- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
Günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar olsun
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,4 zeytin....
Ara:1 elma
Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk pırasa yemeği,salata,1 ayran
Ara:1 elma
31 aralıkta 40 gr çikolata yedim....dün akşam da 20 gr...ve 4 sosis....tamamen duygusal açlık....ama dün yemeden önce 2,5 saat yürüyüş yaptım...
Bugün amca gelinin kızıyla buluşacağız muhtemelen...kandırabilirsem 1 saat yürüyeceğiz
Sizler neler yapıyorsunuz?Serap ,doktora ne zaman gideceksin?
Sevgi abla,arada girsen
Gülfuren
Gurbet,oğluşun nasıl oldu?
Merhaba canım bir haftadır internetim yok geçiş yaptım.Şükür dün geldi çocuklardan ve eşimden yeni sıra geldi.

Merhaba sevgili arkadaslarim. Cok hastayim. Grip+ akut farenjit. Sabah aksam ignelerim var. Biraz toparlanayim gelecegim yaniniza. Sevgiler![]()
Çok geçmiş olsun portakal taze zencefil çok iyi geliyor..Furkanda ateşli bir şekilde geçirdi keçi gribi diyorlarmış..İnsanı zorluyor..
arkadaslar bu sabah tartildim, ama dallida serapla bir arpa boyu yol gidemedinde ben gittimmi sanki, bir ileri, bir geri yerimde sayiyorum, 95 le baslamistim, ilk haftada 92,9 a düsmüstüm, bir biraktim, sonra tekrar 94,9 oldum, ve bir haftadir tekrar yaptim ve suan 93,1 olmusum, yani bu hafta gene 1,800 kg. vermisim, baktigim zaman oooo masallah iyi vermisim diyorum, birde yerimde sayiyorum hala diyorum, ne olacak bu halim, bilmiyorum, ama bildigim tek sey bu haftada siki devam edecegim insallah.![]()
Bu sefer bırakma lütfen çok iyi gidiyorsun..Harekete devam gerçekten fark ediyor..
dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Öglen : yogurt corbasi, taze fasulye ve bir tavuk budu firinda
Aksam : bir kase yogurt, icine badem , ceviz, findik ve bir kac tane yaban mersini karistirip yedim
bugünkü menümse
Sabah : karatay kahvaltisi ( kiymali yumurtali ve turp, havuc, renkli biberler , maydonoz ve dereotu ile salata, bol zeytinyagli limonlu
Öglen ; Lahmacun salata ve ayran
Aksam : ya dün aksamki gibi, yada haslanmis tavuklu salata yada, yogurt ve karabugday olabilir bakalim
arkadaslar menülerim böyle , kendi yaptigim elma sirkesindende iciyorum bu aralar![]()
Listeler oturmuş maşallahhh.

Unutmadan,dün doktora gittim,kan tahlili yaptırdım,çok şükür açlık kan şekerim 105 çıktı :) ama bu sefer tiroid düşük çıkmış...6 ay sonra tekrar gideceğim,hem şeker hem tiroidime bakacakmış,gerekirse ilaç kullanacakmışım:18:....şeker ilacı da 6 ay daha kullanacağım....
Çok güzel inşallahh tamamen düzene girer ..Eşim kilo verdiğinden beri şekeri düzene girdi şükür..