• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı bir şekilde 68 den55

yarın ki menüm
sabah
iki dilim ekmek 1dilim kaşarlı tost
maydanoz şekersiz çay 4 zeytin
ara
sütlü kahve şekersiz
4 kuru kayısı
öğle
ıspanak yemeği
salata yoğurt
1 dilim ekmek
ara
2 tam ceviz
1kuru incir
akşam
kuru fasulye
salata yoğurt

Kolay gelsin öncelikle :) ben de 68 69 ile başladım suan 53 54 üm kilo vermek gerçekten insanı cok mutlu ediyor kilo verdikçe de insanların size güzel yorumlarıyla daha da mutlu oluyorsunuz,inş en kısa sürede emeginizin karşılığını alırsınız :)

Kolay gelsin öncelikle :) ben de 68 69 ile başladım suan 53 54 üm kilo vermek gerçekten insanı cok mutlu ediyor kilo verdikçe de insanların size güzel yorumlarıyla daha da mutlu oluyorsunuz,inş en kısa sürede emeginizin karşılığını alırsınız :)
Günaydin cok güzel kilo vermissin!Nasil verdin o kilolari?Biraz aciklarmisin ve nekadar zamandir kilolarini sabit tutuyorsun oda cok önemli
Benim kilolar bu sira inat ediyorlar gitmemek icin

kızlar gunaydın. bugunki menum;

1-kahvaltı: 1 dlm koy ekmegi ,az tereyaglı,domates ,yesillik, 1 dlm beyaz peynir
2-ara: 3-4 cakıl cıkolata,1 cb sut
3-öğle: bol marul salatası, 1 kucuk dilim tavuklu mantarlı fırın makarna
4-ara: 1 elma ve 1cb sut
5-ara: 1 dlm ekmekle peynirli maydonozlu tost ,1 cb sutle kahve
6-aksam: 1 kase yogurt,salata,6 yk taze fasulye,bol salata,1 dlm ekmek
7-ara: 1 kucuk ayva,1cb sut

Iyi aksamlar bayanlar bugün gene bütün gün pirinc lapasi ve yogurtla beslendim ve 2 l su 2 bardak yesil cay

yarın ki menüm
sabah
iki dilim ekmek
1yumurta
1tatlı kaşığı tahin pekmez
ara
1 orta boy elma
2tam ceviz
öğle
2 kıymalı biber dolması
salata yoğurt
ara
sütlü kahve şekersiz
4 kuru kayısı
akşam
kıymalı kapuska
salata yoğurt
1 dilim ekmek

canımm ya tebrikler bende o rakaları görmek istiorummm seninn gibiii inşallahh :) nekadar sürede verdin ney yaptınn yaş boy kaç :)

Günaydin kizlar bugün sözde evdeyim ama bütün gün evde olmucam neler yiyecegimi bilmiyorum Aksama görüsürüz

Günaydin kizlar bugün sözde evdeyim ama bütün gün evde olmucam neler yiyecegimi bilmiyorum Aksama görüsürüz
isveç diyetinde 6.gün başlangıç 70.5 şuan 67.1 sabah 1 yumurta öğle 1 yumurta rende havuç akşam ızgara tavuk salata:) tek kaçamağım az bir ekmek parçası attım oda sıcaktı dayanamadım :) kendimle gurur duyuyorum bu boğaazı tutuabiliyormuşum demekki bende :)

Günaydin cok güzel kilo vermissin!Nasil verdin o kilolari?Biraz aciklarmisin ve nekadar zamandir kilolarini sabit tutuyorsun oda cok önemli
Benim kilolar bu sira inat ediyorlar gitmemek icin
canımm ya tebrikler bende o rakaları görmek istiorummm seninn gibiii inşallahh :) nekadar sürede verdin ney yaptınn yaş boy kaç :)
Kızlar cok teşekkür ederim :) öncelikle boyum 1,76 yasım 24.ben hiç bir diyete bağlı kalmadan verdim yaklaşık 3 Yıldır koruyorum.son bir yılda 3 4 kilo verdim isteyerek.genel olarak yaptıklarımı söylersem; bol bol su içtim,yeşil Caysız bir günüm geçmedi.kahvaltılarımda her gün diyebilirim yumurta yedim, süt yoğurt sürekli tükettim,akşamları et tavuk ya da balık Öğlen sebze ağırlıklı beslendim.cay kahvede hiç bir zaman seker kullanmam zaten hayatımda hiç şekerli içtigimi bilmiyorum :) fast food da tükettim insanın canı istiyor en azından ben de öyle :) ayda 1 de olsa yedim aksamdan ziyade Öğlede yedim.cok çabuk kilo verdiğimi söyleyebilirim en azından 10 kilo cok rahat gitti.2 ay gibi bir sürede diyebilirim.en önemlisi sürekli Yürüdüm hala daha yürüyorum :))aslında kilo vermek gerçekten kolay ama Koruması daha zor :( bir de hangi yemek olursa olsun ben her şeyimi zeytin Yağı ile yapıyorum :)

Aklıma gelmişken yazayım ben kalori Hesabı da yapıyorum az cok ne yediğimi hesaplıyorum.böyle olduğu zaman daha bilinçli yiyorsunuz ve sağlıklı kalori nasıl alınır diye araştırıyorsunuz ona göre besleniyorsunuz :)

Kizlar 2 gündür evde yoktum ama geldim dün sabak 1 tane ekmek ve kahvalti yaptim
Aksam 2 bardak meyve suyu ve 1 tabak soslu makarna yedim pisman degilim ama hic su icemedim
Bugunde bu saate kadar yollardaydim sadece 2 bardak kahve ictim simdide 3 dilim ekmek biaz balik yedim gene hic su icemedim ama yarindan sonra tam gaz hepinizi seviyorum :KK60::KK60::KK60:
ifedycrul.png

mrb kızlar ben 1 yıl oldu doğum yapalı 65 kıloyum boy 1.58 dıyatla zayflamak ıstyrm dr ayca kayanın 5333 kıtabın aldım ama daha başlamadım yardım edermsın bende zayflamk ıstyrm hedefım 50 kılo arkaaslar berbaer dıyet yapalımmı lütfen basen ve göbek var bendede

Günaydin hosgeldin gulhasena hedefin cok yüksek bence ilk hedefin 3 kilo olsun onu basarinca tekrar bir 3kilo daha böyle böyle git yoksa 15 kilo insana cok büyük ve ulasilmaz geliyor bol bol yogurt ye günde 2 3 bardak yesil cay ic ve spor ben 2 haftadir spor yapamadim ve 2 haftada az kilo verdim spor yaptigim ilk 2 hafta daha fazla kilo verdim

Günaydin bizim takim nerelerdesiniz ben birazdan ise gidicem ve bugunden itibaren tam gaz size bol sulu az yemekli cok sporlu cok güzel 1 gün diliyorum:KK24::KK24::KK24::KK24:

Rolla yasemin8085 günaydin bende nerde bu citirlar diyordum :KK15::KK15:ben kactim
zlkvndiok.png

Günaydin bizim takim nerelerdesiniz ben birazdan ise gidicem ve bugunden itibaren tam gaz size bol sulu az yemekli cok sporlu cok güzel 1 gün diliyorum:KK24::KK24::KK24::KK24:
buradayım fakat o malum günümdeyim acayip iştahım açık yeni bir günlük açmayı düşünüyorum ilk hedef 60 diye orayda beklerim

Back
X