• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Beslenme Günlüğümüz (Sevgi,Dallida,Gurbet,Serap)

Günaydın arkadaşlar:16::16::16:hayırlı cumalar olsun:16::16::16:
Kahvaltım:1 dilim ekmek,3 parmak kadar peynir,4 zeytin....
Ara:1 elma
Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk pırasa yemeği,salata,1 ayran

31 aralıkta 40 gr çikolata yedim....dün akşam da 20 gr...ve 4 sosis....tamamen duygusal açlık....ama dün yemeden önce 2,5 saat yürüyüş yaptım...
Bugün amca gelinin kızıyla buluşacağız muhtemelen...kandırabilirsem 1 saat yürüyeceğiz:34:

Sizler neler yapıyorsunuz?Serap ,doktora ne zaman gideceksin?
:16::16::16:
Sevgi abla,arada girsen
:16::16::16:
Gülfuren:16::16::16::16:
Gurbet,oğluşun nasıl oldu?:16::16::16:

Merhaba canım bir haftadır internetim yok geçiş yaptım.Şükür dün geldi çocuklardan ve eşimden yeni sıra geldi.:16::16:

Merhaba sevgili arkadaslarim. Cok hastayim. Grip+ akut farenjit. Sabah aksam ignelerim var. Biraz toparlanayim gelecegim yaniniza. Sevgiler :16:

Çok geçmiş olsun portakal taze zencefil çok iyi geliyor..Furkanda ateşli bir şekilde geçirdi keçi gribi diyorlarmış..İnsanı zorluyor..

arkadaslar bu sabah tartildim, ama dallida serapla bir arpa boyu yol gidemedinde ben gittimmi sanki, bir ileri, bir geri yerimde sayiyorum, 95 le baslamistim, ilk haftada 92,9 a düsmüstüm, bir biraktim, sonra tekrar 94,9 oldum, ve bir haftadir tekrar yaptim ve suan 93,1 olmusum, yani bu hafta gene 1,800 kg. vermisim, baktigim zaman oooo masallah iyi vermisim diyorum, birde yerimde sayiyorum hala diyorum, ne olacak bu halim, bilmiyorum, ama bildigim tek sey bu haftada siki devam edecegim insallah.:27::27::27:

Bu sefer bırakma lütfen çok iyi gidiyorsun..Harekete devam gerçekten fark ediyor..

dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Öglen : yogurt corbasi, taze fasulye ve bir tavuk budu firinda
Aksam : bir kase yogurt, icine badem , ceviz, findik ve bir kac tane yaban mersini karistirip yedim

bugünkü menümse
Sabah : karatay kahvaltisi ( kiymali yumurtali ve turp, havuc, renkli biberler , maydonoz ve dereotu ile salata, bol zeytinyagli limonlu
Öglen ; Lahmacun salata ve ayran
Aksam : ya dün aksamki gibi, yada haslanmis tavuklu salata yada, yogurt ve karabugday olabilir bakalim

arkadaslar menülerim böyle , kendi yaptigim elma sirkesindende iciyorum bu aralar :52::52::52:

Listeler oturmuş maşallahhh.:46::46:

Unutmadan,dün doktora gittim,kan tahlili yaptırdım,çok şükür açlık kan şekerim 105 çıktı :) ama bu sefer tiroid düşük çıkmış...6 ay sonra tekrar gideceğim,hem şeker hem tiroidime bakacakmış,gerekirse ilaç kullanacakmışım:18:....şeker ilacı da 6 ay daha kullanacağım....

Çok güzel inşallahh tamamen düzene girer ..Eşim kilo verdiğinden beri şekeri düzene girdi şükür..

Sizlere yeni yılda mutlu,sağlıklı ve gönlünüzdeki dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum..Ben bildirim yapmıyorum 53.5-54.4 arası gidip geliyorum..52 kg olmak istiyordum ama herkes yeter verme diyor..Size merhaba demek için geleceğim çünkü sizi seviyorum..:16::16:

Mantı işi de isteyene yapıyoruz..Beni çok zorluyor Emirhan ile çok zor..Şimdi de bebek şekeri ve süsleri,keçe ile yazılı badi işine girmeyi düşünüyorum..Hamile olan arkadaş ile yapacaktık ama onunda artık zamanı olacağını sanmıyorum..Büyük ihtimal tek yapacağım..Bakalım Allah ne diyecek?

