• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenmek adına ciddi bir adıma var mıyız???

Kilom 61,9 çıktı hadi hayırlısı
Artık dikkat ediyoruz
Akşam menüler eksiksiz gelsin canlarım yazmamız çok fayda ediyor

bende kilomu bildireyim 65
kilo vermişimdir diye düşünüyordum bir haftadırçok yoruldum çünkü ama neyse tatile girince çok dikkat edeceğim inşallah belli bir yol katetmek istiyorum

bende kilomu bildireyim 65
kilo vermişimdir diye düşünüyordum bir haftadırçok yoruldum çünkü ama neyse tatile girince çok dikkat edeceğim inşallah belli bir yol katetmek istiyorum

Kilo almamak da iyi cnm :16: biz bu işi halledeceğiz istediğimiz kiloya geleceğiz înş

bend geldım kabul edersenız tabı 15 kılo verıp yarısı gerı alan ben :( suan taaaam 78 kıloyum

Ben şimdilik menü paylasmiyorum kilo 72boy 163 vermem gereken kilo en az 15 yolum uzun:-( zor ama imkansız değil bugün yine annemin günlerinden biri var ve annemden söz aldım artık çok fazla güne katılmıcak gittigimiz yerde sayılı ya da kalorisine dikkat ederek yicez annem de yaklaşık 155 boyunda 80 kilo geçen yıl o da diyet yapıp 8 kilo verdi benm gibi geri aldı :-(
Nihayetinde beraber yapicaz birbirimizi engellicez inşallah

bayanlar mesela kahvaltidan 2 saat sonra meyve yenmeli değil mi yoksa kan şekerini çok yükseltir doğru mu biliyorum

bayanlar mesela kahvaltidan 2 saat sonra meyve yenmeli değil mi yoksa kan şekerini çok yükseltir doğru mu biliyorum

Canım meyve ile ilgili pek bilgim yok çünkü pek aram yok meyveyle
Ama akşam yenmemeli onu biliyorum.
Bilgilerimiz böyle paylaşalım böylelikle dikkat etmemiz kolaylaşır

eveet menü paylaşımına gelirsek :)
sabah
1.5 dilim uno denge light ekmek 1 yumurta biraz yarım yağlı beyaz peynir ve 1.5 tatlı kaşığı light krem peynir

ara
1 elma yarım armut bol tarçınlı :)
4 tane tuzlu minik kuru pasta

akşam
8 9 kaşık salçalı yağsız makarna
ve marul

Geç kalktığım için kahvaltım zaten öğle yemeğimdi :)
3 bardak çay 1 kupa kahve 2 lt su :)

Canım meyve ile ilgili pek bilgim yok çünkü pek aram yok meyveyle
Ama akşam yenmemeli onu biliyorum.
Bilgilerimiz böyle paylaşalım böylelikle dikkat etmemiz kolaylaşır
haklısın canım herkes bildigini paylaşırsa daha iyi sonuçlar alırız :) aklımıza takılanları mümkünse onu yemeden önce soralim bakarsın büyük yanlışlardan döneriz :)
bend geldım kabul edersenız tabı 15 kılo verıp yarısı gerı alan ben :( suan taaaam 78 kıloyum
daha kolay verirsin canım birlikte halledicez :)
Ben şimdilik menü paylasmiyorum kilo 72boy 163 vermem gereken kilo en az 15 yolum uzun:-( zor ama imkansız değil bugün yine annemin günlerinden biri var ve annemden söz aldım artık çok fazla güne katılmıcak gittigimiz yerde sayılı ya da kalorisine dikkat ederek yicez annem de yaklaşık 155 boyunda 80 kilo geçen yıl o da diyet yapıp 8 kilo verdi benm gibi geri aldı :-(
Nihayetinde beraber yapicaz birbirimizi engellicez inşallah
ne güzel canım ya tek olmaman birbirinize destek olursunuz hep :) ve bu sefer verilenleri geri almak yok :)

Menüm
Sabah: 2 zeytin, 1 salatalık, 2 kiraz domates, yarım dlm tam b ekmeği
Öğle: 1 kase çorba, yarım dlm tb ekmeği
Ara: yarım kandil simidi
Akşam: börek:17: 4 zeytin, kk peynir , sekersi çay, 2 çatal reçel

1 lt su

Dikkat etmiş halim bu kızlar maalesef :43:

Buseirem eğer fazla kilo olsaydı sana şu yorumu yapacaktım; o 4 kurabiyenin önüne küçük sıfatını ekleyince masumlastırmiyo:-D ama dikkatli olmakta fayda var nasıl kilo aldığını anlamiyor insan:-(
Safahat bence gayet iyi ya kendini kasma bazen vücut stresten kilo vermemek için direniyor benim aç gezip kilo veremedigim günlerim olmuştu rahat bırakınca bi anda 2 kilo kadar vermistim 1 haftada stres çok etkiliyor biz diyet yapmıcaz sağlıklı beslenip belki 4 belki 5 ayda vericez ama vericez

sabah ki menüm

1 subardağı süt
1 yumurta
5 zeytim
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim börek
1 dilim ekmek
yarım domates
1 tutam maydanoz
1,5 çay bardağı çay

ara
1 portakal
yarım elma

öğle

iki küçük kase makarna salatası

akşam

1 alabalık
1 tabak salata
2 dilim ekmek

22.00 ara

1 porsiyon meyva
1 su bardağı süt

Buseirem eğer fazla kilo olsaydı sana şu yorumu yapacaktım; o 4 kurabiyenin önüne küçük sıfatını ekleyince masumlastırmiyo:-D ama dikkatli olmakta fayda var nasıl kilo aldığını anlamiyor insan:-(
Safahat bence gayet iyi ya kendini kasma bazen vücut stresten kilo vermemek için direniyor benim aç gezip kilo veremedigim günlerim olmuştu rahat bırakınca bi anda 2 kilo kadar vermistim 1 haftada stres çok etkiliyor biz diyet yapmıcaz sağlıklı beslenip belki 4 belki 5 ayda vericez ama vericez

Haklısın cnm bu ara canım sürekli yemek istiyor aşırı halde. Biraz frenlesem süper olur:31:
Sağlıklı verelim de yavaş olsun:54:

sabah ki menüm

1 subardağı süt
1 yumurta
5 zeytim
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim börek
1 dilim ekmek
yarım domates
1 tutam maydanoz
1,5 çay bardağı çay

ara