• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı bir şekilde 68 den55

öğle 1kepçe çorba
kabak yemeği
çok az kıymalı yumurta
ekmek ne kadar yedim bilmiyorum mümkün olduğunca az tahmini 3 dilim
salata yoğurt
bugün öğünlerim biraz şaştı idare etmeye çalışıyorum
akşam ve sonunda dayanamadım
1kase aşure tarçınlı
4 tene burçak bisküvi
ben de kacırdım 2 gun önce,tartı hiç affetmiyor hemen yukarı cıkmıs kilo. bir gun bozmaktan bir sey olmaz diyordum oluyormus...

kızlar hafta sonları çok meşgul oluyorum
kusura bakmayın görüşmek üzere

Kizlar kusura bakmayin işten güçten okuyorum sadece. Hastayım bide bugün heryerim ağrıyor.

Sabah 2bardak su
Kahvaltı canım bişey istemedi sadece 1 kase aşure yedim.

Ara 1 1 bardak greyfurt suyu
1 avuç kuru üzüm

Yarım saat once 2 bardak sarımsaklı çay
3 limonl kepekli bisküvi

Kizlar kusura bakmayin işten güçten okuyorum sadece. Hastayım bide bugün heryerim ağrıyor.

Sabah 2bardak su
Kahvaltı canım bişey istemedi sadece 1 kase aşure yedim.

Ara 1 1 bardak greyfurt suyu
1 avuç kuru üzüm

Yarım saat once 2 bardak sarımsaklı çay
3 limonl kepekli bisküvi
Gecmis olsun

Iyi aksamlar daha is yerindeyim :110:
Sabah 1 tane muz
Öglen 2 tane yumurta 1 tane Domates avcumun yarisi Kadar Beyaz peynir 2 dilim siyah ekmek
Araögün yarim dilim elmali Pasta 2 l su
Aksami bilmiyorum ama cok aciktim:kk77::kk77::kk77:

Aksam 4 tane köfte Kabak patlican biber kizartmasi kücük bir parca pide kücük bir parca cikolata

Günaydin sekeda seni gercekten cok iyi anliyorum, ama emin ol ipin ucunu kacirirsan daha mutsuz olursun! Kac yasindasin bilmiyorum? Ben 39 yasindayim ve artik kilo vermenin daha zor oldugunu anladim ama bir yerden baslamak lazim kendine güven sen olmuyor diyorsun ama buna kendini proglamladigin icin olmuyor sen kendin icin yap zaten birbaskasi icin degil inan bana o cipsler cikolatalar yemeyi birakinca tadlarini bile zamanla unutuyorsun yaptigin saglikli beslenme olsun spor olsun bunlar sana zevk versin
15 kilo diyorsun bu cok!! kücük adimlarla git ben bu hafta galiba sadece 500g verdim ama yeter önceden haftada 2 3 kilo giderdi ama olmuyor bol su ic yogurt ye günduz meyve ye bebegin varmis l cocuk arabasini yürüyüslere cik hem cocuga iyi olur hemde sana hareket olur
Hadi bugün basla arada kacamak yapsanda pes etmek yok ama lütfen abur cuburlardan vacgec birak kocan yesin sana verdigi zaman yemek zorunda degilsin git mevye cayi ic bak gene roman yazdim KENDINE IYI DAVRAN
canımm ya giremedim ama uyguladım bende 500 grm verdim mutluyum az ama olsun yinede sükür :) benim iki bebeğim var ve tek başıma ilgileniorum olmuyor dışarı çıkma işi :8 ama yarın doktorumlada konuşacagım evde spor yapacagım inşallah koşu bandım var eger uygun görürse haftayada başlamayı düşünüorum

benim tirodlerim durmuş suanda tsh almış başını gidor ondan az verdim yoksa açlığa yattım vermemm lazımdı daha fazla herzamn giremiorum beişler var malumm vakit buldukça yazcagımm ama her şey iyi gidior kafama göre besleniorum ben sabhları haşlanmış yumurta yiyorum arada süt arrtırıcı cay var bayadır içiorum rezene içiorumm şuanlık böyle ögle ve akşam da ne piştiyse susuz azar azar alıp yiyorum ama bugun kaçamak krovasan yedim büyük boy :(

canımm ya giremedim ama uyguladım bende 500 grm verdim mutluyum az ama olsun yinede sükür :) benim iki bebeğim var ve tek başıma ilgileniorum olmuyor dışarı çıkma işi :8 ama yarın doktorumlada konuşacagım evde spor yapacagım inşallah koşu bandım var eger uygun görürse haftayada başlamayı düşünüorum
Cok güzel azda olsa vermissin zaten en sagliklisi o hizli verilen kilolar cok cabuk geri geliyor:nazar:

kızlar bugün belli bir düzenim yok ama yarın tam gaz devam 55 şi görene kadar

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 1 tane muz
Öglen 2 yumurta 1 domates kücük bir parca beyaz peynir 2 dilim kepek ekmegi 2 tane ince dilim tavuk
Aksam yogurt 2 catal makarna ve salatalik tursusu 2 l su

Back
X