Merhaba Gurbetçim,çok geçmiş olsun:16:grip bu,bulaşır....
Demek ki haftanın birincisi oldun:nazar::nazar:tebrikler:46::46::65::65:galiba burada da birincisi sensin:65:süpersin:nazar::nazar::46::46:
Spor için ayrıca tebrik ederim:46::46:
Evet,benim diyetim iyi ama bu kadar sık yemek yemek beni rahatsız ediyor...yemek saatim geçip de yemek yemezsem elim ayağım titriyor...sinir basıyor...:19::19:
sagolasin dallida ama beni fazla simartmayin, biliyorsun sonra ne oluyor :27: insülin direncin kirilmadimi hala , neden öyle oluyor, doktoruna bu durumu danis bence, bak ben sabah rahatsiz oldugum icin tam bir karatay kahvaltisi yapamadim canim istemedi, buna ragmen hala hic aclik cekmiyorum, gayette rahatim, sekerli seyler insani aciktiriyor, meyveyi istersen sadece sabah kahvaltinin yaninda ye , genede sen bilirsin , ben doktorun isine karismayim da :34:

Merhaba arkadaşlar:16::16::16:sabahtan beri internetim yoktu...zaten 3 gündür kesiliyor,bugün hepten abartılar:41::41:

Sabah yediklerim:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,4zeytin,2 parmak kadar peynir

Öğlen:1 kepçe çorba,8 yk yumurtalı pırasa,1 ayran,salata...

Ara:1 kase puding

Bugün oğluşumla 2,5 saat normal tempoda yürüdük:34:

Şimdi ev halkına yemek yapacağım....sonra görüşürüz:16::16::16::16:
görüsürüz canim kolay gelsin, menün güzel olmus, mevsimlerden romanin listeleri gibi, sevgi ablada eger baslayabilirse o listelerle baslamak istedigini söylüyordu, 2,5 saat nasil yürüdünüz dallida su sogukta, dikkat et hasta olmayin :53: bir saat yürüsen yeter bacim, cok yürüyorsun:10:

Sizlere yeni yılda mutlu,sağlıklı ve gönlünüzdeki dileklerinizin gerçekleşeceği bir yıl diliyorum..Ben bildirim yapmıyorum 53.5-54.4 arası gidip geliyorum..52 kg olmak istiyordum ama herkes yeter verme diyor..Size merhaba demek için geleceğim çünkü sizi seviyorum..:16::16:

Mantı işi de isteyene yapıyoruz..Beni çok zorluyor Emirhan ile çok zor..Şimdi de bebek şekeri ve süsleri,keçe ile yazılı badi işine girmeyi düşünüyorum..Hamile olan arkadaş ile yapacaktık ama onunda artık zamanı olacağını sanmıyorum..Büyük ihtimal tek yapacağım..Bakalım Allah ne diyecek?
merhaba gülfurencim, sanada bu giren yeni yilda Allahtan mutluluk, saglik, huzur, ve hayirli bol kazanclar diliyorum, hakkinda ne hayirli olacaksa rabbim onu nasip etsin, ne güzel keske banada deseler yeter artik verme diye :27: ne güzel bir sözmüs o aaaaaahhhh ah , :50: neyse canim tabiki gel arasira seni merak ederiz, sohbet ederiz, nede olsa iki senelik arkadasligimiz var :29: en iyisi yapabildigin kadari ve kendin yapman, canim kendini cokta zorlama oldugu kadar olsun, ama kendin yapman en mantiklisi, ortaklik zor is, hakkinda hayirlisi :34:

