sen isini bilirsin güzel arkadasim benim
krem sürüyorum agri icin serapcim, hatta sicak su torbasinida koyuyorum sürekli yumusatir diye,bakalim gecer insallah, cok yaglimi olmus, aslinda avokadoyu koymayacaktim, söylemesi ayiptir iki gündür kabizlik oldu bende onun icin ise yarar belki diye düsündüm , simdi sen söyleyincede düsündümde gercekten yagli olmus, ama 6,5 saat acikmadim

birde üstüne, kurutulmus domateste yagli sosun icindeydi,

bende senin dedigin gibi yaptim, eliptik sürdüm hatta strec filmle sardim göbegimi arkasindanda bacak hareketleri makas felan yaptim, simdilk öyle devam etsem iyi olacak. az yedigimiz taktirde ne yedigimizin önemi yokmu gercekten acaba, ne bileyimki benim kafamda cok karisiyor, öyleyse hic kendimize ayri yemek yapmaya ugrasmayip, direk yaptigimiz yemekten az yesekte olur belki, aman ne bileyim, bir diyeti uyguluyorsun, yok sunu yiyecen, yok yemiyecen iyice strese giriyorsun, bir kitap vardi ,tek sisman beyninizmiydi nedi adi, düsünce gücüyle zayiflamayi anlatiyordu, bir aralar incelemistim internetten, okudunmu sen, herseyi dinledik, ögrendikte, gercekten bizim sorunumuz, beynimizimi kodlayamiyoruz, nasil oruc tutacagim dedigimiz zaman yemiyoruz, aslinda o kitapda mantikli gelmisti bana, ben kitabi okumadimda, alinti yapilmis önemli bazi sayfalarini okumustum, mesela diyorki, asil kilo almamiza sebeb tartilarmis, iki ay kadar hic tartilmamak lazimmis, bendede öyle olmuyormu , iki kilo verdigimi görünce hemen sanki o kiloyu geri almam gerekmis gibi istem disi yemelerim oluyor, birde mesela hani diyoruzya, ben bilmem su kilodan asagi düsemiyorum hic, dedigimizdede, beyine otomatik olarak sinyal gidiyormus, bu gibi bir sürü sey, yada ben kilo veremiyorum dedigimiz zaman bitti, beyin onu hemen uyguluyormus, tartilari kldirmak lazim, aynen mevsimlerden romanin diyetindede öyleydiya 1,5 ay sonra tartilmistik ...
afiyet olsun canim, insallah eksili rakamlar görürüz