşillik yerim genelde. Dereotu, maydanoz, nane, roka, semizotu gibi tüm yeşillikleri eve gelince ayıklayıp yıkayıp santrifüjde kurutuyorum. Kağıt havluya sarıp buzdolabı poşetiyle saklıyorum. Ertesi gün kağıt nemliyse değiştiriyorum. Böylece elimin altında hazır oluyor. Yoksa her gün bir tutamla uğraşamam, üşengecim ben
Bitki çayları ile pek aram yok. Kış geceleri 7'li ya da 9'lu çay içiyorum bazen. Genelde bugün olduğu gibi baharatlı yeşil ya da siyah çayı sütle karıştırıp içerim. Karatay sebebi ile şu anda bal ilave edemiyorum.
Aç kalırsın valla

Sevgiciğimi mantı ile yakaladığımda 3 gün kaç kaşık diye sormuştum

oglen kurufasulye yemedim mantar kalmisti onu yedim bugun rahatsiz etmedi cok seviyuorum mantari
yogurt ve corba vardi
okuldan gelince 1 armut mandalina 1 kayisi 1 bardak sut saat 6 yi gecti yemeyecegim
bakalim bu hafta bende kilo verecekmiyim
sut icmek kilo vermemi zorlastirirmi sizce
Meyve yine fazla bence. Kilo verirsin elbette, vermemen için sebep yok.
Yine kan gurubuna bak diyeceğim. Hatta imkanın varsa intolerans testi de yaptırabilirsin. Ben 0Rh(+) im mesela. Test yaptırmadım ancak kendi tespitlerim şöyle: Gün içinde tolere edebiliyorum ama akşam yemekten sonraki arada süt içersem, peynir yersem kilo veremiyorum. Hafta boyunca 1 kereden fazla taneli sebze-tahıl (bezelye,barbunya, mercimek, k.fasulye vs.) yersem, eti azaltırsam yine kilo veremiyorum.