Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kilomu bildireyim 65
kilo vermişimdir diye düşünüyordum bir haftadırçok yoruldum çünkü ama neyse tatile girince çok dikkat edeceğim inşallah belli bir yol katetmek istiyorum
evet haklısın senin için az kaldı zaten,seni takdir ediyorum bende senden ilham alırım artıkKilo almamak da iyi cnmbiz bu işi halledeceğiz istediğimiz kiloya geleceğiz înş
evet haklısın senin için az kaldı zaten,seni takdir ediyorum bende senden ilham alırım artık![]()
bend geldım kabul edersenız tabı 15 kılo verıp yarısı gerı alan bensuan taaaam 78 kıloyum
bayanlar mesela kahvaltidan 2 saat sonra meyve yenmeli değil mi yoksa kan şekerini çok yükseltir doğru mu biliyorum
haklısın canım herkes bildigini paylaşırsa daha iyi sonuçlar alırız :) aklımıza takılanları mümkünse onu yemeden önce soralim bakarsın büyük yanlışlardan döneriz :)Canım meyve ile ilgili pek bilgim yok çünkü pek aram yok meyveyle
Ama akşam yenmemeli onu biliyorum.
Bilgilerimiz böyle paylaşalım böylelikle dikkat etmemiz kolaylaşır
daha kolay verirsin canım birlikte halledicez :)bend geldım kabul edersenız tabı 15 kılo verıp yarısı gerı alan bensuan taaaam 78 kıloyum
ne güzel canım ya tek olmaman birbirinize destek olursunuz hep :) ve bu sefer verilenleri geri almak yok :)Ben şimdilik menü paylasmiyorum kilo 72boy 163 vermem gereken kilo en az 15 yolum uzun:-( zor ama imkansız değil bugün yine annemin günlerinden biri var ve annemden söz aldım artık çok fazla güne katılmıcak gittigimiz yerde sayılı ya da kalorisine dikkat ederek yicez annem de yaklaşık 155 boyunda 80 kilo geçen yıl o da diyet yapıp 8 kilo verdi benm gibi geri aldı :-(
Nihayetinde beraber yapicaz birbirimizi engellicez inşallah
Buseirem eğer fazla kilo olsaydı sana şu yorumu yapacaktım; o 4 kurabiyenin önüne küçük sıfatını ekleyince masumlastırmiyo:-D ama dikkatli olmakta fayda var nasıl kilo aldığını anlamiyor insan:-(
Safahat bence gayet iyi ya kendini kasma bazen vücut stresten kilo vermemek için direniyor benim aç gezip kilo veremedigim günlerim olmuştu rahat bırakınca bi anda 2 kilo kadar vermistim 1 haftada stres çok etkiliyor biz diyet yapmıcaz sağlıklı beslenip belki 4 belki 5 ayda vericez ama vericez
sabah ki menüm
1 subardağı süt
1 yumurta
5 zeytim
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 dilim börek
1 dilim ekmek
yarım domates
1 tutam maydanoz
1,5 çay bardağı çay
ara
1 portakal