Merhaba canım
aynı dileklerimle ben de yeni yılını kutluyorum:16::16:biz de seni seviyoruz:16::29:dediğin gibi,arada gel,özletme kendini:34:hayırlısı neyse o olsun,Gülfurencim...seni takdir ediyorum,hiç pes etmiyorsun:42:Rabbim bol,hayırlı kazançlar nasip etsin:16:Emirhan daha küçük annesi:34:ama gerçekten yanında küçük bir çocuk varken iş yapmak zor:44:
sagolasin dallida ama beni fazla simartmayin, biliyorsun sonra ne oluyor :27: insülin direncin kirilmadimi hala , neden öyle oluyor, doktoruna bu durumu danis bence, bak ben sabah rahatsiz oldugum icin tam bir karatay kahvaltisi yapamadim canim istemedi, buna ragmen hala hic aclik cekmiyorum, gayette rahatim, sekerli seyler insani aciktiriyor, meyveyi istersen sadece sabah kahvaltinin yaninda ye , genede sen bilirsin , ben doktorun isine karismayim da :34:

görüsürüz canim kolay gelsin, menün güzel olmus, mevsimlerden romanin listeleri gibi, sevgi ablada eger baslayabilirse o listelerle baslamak istedigini söylüyordu, 2,5 saat nasil yürüdünüz dallida su sogukta, dikkat et hasta olmayin :53: bir saat yürüsen yeter bacim, cok yürüyorsun:10:

merhaba gülfurencim, sanada bu giren yeni yilda Allahtan mutluluk, saglik, huzur, ve hayirli bol kazanclar diliyorum, hakkinda ne hayirli olacaksa rabbim onu nasip etsin, ne güzel keske banada deseler yeter artik verme diye :27: ne güzel bir sözmüs o aaaaaahhhh ah , :50: neyse canim tabiki gel arasira seni merak ederiz, sohbet ederiz, nede olsa iki senelik arkadasligimiz var :29: en iyisi yapabildigin kadari ve kendin yapman, canim kendini cokta zorlama oldugu kadar olsun, ama kendin yapman en mantiklisi, ortaklik zor is, hakkinda hayirlisi :34:
Rica ederim canım,ceza varsa,ödül de olmalı,değil mi?:34:dediklerine aynen katılıyorum,ama şimdi doktora uymak zorundayım...1 senedir uğraştım,uğraştım,ama kilo veremedim...diyetisyenimle bu konuları konuşacağım,fırsatım olursa..
Sevgi ablayı gaza getirmeliyiz:34:özledik :16::16:
Yürüdük:24:oğlum biraz şikayet etti ama dönüşte puding yaptım,yorgunluğunu unutu:9::9:

Akşam yemeğim:1 kepçe çorba,yarım alabalık,salata,1 bardak kefir...
Ara:1 büyük elma,1 bardak yoğurt

Hepimize hayırlı geceler:16::16::16:

Günaydınlarrrrr
:16::16:mutlu pazarlar dilerim:29::29:
Kahvaltım:
1 dilim ekmek
2 parmak kadar peynir
4 zeytin
1 yumurta
1 mandalina

1.ara öğünümü kahvaltıya ekledim:)

Öğlen:
1 kepçe çorba
3 köfte
salata
1 çb yoğurt

Ara:
1 bardak yoğurt

Birazdan oğlumla yürüyüşe çıkacağız...1,5 saat yürüyüp geleceğiz
:32:

Günaydın mutlu,hayırlı,sağlıklı,fit haftalar dilerim

Kahvaltım:
1 dilim ekmek
2 parmak kadar peynir
4 zeytin
1 yumurta

Ara:
1 elma

Öğlen:
1 kepçe çorba
8 yk pırasa
salata
1 çb yoğurt

Ara:
1 bardak süt

ictigim zencefilli limonlu caylardanmidir nedir , grip olmadim, ama hafiften bogazimda agri ve yanma var hala. dün aksam yaklasik 1 saat kadar spor yaptim, bu sabahta 25 dakika eliptik 20 dakikada yerde egzersizler yaptim haftaya iyi basladim, su an kahvaltimi yaptim , sicak zencefilli yesil cayimi iciyorum
Kahvaltida : 2 yumurta (cilbir) cökelek, zeytin, ceri domates, turp, 1 portakal, ceviz, yedim
Öglen : bir tabak sulu köfte, bir tane biber dolma, salata ve yogurt
Aksam : bir kase keten tohumlu yogurt

