• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağlıklı düşünemiyorum arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

ayceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
8
0
86
46
Kahramanmaraş
merhaba ben 9 yıllık evliyim ev hanımıyım 2 tane çocuğum var evliliğimin ilk yılları güzeldi ama sonradan kavgalar evliliğimizi yıprattı benden soğuduğunu başka birisini sevdiğini ve onun için herşeyi göze aldığını söyledi ve bunu nezaman dedi biliyormusunuz 2 . çocuğumu kucağıma aldım 32 günlüktü daha..kabullenemedim ama hala onu çok seviyordum annemlerin evine döndüm tekrar bir şeyler vesile oldu çocuk çok küçüktü barıştırdılar vs..kızım 2 yaşında hala mutsuzum benimle ilgilenmiyor sevmiyorum diyor ve ben hala onun yanındayım dayanacak gücüm kalmadı bugün boşanma kararı aldık çok kötüyüm iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum oğlum da 8 yaşında sosyal güvencem yok ayaklarımın üstünde durabilecekmiyim onsuz yapabilirmiyim bilmiyorum onu seviyormuyum yoksa alışkanlıkmı onuda bilmiyorum arkadaşlar çok kötüyüm ne olursunuz aklınıza çok ihtiyacım var...sağlıklı düşünemiyorum

ailen arkandanda ise ve destekse hiç durma yanında,sonuçta seni istemeyen ve sevmeyen adamın yanında niye durasın ki..

oncelikle kendine guven.

sosyal guvence hersey degildir arkadasinda dedigi gibi ailen arkanda olsun bu seni guclendirir zamanla sosyal guvenceyede sahip olursun.
senin aglaman uzulmen cocuklarini etkiler
cocuklarina ve esine ne kadar guclu oldugunu
gostermeye calis
yani ne bilim daha guzel giyin daha cok bakim yap daha cok arkadaslarinla disariya cik
onsuz olabilecegini goster
rahat davran yani ona bagli olmadigini anlasin takmiyormus gibi yap (takacagini biliyorum)

cok uzgunsun degilmi ama hersey gececek birgun sen bu gunlerini gulerek hatirlayacaksin

dualarimdasin

canım alınan boşanma kararı çok yerinde olmuşa benziyor. sadece kawga olsa bi şans daha werin derdim ama sizi artık sewmediğini we başkası olduğunu söleyen biriyle bu imkansız gibi.. korkularında haklısın naparım die düşünüosun ama güçlü ol lütfen, senin durumuna olan biçok kadın war.. eminimki kendine uygun bi iş bulup eşinden daha fazlasını yapabilirsin.ailenden bu konuda destek alabilirsn, durumundan az çok haberdarlarmış nede olsa. sakın ezdirme kendini we minnet etme..tek gerekn şey sakin we güçlü olmak..

Oturup kalkıp seni sevmiyorum diyen bir eşle çocukların hatrına nereye kadar yaşanır bilmiyorum, büyük konuşmak da istemem ama siz o evde çocuklarınızın annesi eşinizin bakıcısı haline gelmişsiniz...

Çocuklarınıza zaten anneliği sonuna kadar yapacağınıza göre sevmeyen bir adama neden bakasınız?

ınşallah kararınız hakkınızda hayırlısı olur, zaten aileniz de destekmiş bence yeni bir hayata adım atmak için geriye bakmayın bile...

Son düzenleme:
arkanda ailen var, evlatların var tatlım. senin bu adama ihtiyacın yok. herşey daha güzel olacak inan buna.

aslında kesinlikle doğru şeyi düşünüyorsun kalbin izin vermediği için sağlıksız düşündüğünü düşünerek kendini rahatlatmaya çalışıyorsun
o adamın yanında durma daha fazla onunla yapmak onsuz yapmaktan daha zor gibi gözüküyor
allah yardımcın olsun

bence sadece maddi olarak güvenceniz olmaması ve yeni bir başlangıç için cesaretiniz olmadığından kaynaklanıyor...
onunla mutlu değilsiniz. ve adamın tercihi belli bir başkası var. her ne cesaret ise siz yeni doğum yaptığınızda söylemiş bunu...

merak ettim bu ilişki ne kadar zamandır sürüyor. sevgilisi bilmiyor mu bu adamın evli olduğunu...

ailenizle konuşun.. ve onsuz hayata başlayın artık. çocuklarınız küçük olduğu için anlatmak kabullendirmek biraz daha kolay olabilir.

bu sevgi değil değil canım, cesaret edemiyorsun çünkü hazır değilsin onsuz bir hayat kurmaya...

çocuklarının senin yanında büyümesi, sevgisiz bir ailede yetişmelerinden daha iyi bence, ne kendine ne eşine ne de çocuklarına haksızlık yapma, evliliğiniz bitmiş zaten...

