Evet,ben haftada 3 gün yürümem lazım...kabus gibiAfiyet olsun canım![]()
Evet, fena değildi kalori yakımım muhtemelen. Sen haftada 3 yürümeyecek miydin, ben mi yanlış hatırlıyorum??
Aslında haklısın. Erken uyanınca daha güzel bir gün oluyor. İşler zamanında bitiyor. Gezmeye daha çok zaman kalıyorAma bugün evden çıkmayacağım. Toz aldım, bir süpürge açarım biraz sonra.
Öğle yemeği için de patlıcan- biber erittim derin dondurucudan. Kış bitti benim patlıcanlar olduğu gibi duruyor :26: Onları hazırlayayım da sonra birden acıkınca saçma şeyler yemeyeyim
Senin yemekler hazır, ne güzel..
Sabah canım bir şey yemek istemeyince meyve+ süt iyi oldu bu ara bana. Eşim de sabah kahvaltıda meyve yemek isteyince paylaştık, iyi oldu
Bu arada bahar havası devam ediyor İstanbul' da. Resmen açtım camı kapıyı oturuyorum :26: Çarşamba yağmur gelecekmiş, inşaallah... Orada havalar nasıl gidiyor??

Benim buzluktaki dondurulmuş patlıcanları,biberleri hemen hemen bitti :)
Ben kendime hep 3-4 günlük yemek yapıyorum...laf aramızda mutfağa girmeye hiç sevmem...hele şimdi,diyet zamanda...
Buralarda da dün çok sıcaktı,güneş baya ısıtıyordu...ama bugün bulutlu,yarın ve perşembe sözde yağmur yağacakmış:44:ama genel olarak hava sıcak :)insanlar diyorlar ki 60 yıldır böyle kış görülmedi....
Öğle yemeğimi yedim şimdi dışarıda çıkacağım..yürüyüş yapmadığım zamanlarda bütün kemiklerim acıyor

Sana kolay gelsin arkadaşım