Merhaba Serapcim,gelmene çok sevindim

Evet,eşimin tahllileri hep temiz çıkıyor ama ona sorarsan eğer, hep rahatsız:44::44:

dün dahiliyeye gitti

,tabii ki bugün tahllileri temiz çıktı,bir kas gevşetici,bir mide koruyucu verdiler...çalışmak istemiyor,bir yere gitmek istemiyor...sadece benimle dişarıya çıkıyor...bir doktora gidelim diyorum,yok diyor...eşim işkollik bir insandı,emekli olunca boşluğa düştü...dershanelerde 12 saat çalışamam diyor...dediğim gibi bir bahara çıksak,çiftliğe gidecek,zaman geçirecek...şimdi hava soğuk diye gitmek istemiyor,üşürüm diyor

Evet,kan şekerim iyi çok şükür ama şimdi tiroidlerim düştü...doktor laboratuvardan da olabilir diyor...yarın diyetisyenimle bir görüşeyim ,olmazsa tiroid tahllilerimi bir daha tekrar edeyim ...
Oğlumun farenjiti var...sigara dumanına hiç gelemiyor...eve gelen misafirlerim da mutfağa alıyorum sigara içmek için

Teşekkür ederim canım

Gülfuren hedefine ulaştı,darısı başımıza
Tekrar geçmiş olsun canım

bu mikrop berbat bir şey imiş....yatırıyor...ne güzel,hala komşuluk var...kilo kaybın için ayrıca tebrikler

afiyet olsun
Afiyet olsun
Merhaba canım,iyiyim

evet,uzun aradan sonra kek pişirmek istedim,ama süt koymaya unuttum

kıtır kıtır oldu

elimden geldikçe yürüyorum...diyetisyenim sadece haftada 3 gün yürü dedi...senin maşallah'ın var

hiç sporunu aksatmıyorsun

keşke karatay ile bende kilo verebilseydim...tereyağlı yumurta yemeye özledim

karatay yaparken 1 hafta tereyağlı yumurta yedim ve 1 kilo aldım

Afiyet olsun Gurbetçim

Hımmmm,oldukça hafif bir akşam yemeği

afiyet olsun canım