arkadaslar sabah 9 gibi kahvaltimi yaptim, öglen yemegini, saat 3- 4 arasinda yersem yaklasik 6 saat kadar leptin hormonum calismis olacak, aksamda 7-8 arasi yogurdumu yeyip günü tamamlamak istiyorum.
Bu sabah doktorum programinda dr, gürkan kubilay vardi baktinizmi... peynir alti suyu ve karabugdayin metabolizmayi hizlandirdigini söyledi, ayrica karataydaki bolca yedigimiz et, tavuk, balik, yumurta, peynir, ceviz, bademinde metabolizmayi hizlandirdigini söyledi. Ayrica canan karatayda kahvaltida yedigimiz 2 yumurta , peynir, zeytin ceviz gibi yiyeceklerle 5 km. yol yürümüs gibi metabolizmamizin calistigini , yaglari yaktigini ve bizi 5-6 saat kadar tok tutacagini söylüyor. aslinda bütün doktorlar yavas yavas ayni noktada birlesmeye basladilar :34:

serapcim nasil oldun canim, iyilesemedinmi...:16::16::16:

Bugün ara öğün olarak süt içmedim...1 avuç kuru üzüm yedim,2 mandalina...1 tablet çikolata...hepten saçmaladım ya...:17::17:
Şimdi ise midem çok bulanıyor...
Akşam yemeğim: 1 kepçe çorba,yarım alabalık...bu gidişle omega 3 patlaması yaşayacağım:1:

Oğlum bugün çok yoğun...ingilizce ve fen sınavları peş peşedir...ona kek yapayım dedim ...keki fırına verdim ama keke süt koymaya unutum....inşallah olur....

ictigim zencefilli limonlu caylardanmidir nedir , grip olmadim, ama hafiften bogazimda agri ve yanma var hala. dün aksam yaklasik 1 saat kadar spor yaptim, bu sabahta 25 dakika eliptik 20 dakikada yerde egzersizler yaptim haftaya iyi basladim, su an kahvaltimi yaptim , sicak zencefilli yesil cayimi iciyorum
Kahvaltida : 2 yumurta (cilbir) cökelek, zeytin, ceri domates, turp, 1 portakal, ceviz, yedim

arkadaslar sabah 9 gibi kahvaltimi yaptim, öglen yemegini, saat 3- 4 arasinda yersem yaklasik 6 saat kadar leptin hormonum calismis olacak, aksamda 7-8 arasi yogurdumu yeyip günü tamamlamak istiyorum.
Bu sabah doktorum programinda dr, gürkan kubilay vardi baktinizmi... peynir alti suyu ve karabugdayin metabolizmayi hizlandirdigini söyledi, ayrica karataydaki bolca yedigimiz et, tavuk, balik, yumurta, peynir, ceviz, bademinde metabolizmayi hizlandirdigini söyledi. Ayrica canan karatayda kahvaltida yedigimiz 2 yumurta , peynir, zeytin ceviz gibi yiyeceklerle 5 km. yol yürümüs gibi metabolizmamizin calistigini , yaglari yaktigini ve bizi 5-6 saat kadar tok tutacagini söylüyor. aslinda bütün doktorlar yavas yavas ayni noktada birlesmeye basladilar :34:

Gribi atlatmanı sevindim canım:16::16:maşallah,spor da rutine girmiş:46:kim tutar seni:16:afiyet olsun:34:
Evet,galiba Karatay hoca haklı...kaç ay uğraştım gram vermedim ya:44::44:

Bugün ara öğün olarak süt içmedim...1 avuç kuru üzüm yedim,2 mandalina...1 tablet çikolata...hepten saçmaladım ya...:17::17:
Akşam yemeğim: 1 kepçe çorba,yarım alabalık...bu gidişle omega 3 patlaması yaşayacağım:1:

Oğlum bugün çok yoğun...ingilizce ve fen sınavları peş peşedir...ona kek yapayım dedim ...keki fırına verdim ama keke süt koymaya unutum....inşallah olur....

