• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenmek adına ciddi bir adıma var mıyız???

ben de katılmak istiyorum aranıza. 2.5 aylık bebeğim var emziriyorum sağlıklı bir şekilde fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum. Bu ara misafir çok geliyo yaptığım pastaları tatlıları yiyorum ziyan olmasın diye. Sonrada çok pişman oluyorum.
Ayda 2 kilo vermek benim için ideal olanı 76-77 civarındayım yarın aç karnıma tartılayım. başalangıç kilomu öyle yazayım.
Cnm hoşgeldin:16:

tabi ki bende varım canlar :)
safahat canım sende bu azim varken bizi de motive edersin sana çok güveniyorum canım benim
Oyy cnm benim yaaa :16:

ben kendimi frenleyemiyorum kızlar
son günlerde sıkıntılı günler geçiriyorum bu da beni yemek yemeye itiyor ne yazık ki :(
geceleri uyuyamıyorum o yüzden bi şeyler yeme isteği kendimi yemekle mutlu etme isteği ortaya çıkıyor
desteklerinize ihtiyacım var :(
Cnm benim anlıyorum seni ben de aynı senin gibi moralim bozukken yemek istiyorum. Kendimizi başka şeylere odaklamalıyız sanırım
canım ben biraz yemek yemeyerek geçirmek istiyorum çünkü yedikçe yeme durumu var bende :/
Yemek yemeyerek derken cnm?

Canlarım sabah kilo bildirimimiz yapalım ve dikkat edelim artık :16: yarın akşam da menülerimizi yazmaya başlayalım

Yapabilirsiniz kendinize güvenin arkadaslar...

Ben hamileliğimde 20 kilo almıştım.hic veremem sanmıştım.ilk 2 yıl emzirdigim icin hic sakınmadım aksine fazla fazla yedim bol su ictim.
Sonra birden gitti kilolar ben ardından saskin saskin bakakaldim...

Su an hamilelik başlangıcından bile daha aşağıda kilom.

Ama size nacizane tavsiyem Canan Karatay sağlıklı beslenme programını uygulayın.belki benim kilolarımı vermemin sebebi ekmegi şekeri kesip et tavuk balık ve yumurtayi artırmamdan dolayı olabilir...

Hepinize kolay gelsin....

Cnm hoşgeldin:16:

Oyy cnm benim yaaa :16:

Cnm benim anlıyorum seni ben de aynı senin gibi moralim bozukken yemek istiyorum. Kendimizi başka şeylere odaklamalıyız sanırım

Yemek yemeyerek derken cnm?
pardon yanlış bir ifade olmuş :D yani bayağı bir kısmayı düşünüyorum umarım düşünmekle kalmam
bu arada ben bu sabah tartıldım 48.5 canım :)

günaydın canlarım
benim moralim bozuk çünkü çok kilo almışım :(
tartıyı ortadan kaldır demiştim anneme kaldırmıştı bu sabah çıkardım
ne göreyim bi de 55.8 :( :(
çok kilo almışım kızlar yaa nasıl oldu buuuuu :(

yaklaşık 10 günlük dikkatsiz yeme ve hareketsizlik sonucu gelen kilo 1.3 :(
üzgünüm ve kendime kızgınım :(

yaklaşık 10 günlük dikkatsiz yeme ve hareketsizlik sonucu gelen kilo 1.3 :(
üzgünüm ve kendime kızgınım :(

Ben de senle aynı durumdayım cnm 1,5 kilo geri aldım:5:
Yeni kalktım tartılayım yazayım birazdan.
Bu bize ders olsun ben bundan sonra günlük tartılacağım ve dîkkat edeceğim yediklerime

bu sabah tartıldım 77,6
ben de bir zamanlar 54 kilo iken kendimi kilolu sanırdım. şimdi 60 kiloya bile razıyım:)

sabah ki menüm

1 subardağı süt
1 yumurta
5 zeytim
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim börek
1 dilim ekmek
yarım domates
1 tutam maydanoz
1,5 çay bardağı çay

sabah ki menüm

1 subardağı süt
1 yumurta
5 zeytim
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim börek
1 dilim ekmek
yarım domates
1 tutam maydanoz
1,5 çay bardağı çay

Cnm diyetisyenin verdiği menü mü birebir uyguladığın?
Hem ekmek hem börek
Hem yumurtahem peynir
Hem çay hem süt
Biraz karışık olmuş

diyetisyenin verdiği menü

çay ya da ıhlamur şekersiz ( çay açık olacak )
1 çay bardağı süt
1 haşlanmış yumurta ya da 1 kibrit kutusu paynir
2 ince dilim ekmek
söğüş sebzeler
5 tane zeytin

1 dilim ekmek= 2 kibrit kutusu kadar yufka böreği (elimdeki listede ekmek değişimleri var)
bu listeyi isterseniz paylaşabilirim anakara eğitim ve araştırma hastanesinin

diyetisyenin verdiği bu listeyle ben 2 haftada 2,5 kilo vermiştim.
hamile kalınca devam ettirememiştim

Tamam cnm menüne göre devam et bence daha sağlıklı olur emzirdiğin için sen daha iyi biliyorsundur, benim pek bilgim yok.
Ben de diyetiysen menüsüyle kilo verdim cnm düzenli oluyor o şekîlde.

Back
X