eğer sen kabul edersen ben varım tabiki :)Hep beraber diyet yapmaktan öte sağlıklı beslenmeye var mıyız?
Yeme düzenimizi sorgulamaya, beslenme alışkanlıklarımızı yargılamaya...
Yanlış bulduğum yeme alışkanlıklarımı buraya yazacağım, dengeli ve sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgiler paylaşmaya çalışacağım.
Günlük menülerimi yazıp yanlışlarımı ağır ağır eleştireceğim.
Kilo kontrolümü günlük yapacağım. (Yapılan bir araştırmada günlük kilo kontrolü yapan kimselerin daha az kilo aldıkları belirlenmiş)
Katılmak isteyen arkadaşları bekliyorum. Var mısınız diyetin tabularını yıkmaya?...
Hoşgeldin cnm kabul etmem mi yaaaeğer sen kabul edersen ben varım tabiki :)
Off yaa off ben de bi yerlere sığamiyorum bi türlü bi yere ait hissedemiyorum kendimi biri beni zayıflatsin artık yaaa:'(
Off yaa off ben de bi yerlere sığamiyorum bi türlü bi yere ait hissedemiyorum kendimi biri beni zayıflatsin artık yaaa:'(
bundan sonra burdan devam edelim inşallah kendimize gerçekci hedefler koyup istikrarlı olmaya çalışırsak neden başarısız olalım :) öyle listeler filan hazırlamaya gerek yok bence boşu boşuna uğraştırmayalım seni safahat:)Hoşgeldin cnm kabul etmem mi yaaaanca beraber kanca beraber
Tatlım bozma moralini menü paylaşmaya devam istikrarlı devam edeceğiz vereceğiz kiloları
Daha önce defalarca verdim şimdi niye olmuyor ki, 3 gün süperdi hiç kaçamaksizdi bugün kwomsumuza gittik ve 3 günlük eksiği tamamladım resmen benim bu kabul günlerinde misafirlikteki ikramlara hayır demenin bir yolunu bulmam lazım var mi bilen :-( hayatımda hiç 55i görmedim o halimi merak ediyorum 17 kilo verilir mi bilmiyorum ama vericem
bundan sonra burdan devam edelim inşallah kendimize gerçekci hedefler koyup istikrarlı olmaya çalışırsak neden başarısız olalım :) öyle listeler filan hazırlamaya gerek yok bence boşu boşuna uğraştırmayalım seni safahat:)
Tamam ben buradayım ilk etapta 1 gün durup bir gün spor yapıcam 2. Haftada sporu arttırıcam şimdilik ilk hedefin 65 6-7 kiloyu vermek için kendime verdigim maksimum süre 2 nisan,1200 kaloriyi geçmeden beslenicem kendimi kasmicam ama çok rahat da olmıcam canım isterse hafta da bir kez makul miktarda cikolata ya da sütlü tatlı tüketicem, sadece haftada bir gün tartılıcam
safahatcım canım bende varım :) ancak ne irade kaldı ne istek ne başka birşeyzayıf olmak istiyorum ama yememi de kesmiyorum ağır elestirilmem lazıım
ben kendimi frenleyemiyorum kızlar
son günlerde sıkıntılı günler geçiriyorum bu da beni yemek yemeye itiyor ne yazık ki
geceleri uyuyamıyorum o yüzden bi şeyler yeme isteği kendimi yemekle mutlu etme isteği ortaya çıkıyor
desteklerinize ihtiyacım var
peki o zaman güzelce başlayalım ve birbirimizi destekleyelimben de katılmak istiyorum aranıza. 2.5 aylık bebeğim var emziriyorum sağlıklı bir şekilde fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Bu ara misafir çok geliyo yaptığım pastaları tatlıları yiyorum ziyan olmasın diye. Sonrada çok pişman oluyorum.
Ayda 2 kilo vermek benim için ideal olanı 76-77 civarındayım yarın aç karnıma tartılayım. başalangıç kilomu öyle yazayım.
canım ben biraz yemek yemeyerek geçirmek istiyorum çünkü yedikçe yeme durumu var bende :/Aynen canım burda birbirimizi bırakmayacağız hem kendimizi hem birbirimizi motive edeceğiz. Maalesef ben de fenayım bu ara
El birlik olmamız lazım
peki o zaman güzelce başlayalım ve birbirimizi destekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?