Kek fırından çıkana kadar çok güzeldi:9::9:çıkar çıkmaz balon gibi sondu...ve tam pişmemişti...tekrar fırına koydum,15 dakika daha bıraktım:) güzel oldu,1 dilim yedim:ssz:bugün kaçamak üstüne kaçamak oldu:ssz::ssz:çarşamba da diyetisyene gideceğim:51:ama sanki bu defa kilo vermedim:44::44:
Hepimize hayırlı geceler:16::16:

Günaydın arkadaşlar bu sabah geç uyandım....
Kahvaltım:
1 ısırık kek
yarım dilim ekmek
1 yumurta
4 zeytin
2 parmak kadar peynir

Öğlen:

1 dilim ekmek,8 yk pırasa,salata,1 çb yoğurt

Ara:

1 bardak sütlü nes....

Öpüldünüz
:16::16::16::16::16:

Eşimin bir şeyi yokmuş :) bir ağrı kesici,bir kas gevşetici ve bir merhemle eve geldik :)
Amin!!sağ ol canım:16::16: evet ya,hem benim için hem Serap için diyetisyen şart gibi...biz bir senedir bir arpa boyu yol alamadık:34:

Geçmiş olsun, hasta olmamasına çok sevindim. Bence asit birikiminden o sırt ağrıları :34:

Merhaba arkadaşım:16::16:çok geçmiş olsun:16::16:tuhaf ama biz bu sene hastalanmadık:nazar::nazar:İstanbulda'iken grip peşimizi bırakmazdı...sen iyi ol canım,sonra aramızda gelirsin:16::16:öpüldün:16::16::16:

Teşekkür ederim canım :16::16: Aman Allah nazardan saklasın. Kar ve soğuk virüsün yaşamasına fırsat vermiyor demek ki :34:

arkadaslar bu sabah tartildim, ama dallida serapla bir arpa boyu yol gidemedinde ben gittimmi sanki, bir ileri, bir geri yerimde sayiyorum, 95 le baslamistim, ilk haftada 92,9 a düsmüstüm, bir biraktim, sonra tekrar 94,9 oldum, ve bir haftadir tekrar yaptim ve suan 93,1 olmusum, yani bu hafta gene 1,800 kg. vermisim, baktigim zaman oooo masallah iyi vermisim diyorum, birde yerimde sayiyorum hala diyorum, ne olacak bu halim, bilmiyorum, ama bildigim tek sey bu haftada siki devam edecegim insallah.:27::27::27:

1800 gr. çok güzel Gurbetçim, tebrik eder devamını dilerim :34:

dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltisi
Öglen : yogurt corbasi, taze fasulye ve bir tavuk budu firinda
Aksam : bir kase yogurt, icine badem , ceviz, findik ve bir kac tane yaban mersini karistirip yedim

bugünkü menümse
Sabah : karatay kahvaltisi ( kiymali yumurtali ve turp, havuc, renkli biberler , maydonoz ve dereotu ile salata, bol zeytinyagli limonlu
Öglen ; Lahmacun salata ve ayran
Aksam : ya dün aksamki gibi, yada haslanmis tavuklu salata yada, yogurt ve karabugday olabilir bakalim

arkadaslar menülerim böyle , kendi yaptigim elma sirkesindende iciyorum bu aralar :52::52::52:

Menülerin çok güzel olmuş canım, tebrikler :46::46:

Amca gelinin kızı ekti beni:1::1:okulda işi varmış....
Kaldım evde ...eşim de evde olduğu için bir yere çıkamıyorum....canım çok sıkıldı...sohbet edelim diyorum,keyfim yok diyor...gezelim diyorum ,yorgunum diyor.....of....emeklilik eşime hiç yaramadı:ssz::ssz:
Galiba bilgisayarıma virüs girdi...durduk yerde başka programlar açılıyor,uygunsuz reklamlar geliyor:47::47:

Emekli olsa da arada ders filan verse, bir kaç saat dershanelerde derslere katılması iyi olabilirdi aslında. Ama tabii kendi seçimi. Benim babam da erken emekli oldu. Ama uğraşısı var. Hiç bir şey yapmasa mesleklerine üye insanların kurduğu bir dernek var, gider orada arkadaşları ile sohbet eder.

Bir kontrole götürsen??

Unutmadan,dün doktora gittim,kan tahlili yaptırdım,çok şükür açlık kan şekerim 105 çıktı :) ama bu sefer tiroid düşük çıkmış...6 ay sonra tekrar gideceğim,hem şeker hem tiroidime bakacakmış,gerekirse ilaç kullanacakmışım:18:....şeker ilacı da 6 ay daha kullanacağım....

