Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hoşgeldinben de katılmak istiyorum aranıza. 2.5 aylık bebeğim var emziriyorum sağlıklı bir şekilde fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Bu ara misafir çok geliyo yaptığım pastaları tatlıları yiyorum ziyan olmasın diye. Sonrada çok pişman oluyorum.
Ayda 2 kilo vermek benim için ideal olanı 76-77 civarındayım yarın aç karnıma tartılayım. başalangıç kilomu öyle yazayım.
Oyy cnm benim yaaatabi ki bende varım canlar :)
safahat canım sende bu azim varken bizi de motive edersin sana çok güveniyorum canım benim
Cnm benim anlıyorum seni ben de aynı senin gibi moralim bozukken yemek istiyorum. Kendimizi başka şeylere odaklamalıyız sanırımben kendimi frenleyemiyorum kızlar
son günlerde sıkıntılı günler geçiriyorum bu da beni yemek yemeye itiyor ne yazık ki
geceleri uyuyamıyorum o yüzden bi şeyler yeme isteği kendimi yemekle mutlu etme isteği ortaya çıkıyor
desteklerinize ihtiyacım var![]()
Yemek yemeyerek derken cnm?canım ben biraz yemek yemeyerek geçirmek istiyorum çünkü yedikçe yeme durumu var bende :/
yemek yiyerek diyete başlayanda ilk benimdir herhalde![]()
Cnm sen sanslısın doğal bir sekilde kalorilerin gidecek emzirirken. Sağlıklı düzenli yemeye çalış sütün azalmasın aç kalıp da.
sütüm zaten az dengeli düzenli bir şekilde yemek yersem sütüm çoğalacağını umuyorum
pardon yanlış bir ifade olmuşCnm hoşgeldin
Oyy cnm benim yaaa
Cnm benim anlıyorum seni ben de aynı senin gibi moralim bozukken yemek istiyorum. Kendimizi başka şeylere odaklamalıyız sanırım
Yemek yemeyerek derken cnm?
yaklaşık 10 günlük dikkatsiz yeme ve hareketsizlik sonucu gelen kilo 1.3
üzgünüm ve kendime kızgınım![]()
bu sabah tartıldım 77,6
ben de bir zamanlar 54 kilo iken kendimi kilolu sanırdım. şimdi 60 kiloya bile razıyım:)
Canım aldığın kilolar hamilelik kiloları mı?
Bir de boyun kaç
sabah ki menüm
1 subardağı süt
1 yumurta
5 zeytim
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim börek
1 dilim ekmek
yarım domates
1 tutam maydanoz
1,5 çay bardağı çay