Rica ederim, ne demek.. Elimden bir şey geldiyse ne mutlu bana.. Dallida gerçekten çok yaramazlık yaptı. Hatta şimdi de ciddi şüpheleniyorum senden Dallidacım. Acaba diyetisyenin söylediğinden daha az yağ kullanıyor olabilir misin diye

Gucci de güzel kokuları olan bir marka. Rush kullanırdım daha gençken

Kızına maşallah.. Ama boşver süslensin. Çalışmaya başlayıp bir de evlenince unutacak süslenmeyi filan... 5 dk. daha fazla nasıl uyurum derdine düşer

Ben de eskiden sabah kalkınca ilk işim cilt bakımı ve makyaj olurdu. Şimdi kahvaltı hazırla, evi topla, işleri yap, alış verişi yap, yemek hazırla derken aynaya bile bakacak zamanım olmuyor... Bir de artık eve yardımcı almıyorum ya, iyice bitti hayatım :26:
Geçmiş olsun Gurbetçim. Selamın başım üstüne

Endometriyozis (çikolata kisti) varmış bende. Yapışıklıklar açılacak. Belki sonra kendiliğinden gebelik oluşur dedi doktor. Sağ ol canım..
Ekmek yarım dl. yedim, kahvaltıdan önce yazmıştım eksik kalmış. Arada ekmek yiyorum, arada yemiyorum. Karabuğday ekmeği aldım geçenlerde. Onu yiyorum bu ara.. Evde yapayım dedim ama migrosta karabuğday unu bulamadım. Dönünce internetten sipariş veririm artık. Baya hoşuma gitti tadı..
Greyfurtun suyunu sıkmak yerine kendisini ye bence. Posalı daha çok işe yarıyor. Her sabah C vit. li bir meyve yemek göbek yağlarını eritiyormuş.. Sporu aç karnına yapma bence. İlle de sabah yapacaksan 1 bardak süt, 2 ceviz yiyebilirsin ya da bir meyve. 1 saat sonra spor yaparsın. Spordan 1 saat sonra da kahvaltı. Hatta Daliida' ya da diyetisyeni ilk başta 1 sb. süt+1 muz öyle demişti değil mi Dallida??
Ben de arada yaramazlık yapıyorum ama kaçamak şeklinde, sen kendini aç bırakıyordun

Sizler de bana çok destek oluyorsunuz canım arkadaşlarım, teşekkürler

Ne yapacağız bu oğlanlarla bakalım

Seninki de pek yakışıklı maşallah

Bizimki de pek süslü.. Parfümler, kıyafetler... Daha bağımsız olunca gör bak neler oluyor

Senin oğlun da büyüdükçe babasına ortak olur gör bak. Bizimkilerin ayakkabı numaraları aynı. Bazen eşime aldığım ayakkabıyı çok beğenince direkt el koyup giymeye başlıyor. Bazen de eşimin herhangi bir saatini çaktırmadan mülkiyetine geçiriyor

Evet, hepimizin evi tertemiz, bir kaç gün rahatız

Nasıl oldu da ikna ettin evden çıkmaya

Burası da aynen dediğin gibi sıcaktı. Hatta saat 15.30 gibi arabaya bindim resmen 20 dereceyi gösteriyordu.. :26:
Güzel, işine yaramasına sevindim. Bu mesajını sonradan gördüğüm için ilk mesajda sormuştum, cevabımı aldım

Rica ederim ne demek.. Sıcak içecekler mideyi doldurup geç terk ettiği için tokluk hissi oluşturuyor..