• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenmek adına ciddi bir adıma var mıyız???

Sabah 6.30ta 1.5 dilim etimek, 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin yarım bardak süt
Ara 10.30 ta 100gr meyveli yoğurt sanırım kalorisi 100dü
Öğlen 12.30 çorba, tavuklu sebzeli bir yemekti az yağlıydi salata yarım porsiyon diyebiliriz oldukça azdi ve yarım portakal
Akşam 7.00 çorba ıspanak yemeği 1 dilim ekmek ve en gereksiz hamlem 1 tane baklava

Kalorileri de hesapladim 1250 çıktı maksimum 1400 olsun 40 dk pilates leslie karışık benden huzurlusu yok bi de haftaya pazartesi 70in arkasında kalırsa ibre degmeyin keyfime :-D

bende artık maratonuma başladım
bugün çok daha dikkatli bir program hazırladım yinede tam istediğim gibi olmadı
kahvaltı
domates,salatalık,5 zeytin,2 dilim tb ekmeği
öğle akşam karışık oldu
1 kase çorba,5 6 adet lahana dolması
akşam
1 elma
regl oldum bugün spor filan yapamadım su 2 litre içtim

Sabah 6.30ta 1.5 dilim etimek, 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin yarım bardak süt
Ara 10.30 ta 100gr meyveli yoğurt sanırım kalorisi 100dü
Öğlen 12.30 çorba, tavuklu sebzeli bir yemekti az yağlıydi salata yarım porsiyon diyebiliriz oldukça azdi ve yarım portakal
Akşam 7.00 çorba ıspanak yemeği 1 dilim ekmek ve en gereksiz hamlem 1 tane baklava

Kalorileri de hesapladim 1250 çıktı maksimum 1400 olsun 40 dk pilates leslie karışık benden huzurlusu yok bi de haftaya pazartesi 70in arkasında kalırsa ibre degmeyin keyfime :-D
ooo süper olmuş menün böyle devam etmeni bekliyorum tabi baklavayı çıkarabiliriz :D

Kizlarrr supersiniz boyle devam edin super olacak
Ben oglen ziyaretteydim maalesef yedim biraz. Bu ara topicle ilgilenemedim biraz yogunum ama supersinz ve yaringuzdl bir menu ile aranizdayim ins

sabah: 1 yemek kaşığı kadar pırasa kavurma, 2 tane zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay
öğle: 1dilim kek, 1 tane tuzlu kurabiye (misafirlikteydim :(
akşam: 1 porsiyon salçalı makarna, yoğurt

ara öğün hiç yok
suyumda 1.5 litre ancak olmuştur
son günlerde çok su içemiyorum kızçeler :(

sabah: 1 yemek kaşığı kadar pırasa kavurma, 2 tane zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, şekersiz çay
öğle: 1dilim kek, 1 tane tuzlu kurabiye (misafirlikteydim :(
akşam: 1 porsiyon salçalı makarna, yoğurt

ara öğün hiç yok
suyumda 1.5 litre ancak olmuştur
son günlerde çok su içemiyorum kızçeler :(

Bize gore guzel bir menu olmus daha iyi olur tatlim buara uzerimizde diyetin bikkinligi var
Daha saglikli beslendigimizidusunerek davranirsak en azindan dizginleriz diye umit ediyorum
Ben desu icemiyorum

Feride olmamış bu kez fazla değil az olmuş akşam elma yetersiz çok yemek kadar az yemek zararlı biliyorsun di mi metabolizman yavaşlarsa kilo veremezsin

Ebyar sana gelince, senin durumun biraz daha farklı öncelikli hedefin kilo almamak sonra vermek o yüzden sana göre normal bir menü bence

Bugün su içmeye de başlıcam inşallah
Sabah 1 bardak ılık sirkeli su 1 çay kaşığı sandaloz sakızı
Kahvalti
1 su bardagi süt
1dilim light ekmek
5 zeytin yarım kk peynir

günaydın canlarım
mevlid kandiliniz mübarek olsun, Rabbim her birinizin gönlüne göre versin. Bu güzel günün hürmetine tüm sıkıntınızı, aczini kaldırsın.

Bugün su içmeye de başlıcam inşallah
Sabah 1 bardak ılık sirkeli su 1 çay kaşığı sandaloz sakızı
Kahvalti
1 su bardagi süt
1dilim light ekmek
5 zeytin yarım kk peynir

kahvaltın güzel cnm, su içmek çok önemli metabolizma açısından ve su içmezsek kaslardan veriyoruz.

günaydın canlarım
mevlid kandiliniz mübarek olsun, Rabbim her birinizin gönlüne göre versin. Bu güzel günün hürmetine tüm sıkıntınızı, aczini kaldırsın.

amin cnm ecmain.
Aynen canlarım kandiliniz mübarek olsun...

