Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin cok güzel kilo vermissin!Nasil verdin o kilolari?Biraz aciklarmisin ve nekadar zamandir kilolarini sabit tutuyorsun oda cok önemliKolay gelsin öncelikle :) ben de 68 69 ile başladım suan 53 54 üm kilo vermek gerçekten insanı cok mutlu ediyor kilo verdikçe de insanların size güzel yorumlarıyla daha da mutlu oluyorsunuz,inş en kısa sürede emeginizin karşılığını alırsınız :)
canımm ya tebrikler bende o rakaları görmek istiorummm seninn gibiii inşallahh :) nekadar sürede verdin ney yaptınn yaş boy kaç :)Kolay gelsin öncelikle :) ben de 68 69 ile başladım suan 53 54 üm kilo vermek gerçekten insanı cok mutlu ediyor kilo verdikçe de insanların size güzel yorumlarıyla daha da mutlu oluyorsunuz,inş en kısa sürede emeginizin karşılığını alırsınız :)
isveç diyetinde 6.gün başlangıç 70.5 şuan 67.1 sabah 1 yumurta öğle 1 yumurta rende havuç akşam ızgara tavuk salata:) tek kaçamağım az bir ekmek parçası attım oda sıcaktı dayanamadım :) kendimle gurur duyuyorum bu boğaazı tutuabiliyormuşum demekki bende :)Günaydin kizlar bugün sözde evdeyim ama bütün gün evde olmucam neler yiyecegimi bilmiyorum Aksama görüsürüz
tebriklerisveç diyetinde 6.gün başlangıç 70.5 şuan 67.1 sabah 1 yumurta öğle 1 yumurta rende havuç akşam ızgara tavuk salata:) tek kaçamağım az bir ekmek parçası attım oda sıcaktı dayanamadım :) kendimle gurur duyuyorum bu boğaazı tutuabiliyormuşum demekki bende :)
Günaydin cok güzel kilo vermissin!Nasil verdin o kilolari?Biraz aciklarmisin ve nekadar zamandir kilolarini sabit tutuyorsun oda cok önemli
Benim kilolar bu sira inat ediyorlar gitmemek icin
Kızlar cok teşekkür ederim :) öncelikle boyum 1,76 yasım 24.ben hiç bir diyete bağlı kalmadan verdim yaklaşık 3 Yıldır koruyorum.son bir yılda 3 4 kilo verdim isteyerek.genel olarak yaptıklarımı söylersem; bol bol su içtim,yeşil Caysız bir günüm geçmedi.kahvaltılarımda her gün diyebilirim yumurta yedim, süt yoğurt sürekli tükettim,akşamları et tavuk ya da balık Öğlen sebze ağırlıklı beslendim.cay kahvede hiç bir zaman seker kullanmam zaten hayatımda hiç şekerli içtigimi bilmiyorum :) fast food da tükettim insanın canı istiyor en azından ben de öyle :) ayda 1 de olsa yedim aksamdan ziyade Öğlede yedim.cok çabuk kilo verdiğimi söyleyebilirim en azından 10 kilo cok rahat gitti.2 ay gibi bir sürede diyebilirim.en önemlisi sürekli Yürüdüm hala daha yürüyorum :))aslında kilo vermek gerçekten kolay ama Koruması daha zorcanımm ya tebrikler bende o rakaları görmek istiorummm seninn gibiii inşallahh :) nekadar sürede verdin ney yaptınn yaş boy kaç :)
buradayım fakat o malum günümdeyim acayip iştahım açık yeni bir günlük açmayı düşünüyorum ilk hedef 60 diye orayda beklerimGünaydin bizim takim nerelerdesiniz ben birazdan ise gidicem ve bugunden itibaren tam gaz size bol sulu az yemekli cok sporlu cok güzel 1 gün diliyorum![]()