Kan şekerin çok güzel, tebrik ederim seni de doktorunu da :46: Tiroidin daha önce normal değil miydi??

Serapcım,daha iyi olduğunu umuyorum..evde adaçayı varsa,gargara yap,çok iyi gelir...hatta 1-2 bardak iç:16::16:
Eki Görüntüle 917913

İyiyim Allah' aşükür :16::16:

Sağ ol canım:16::16:Rabbim hepimize yardımcımız olsun...yok,şimdi çıkmıyor...hava soğuk diye çıkmıyor...sadece benimle bir yerlere çıkıyor...aslında bahar bir gelse,onu evde zor tutacağım:9:ama bahara kadar ya sabır:9::9:senin de işin zor...hele sigara...eşim de içiyor,onu mutfağa mahküm ettim:ssz::ssz:oğlumun farenjiti var...biraz duman altında dursun yeter,hemen öksürüğü tutuyor..yok yok,kavga ile çözülmüyor bu iş...ne biliyim,biz,kadınları daha düşünceliyız bu konuda...kimseye eziyet etmeyiz...ama erkekler...çocuklar gibi:33:Rabbim onları başımızdan eksik etmesin:34:
Evet,arada kefir içiyorum...faydaları çok:34:
Evet,şimdi kan şekerim iyi...doktorum 90 lara düşürelim diyor...
Sen de tahlileri ihmal etme arkadaşım...bazen,istemeden de vücudumuza zarar verebiliyoruz...şu diyet,bu diyet derken...ama sen iyi yolda sın:34:bi zayıflayım,bende karatay yapacağım...

Amin :16:
Az kaldı bahara :34: Senin ki büyük başarı, tiryakiyi mutfağa sokmak ne demek :9::nazar::nazar:
Afiyet olsun, evet belki de bu sayede hasta olmadınız :34:

dallida ve serapcim dün sizlere derken galiba bende hastalaniyorum, oglumdanmi gecti nedir, bu gece sabaha kadar bogazim yandi ve giciklandi, grip geliyorum diyor, henüz gelmedi ama durum onu gösteriyor, hemen bugünden önlemimi almam lazim, evde taze zencefil var, tarcin ve limonla kaynatip iceyim, ihlamurda olmali olmazsa onuda kaynatip, gidip gelip iceyim, yoksa benim grip bir geldimi kolay gitmez :34:

dün cok mutlu oldum arkadaslar, diger paylastigim sayfadada cuma günleri bildirim yapiyoruz, orda haftanin birincisi oldum, daha bir motive oldum, insallah bu haftada güzel sonuc alacagim, ekmegi hic aramiyorum alistim artik, ama bazen meyve ve kolaya dayanamiyorum, oda zamanla gececek insallah, dün arkadasimdan göbek aleti getirdim, benimde vardi ama bu farkli, benimkinin hic faydasi yok, kaldirdim, bu güzel calistiriyor, oturma odasina koydum , hatta dün biraz yaptim, haftada 3 gün eliptik bisiklet ve arkasindan göbek hareketleri yapacagim, dur bakalim Allahtan birsey cikmazsa bu haftadanda umutluyum,:34:
serap canim Allah sifa versin, tavuk suyuna corba pisir ve ic iyi geliyor, bol limonlu ve pulbiberli belki bende bugün öyle yaparim :34:
Kahvaltiyi gec yaptim 11,30 gibi, o yüzden muhtemelen iki ögün yaparim, artik aclik hissi pek duymuyorum 5-6 saate kadar durabiliyorum, eskiden olsa iki saatte bir birseyler atardim agzima, alismaya basladim:52:

dallidacigim, senin uyguladigin diyet, cok basarili, üstelik kiloda veriyorsun, hemde doktor kontrolünde, o yüzden devam et canim, kilolarini verdikten sonra almamak ve ömür boyu saglikli yasamak icin karataya gecersin, insallah Rabbim o günleri göstersinde :34:

Gurbetçim inan hiç mutfağa gidip çay kaynatacak halim yoktu :9: Sadece C vitaminini artırabildim. Amin, çok teşekkür ederim :16:
Göbek aleti nasıl bi şey?? Spor için tebrik ederim :46::46:

Merhaba canım bir haftadır internetim yok geçiş yaptım.Şükür dün geldi çocuklardan ve eşimden yeni sıra geldi.:16::16:
Çok geçmiş olsun portakal taze zencefil çok iyi geliyor..Furkanda ateşli bir şekilde geçirdi keçi gribi diyorlarmış..İnsanı zorluyor..
Eşim kilo verdiğinden beri şekeri düzene girdi şükür..