ah ah ne olacak benim haliimmmm diyerek başlıyorummm:27:

sabah: 1 dlm tb ekmeği 1 zeytin, kk peynir, 1 çatal kavurma

öğle:1,5 poğaça, marul salatası, şekersiz çay

akşam: 3 kaşık pilav, 3nugget, 1 kaşık pırasa

1lt su :17::17::17::17:

bu ara evde değilim kızlar gündüzleri çok yoğunum, aç kalıyorum ve bulduğumu yemek zorunda kalıyorum, feci dengem bozuldum. bu ara kilomu korusam bile yeterli:26:

ah ah ne olacak benim haliimmmm diyerek başlıyorummm:27:

sabah: 1 dlm tb ekmeği 1 zeytin, kk peynir, 1 çatal kavurma

öğle:1,5 poğaça, marul salatası, şekersiz çay

akşam: 3 kaşık pilav, 3nugget, 1 kaşık pırasa

1lt su :17::17::17::17:

bu ara evde değilim kızlar gündüzleri çok yoğunum, aç kalıyorum ve bulduğumu yemek zorunda kalıyorum, feci dengem bozuldum. bu ara kilomu korusam bile yeterli:26:
poğaça ve nuget dışında fena değil aslında zaten senin amacın kilonu korumak daha çok bi gününün kötü geçtiğini düşünüyorsan ertesi gün daha çok dikkat edersin :)

Forest cnm nasıl gidiyor diyet?
Ben bu ara çok yoğunum evde olmayınca sağlıksız oluyor. Börek yiye yiye bir hal oldum mesela:53:
Umarım artık daha dengeli olur benim için

poğaça ve nuget dışında fena değil aslında zaten senin amacın kilonu korumak daha çok bi gününün kötü geçtiğini düşünüyorsan ertesi gün daha çok dikkat edersin :)

Haklısın cnm inş dikkat edeceğim en azından su iki gün etsem pazara kadar dengelenir
Vakit bulursam spora başlayacağım ama bu ara yok:5:

bende eski düzenime döndüm sayılır yarın spora da başlıyorum inşallah
kahvaltı
domates,salatalık,kk peynir,2 dilim tb ekmeği bir çatal bal
öğle
mercimek çorbası,yağsız salata,yoğurt, 1dilim tb ekmeği
ara
elma
akşam
çorba,yagsız salata,2 köfte küçük bir parça lavaş
2 litre su
ara öğünlerimi de düzene oturtsam daha iyi olacak ama uzun süredir dikkat edemiyordum hiç yediklerime buna da şükür

Haklısın cnm inş dikkat edeceğim en azından su iki gün etsem pazara kadar dengelenir
Vakit bulursam spora başlayacağım ama bu ara yok:5:

oluyo öyle yoğun zamanlar ya küçük aralar gibi düşünelim tekrar düzene sokarsın sen merak etme acelemiz yok değil mi ;)

bende eski düzenime döndüm sayılır yarın spora da başlıyorum inşallah
kahvaltı
domates,salatalık,kk peynir,2 dilim tb ekmeği bir çatal bal
öğle
mercimek çorbası,yağsız salata,yoğurt, 1dilim tb ekmeği
ara
elma
akşam
çorba,yagsız salata,2 köfte küçük bir parça lavaş
2 litre su
ara öğünlerimi de düzene oturtsam daha iyi olacak ama uzun süredir dikkat edemiyordum hiç yediklerime buna da şükür

Tatlım süper başlamışsın tebrik ederim. Spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun?

oluyo öyle yoğun zamanlar ya küçük aralar gibi düşünelim tekrar düzene sokarsın sen merak etme acelemiz yok değil mi ;)

Evet cnm yok:1: zaten sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum bakalım bir düzen kurayım înş

Forest cnm nasıl gidiyor diyet?
Ben bu ara çok yoğunum evde olmayınca sağlıksız oluyor. Börek yiye yiye bir hal oldum mesela:53:
Umarım artık daha dengeli olur benim için

Tatlım süper başlamışsın tebrik ederim. Spor olarak ne yapmayı düşünüyorsun?

Evet cnm yok:1: zaten sağlıklı beslenmeyi öğrenmek istiyorum bakalım bir düzen kurayım înş
görmemişim yazdıklarını ya kusura bakma aynen bende sağlıklı beslenmeyle kilolardan kurtulmak ve sonrasında da korumak istiyorum hayatım boyunca bir daha kilo problemim olmasın istiyorum,yolu da bu yani yapacak başka bişey yok arada kaçırdığım zamanlar olur elbette ama bundan sonra hep böyle devam edeceğim inşallah acelem de yok, geri aldıktan sonra ne anlamı var ki kilo vermenin.. hala diyetisyene gidiyorum arada listemi değiştirmesine rağmen düzeni kaptım ona uyuyorum işte,spor olarak ta leslie 3 mile devam ederim diye düşünüyorum yan karın ve mekik egzersizi vermişti bide diyetisyenim

Back
X