bende yazım çıkmadı diye tekrar tekrar yazıyorum yaaaa aman aman kızımla
sen türkiyede deyilmisin canım
şimdi yazayım sana sebzelerde :: domates,biber ,patlıcan,kabak,fasulye,kokteyl domates
meyvelerdende:::kayısı,erik,armut,şeytali,nektar,kiraz ,vişne,
işte bunları kurutup saklama kaplarında kışın yemeklere kullanırım
meyveleride koyarım eişme,kızıma yerler hormonsuz hormonsuz
bahce acisindan sanslisiniz elinizde imkan var keske bende oyle bi bahceye sahip olsam herseyi agacindan yesem ah ahh
limonlu soda iciyim en iyisi bundan sonra asitli birsey icmek istersem madem faydaliymis,
et cok yemiyorum zaten sebzede oyle aslinda ben cok yemek yemiyorum ki
bu aralar ton baligina sarmis durumdayim mayonezli ekmege surup iyi gidiyor sut bende cok icerim ama fazlasida zarar galiba kemik erimesi filan yapiyor diye duymustum,
alkol sigaram yok dedigim gibi yogurt yapmayi hic denemedim hep hazir almisimdir birgun bende deniyim bakiyim nasil olacak cevap icin tessekurler
limonlu sodayı mümkünse hazır alma..sade soda alıp içine limon sık..çünkü onlarda da katkı maddesi mevcut ve şekerli..
yaz ayındayız..yoğurtlu semizotu her çğünde güzel oluyor..kabağı rendeleyip az yağda suyu çekinceye kadar kavurursan
sarımsaklı yoğurt ve dereotu ile çok güzel olur.. madem hamiş olcan azcık bebiş için sebze şart..
amaninnn...ton balığı heleki konserve ..onda da yağ oranı fazla dikkat et twetyy...:18: birde mayonez demişin...
yurtdışındaydın bildiğim kadarıyla ,oralarda mevcut olur mu bilmiyorum ama kesinlikle dene..ilerde çocuğuna da sürekli yaparsın..
suyu en son ne zaman ictim bilmiyorum inanirmisin yani hic aklima gelmiyor su icmek sadece icecek :S
spor sabah yuruyus iyi olur tembelligide alir ama uyanamiyorum ki :26:
limonlu sodayı mümkünse hazır alma..sade soda alıp içine limon sık..çünkü onlarda da katkı maddesi mevcut ve şekerli..
yaz ayındayız..yoğurtlu semizotu her çğünde güzel oluyor..kabağı rendeleyip az yağda suyu çekinceye kadar kavurursan
sarımsaklı yoğurt ve dereotu ile çok güzel olur.. madem hamiş olcan azcık bebiş için sebze şart..
amaninnn...ton balığı heleki konserve ..onda da yağ oranı fazla dikkat et twetyy...:18: birde mayonez demişin...
yurtdışındaydın bildiğim kadarıyla ,oralarda mevcut olur mu bilmiyorum ama kesinlikle dene..ilerde çocuğuna da sürekli yaparsın..
hii ama ben oyle icemiyorum sodayi midem almiyor haziri daha guzel,ay nede sagliksiz besleniyorum ben
bu yogurtlu semizotuyla kabagi deniycem mutlaka cok tessekurler degisik tariflere her zaman acigim,
bebek gelir INSALLAHgelsinde ben cig tavuk yerimmm
ton baligini severim ya mayonezle mikserden gecirince ekmege sur bi guzel gidiyoki hazirlari var aslinda bulamayinca bunu onerdiler denedim muthis
canım ya gurbetcisin neredesin
ay nedemek tabi yaparım sana :13:ama bu sene yapamıyorum ne yemek nede kurularım bebişden dolayı çok hareket etme şansım yok ve okadar özledimki yemek yapmayı
ay ben çok severim yemek yapsam kurutsam zaten görünüşümde maaşallahım var sevdigim anlaşılır yani birde çoçuklar olunca onları çok düşünüyorum ben dogal olsun hormonsuz olsun diye ne yapacaan işte alllah sana da nasip etsin gör ozaman inşallah
canım ya gurbetcisin neredesin
ay nedemek tabi yaparım sana :13:ama bu sene yapamıyorum ne yemek nede kurularım bebişden dolayı çok hareket etme şansım yok ve okadar özledimki yemek yapmayı
ay ben çok severim yemek yapsam kurutsam zaten görünüşümde maaşallahım var sevdigim anlaşılır yani birde çoçuklar olunca onları çok düşünüyorum ben dogal olsun hormonsuz olsun diye ne yapacaan işte alllah sana da nasip etsin gör ozaman inşallah