Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canını sıkma bu sekilde her şey daha kötü olur stres kilo almaya neden oluyorcanımm merhaba senin nasıl gidior ben çok kötüyüm bütün moralim bozuldu sabah tartıya çıkıncahemen cezalandırdım kendimi bana tavsiyede bulunun kızlar su yarım kg hemen gitmeli ölücem yoksa aglirum suan sinirden
Bende vazgecmicem 58 olana Kadarevet ama ben çok kararlıyım 55kg görene kadar devam
Bende vazgecmicem 58 olana Kadarevet ama ben çok kararlıyım 55kg görene kadar devam
Tam iki hafta oldu zor ama yavas yavas gidiyor kilolar! kendine güven basarirsin Kilo verecegine inan en basta 66 Kilo cok degil simdi günlerde kisahey maşşallahsana valla çok zor bir başlayamdım dediğin gibi saglıklı beslenmek diye başlamalıyım bende bu sabah tartıldım kilo almışımm maf oldum
66 olmuşum sen nekdar sürede verdin canım nezman başladın
Bende vazgecmicem 58 olana Kadar
Tam iki hafta oldu zor ama yavas yavas gidiyor kilolar! kendine güven basarirsin Kilo verecegine inan en basta 66 Kilo cok degil simdi günlerde kisa
ben sabahları işe giderken yarım saat yürüyorumAman haftada 500 gr gitse da ne isterim
Kızlar spor yapıyonuz mu acepp
Sabah ye birsey olmazIyi akşamlar kızlar
Ben bugun heç SADIK kalamadım diyetee
Sabah Allah ne verdiyse
Akşam
1 kepçe tavuk çorba
2 kepçe kadar kereviz
Cacık.
Ben yapiyorum normalde spor salonuna gidiyorum birbucuk Saat spor yapiyorum am bu siralar canim istemiyor o yüzden evde epilitik spor aletinde yarim Saat 45 dk spor yapiyorumAman haftada 500 gr gitse da ne isterim
Kızlar spor yapıyonuz mu acepp
ben sabahları işe giderken yarım saat yürüyorum
Sabah ye birsey olmaz
bugün menüme uymayı başardım küçük değişiklikler dışında mesela iki dilim ekmeğin birini çorba olarak yedim
Ben yapiyorum normalde spor salonuna gidiyorum birbucuk Saat spor yapiyorum am bu siralar canim istemiyor o yüzden evde epilitik spor aletinde yarim Saat 45 dk spor yapiyorum
Aynen ben sporu birakirsam cok cabuk kilo aliyorum simdide yedÇok azimliyuz maşallah
Bende sporu bırakınca hemen kilo almaya basladim simdi yediklerime dikkat ediyorum PDS etmek York basaricaz AMA uygulamak lazim ve spor
Ama sağlıklı beslenmeyi hayatıma oturtmam lazım
Haklisin rolla sanki seni duymus gibi aksam kayinbabamda kucuk bir Tabak patlican oturtmasi bir kasik pilav 2 tane pogaca 2 tanede kuru Pasta yedimkozmetik çok az yiyiyorsun ben senin kadar yesem dayanamam