Teşekkür ederim :16: Eşinin sağlığına kavuşmasına çok sevindim :16:

Teşekkürler canım :16: Allah senin de gönlüne göre versin:16::16: Hedefine ulaşmana çok sevindim :16::16: 1. sayfada hedefine ulaştı olarak işaretleyeceğim :34:

:nazar:Serapcığım,Gurbetcim:nazar:

:16::16::16:Daha iyi olduğunuzu umuyorum:16::16::16:

Çoook iyiyim artık :16:

Menün harika :nazar: Hep böyle kal :16: Spor için tebrikler :46:
Bugün daha iyiyim artık, teşekkürler :16::16:

Yaramaz çocuklar gibisin :9::9: Kan şekerin düşmüş olmalı. Sonra da her şeyden azar azar da yesen de miden pek mutlu olmamış anlaşılan...
Allah zihin açıklığı versin :16:

Ellerine sağlık ve afiyet olsun.

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba :16: Allah' a şükür kendime geldim. Vücudumdaki ağrılar devam ediyor, ama çok çok azaldı. Bu hastalık çok fena, ayağa kalkıp kendi kendime doktora gidemedim o derece yani. İlk 2 gün eşim iğneye götürdü. Mutfağa giremedim. Ne çay yapabildim ne de yemek. Komşum sağ olsun çorbamı yaptı getirdi. İlk 2 gün çorbanın içindeki ekşi tattan başka bir tat alamadım o da ayrı tabii :9:

Bu sabah tartıldım 63.8 kg. geldim. Demek ki yılbaşı gecesi ve ertesinde yediklerimi yattığım yerden yakmayı becermişim :9

Bu sabah:
400 ml. su

Kahvaltı:
1 dl ekmek
1 kivi
1 tk. bal
1,5 dl. peynir
1 tk. kaymak (ev kaymağı,sulu)

sabah biraz yatmistim, saat 12 gibi kahvaltimi yaptim, sonrada alisveris ve bankada islerim vardi, onlari hallettim, eve geldim alisverisleri yerlestir yemek yap derken bu saat oldu, ben daha aksam yemegimi yemedim, 12 de yediklerim beni baya tok tuttu, acikmamayi ögrendim galiba, artik iki ögün yetiyor ama gözümü meyvelerden alamiyorum, normalde cok yemem ama karatayda kilo verme asamasinda yasakliya ondan galiba meyveler gözümde tütüyor :1: sadece sabah 1 meyve yeme hakkimiz var, onun disinda hersey normal, yalniz dün gene tv de mehmet ali bulut kangrubunu anlatti, normalde benim süt ürünleri ve yumurta yememem lazimmis ama bende hersabah 2 yumurta ve peynir yiyorum, kafam karisti , karatayinda olmazsa olmazi bunlar, her kafadan bir ses cikiyo, insan hangisine inanacagini sasiriyor valla
SERAPCIM IYI OLMANA SEVINDIM; KILO VERMIS OLMANADA SEVINDIM; MASALLAH SANA :nazar:
Dallidacim sen nasilsin canim okudum kek pisirmissin afiyet olsun canim, yürüyüslerin masallah cok oiyi , ben bugün kaslarimi dinlendirdim yarin sabah tekrar yapacagim, 1 gün yapip bir gün dinlenecekmisiz, serapcim göbek aleti su klasik ay seklinde olanlar varya, kafani koyma yeri var kollarinla kaldiriyorsun, resim koymayida bilmiyorumki, ama eski ilk cikanlardan ama genede boynum agriyor
SIMDI AKSAM YEMEGIMI YEMEM LAZIM; ESIMDE GELIYOR; GÖRÜSÜRÜZ ARKADASLAR :54:

Back
X