Sağlıklı bir ilişkide sevgili ne sıklıkla aramalı?

Minikgirl35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
630
496
103
Arkadaşlar merak edilorum sizce sağlıklı ilişkilerde üstelik birde uzaktaysanız hangi sıklıkta haberleşilmeli msj yada arama olarak?

Gunde 2 3 kez aranabilir. 10 dk görüşme toplam 30 dk konuşma. Mesaj da 3 5 tane:)

Sürekli sevgilinizle ilgili konu açmışsınız size tavsiyem bu kadar üstüne düşmeyin akışına bırakın yeter.

Bu tamamen kişiler İle ilgili. Tanıştığımızda eşimde bende yoğun çalışıyorduk, gün içi hiç aramazdık birbirimizi. Sadece akşamları konuşurduk ki ben telefonda konuşmayı sevmem onlarda fazla uzun olmazdı. Ama 1-2 mesajımız olurdu kesin ve ayrı şehirlerdeydik. Biz bu duruma takılmadık ama başkası takılabilir. Önemli olan senin ne istediğin ve karşındakinin ne istediği aslında

Eşim uzakta , günde 2-3 tlfla konuşuyoruz (ortalama 5 dakika, gün içinde 2-3 dkya düşüp akşam 10 a çıkabiliyor) mesaj da 3-5 tane. Özel bir durum yoksa böyle..

Ama bunun genellemesi olmaz bence. Her insan farklı her ilişki farklı. Her gün ruh halimiz farklı...

Arkadasim nisani atacagini soyledi gecen gun. Bir insan gunde 20 defa aranirmi Allah askina diye ekleyerek dert yandi. Tabi sorunlar aramayla sinirli degil o ayri.
benim gorusune gelecek olursak. Bence onu onemsemedigini dusunmeyecek kadar sen onu oda seni arayacak. Sevgini hissettirecek insan karsisindakine. Ama bur sabah bir aksam hadi eyvallah turu aramalarda bana gore degil. Arayamiyorsa mesaj atsin. Beni merak etsin. Arada sesimi duymak istesin. Tabi bende bunlari isteyeyim.
Tabi bunlarin omasi icin arada ask lazim.
ozlemek lazim tutku sevgi o arama istegini olusturacak hisler lazim.

Mesajlaşma kısmı değil ama günde 2-3 kere arama kısmı bana çok olabilir gelmiyor. İki taraf da çalışıyorsa gün içinde o kadar çok telefon konuşması olması pratik değil.

Mesajlaşma da kişilerin yapısına bağlı. Kimi devamlı iletişimde olmak ister, kimi daha az, kiminin eli telefona bile gitmez. Her şeyin fazlası zarar, dozunda olmalı bence. Bütün gün konuşacak şey zaten bir süre sonra olmaz. Gün içinde kısa bir laflama, naber naptın diyalogu bence makul, önemli bir şey varsa zaten mesaj da atılır telefon da açılır.

Arkadaşlar merak edilorum sizce sağlıklı ilişkilerde üstelik birde uzaktaysanız hangi sıklıkta haberleşilmeli msj yada arama olarak?
bizim çok degişken gunduz zaten hıc konusmuyoruz ama bazen aksam ıkı saat telde konsuuruz bazen dort gun gunaydın ve ıyı geceler mesajıyla gunu bıtırırız degısıyor

Arkadaşlar o zaman kısaca şöyle söyliyim benim sevgilim. İlk 2 aydan sonra böyle oldu (ama o zamanlarda abartılı durum yoktu sadece böyle değildik)hergün arayan biri değil ben msj atarsam iletişim kuruyorduk . Yalnız son bir iki hafta değişti bu bi ilgi bi alaka esasında olması gereken kadardı ama bizde nerdeyse hiç olmadığı için ben allahım şükürler olsun mucize mi bu diyordum ☺️ Sonra benim uzak bir yere gitmem gerekti 10 saatlik hiç bilmediğim bir yer aynı gün dönemiceıim için kalmamda gerekti ben gidiyorum diye haber verdim ne aradı ne sordu vardınmı ettinmi hiç bir şey yok o çok yoğun çalışan biri. döndüğümde kırıldığımı vs söyledim düşündüklerimi bir gerginlik çıktı hatta bayağı büyüdü. Sonra bu yine ilgisiz haline döndü. 2 gün önce konuştuk gayet güzel. sen yaz dicekseniz ben zamanında çok yapmıştım ben yazardım cvp verirdi robota bağlamıştık sanki . Şu iki hafta önceki hali gibi olsun istiyorum. Dayanamıyorum bazen ayrılasım geliyor pişman olmıcamı bilsem bitsin dicemde sonra yorganın altında ağlıcam kendimi biliyorum☺️

Son düzenleme:
Bizim çok normal değil sanırım 2 kez mesajlaşırız öğlen ve akşam.
3/4 günde bir de telde konuşuruz yaklaşık 40 dakika kadar.

Back
X