Her yara, her acı, her düşmanlık ve sevgi inan bana zamanla unutuluyor canım..Şu an yaran çok taze ve kendini onsuz yalnız ve güçsüz hissedeceğini hatta onsuz nefes bile alamayacağını düşünüyor olabilirsin..ama duygularının esiri olma ve mantıklı düşünmeye çalış. bu nasıl bir adamdır ki bebeğinin 40ı çıkmadan sana böyle bir itirafta bulunabilir??? seni hak etmeyen acizin teki (kusura bakma ama...hak ediyor!) sen inan çok daha iyi ve mükemmel bir hayata layıksın! ve çocuklarında..onları bu hayattan mahrum etme! kendini çocuklarına ada! çünkü onlar senin kanın ve canın.. eşin de olsa en nihayetinde el oğludur veya el kızıdır..bu böyle.. sana sen, çocukların ve anan baban gerek :1hug: bi de kabul edersen işte bu derdini paylaştığın dostların...
kendini üzme, ve dimdik durmaya yıkılmamaya çalış..dünyanın sonu değil unutma, herşeyi başarabilirsin! sevgiler...

canım oncelıkle uzuldugumu belırtmek ısterım... keske evlılıkler boyle soonuclanmasa.. :delphin: herkes ılk cıktıgı yolda boyle seylerle karsılasıp uzulmek yıpranmak tabııkı ıstemez.. :kahve: ama belkı de sızın ıcın en hayırlısı budur bır de oyle dusun.. :teselli: gelelım su an kı duruma .. eger kı aılen yanın da sana destek oluyorsa hıc dusunme.. sana aıt olmayan bı adamı sırf alıskanlıklarından vazgecmemek ugruna yanında kalıp yıpranamazsın.. :sinifsinif: ustelık ıcınde huzursuzluk mutsuzluk olan bı aılede buyuyen cocukların psıkolojısı ne olacak.. :emir_bebek: eger yasları daha fazla buyumeden ayrılırsanız bunu daha kolay atlatacaklardır.. :delphin: zaman ılerleyıp buyuduklerınde senı anlayacak yasa geldıklerınde de anlatırsın .. :teselli: su sıgorta ısı bosandıktan sonra aılenın yanına gıdersın buyuk ıhtımalle onlar cocuklara bakarken sende calısırsın.. hem aılene destekolursun hemde cocuklarına bakarsın. .. sıgortan da olur.. kaydirigubbakcemile5 Rabbım buyuk bı kapı kapatır bı kapı acar.. :Saruboceq: sen yalnızca ona ınan guven.. :teselli: hakkınız da hayırlısı olsun canım.. :Saruboceq: Rabbım yardımcın olsun..
:Saruboceq:

işte ben bu yüzden hanımlara çalışmalarını öneriyorum. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor. Olmaz denen şeyler başa gelebiliyor. Bence ailende arkandaysa hemen ayrıl bu zulmü kendine yapma. Aynı ev içinde uzak kaldıkça daha da kötü olur senin ve çocuklar için. 8 yaşında çocuğun ama emin ol herşeyin farkındadır. Kendine yeni bir hayat kur çocuklarınla birlikte. Eşini de Allah'a havale et ne diyim ki. Bende anne babası boşanmış biriyim. İlkokul 5. sınıftaydım. Annemde çalışmıyordu ve ailesi de memleket dışındaydı. Bir de kardeşim vardı daha küçüktü ama annem çalıştı çabaladı bizi büyüttü çok zorluklar çektik ama ben evlendim kardeşim askere gitti geldi eline ekmeğini aldı. İstedikten sonra herşey yapılır. Yeter ki kendine güven ve yılma. Kimseye kendini ezdirme.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum hepinize tek tek yazmadım baktımki yazılanlar hepsi aynı yönde...1 gün içerisinde bana bu kadar destek beni güçlendirecek yazılar geleceğini bilmiyordum..herkese gerçekten çok tşk ederim ..ayrıca 1 yıldır o kadınla görüşmüyorlar(o kadında evli ve 2 çocuklu cinsel yönden beraberlikleri yok nerdenmi biliyorum 1 yıl dır yazmış oldukları mailler vardı onları ele geçirdim ve bunların heps yazılı)birde aslında çocuklarına okadar düşkün herşeyleriyle çok yakından ilgileniyor..böyle bir insan değildi bunu nasıl yapabildi hala aklım almıyor benim üstüme çok titrerdi..kararı almışız valizi toplamışım baktımki adam yatağa gidiyor bir dakika dedim nereye sen çocukların odasında yatarmısın oda dediki boşanmadıkki daha... kararı aldığımıza göre dedim aynı yatakda yatmak olamaz dedim ...annenin yanıa gidinde tatilinizi yapın gelin dedi okullar açılmadan 1 hafta önce burad olun dedi offffff arkadaşlar bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumki ...bir boşlukta olabilirmi...psikolojisimi bozuldu yoksa.. Benim bunları yazmamı ne olursunuz hoşgörün olan herşeyi anlatmalıyımki sizlerden gelecek destekle kendimi belki biraz daha rahatlatırım ..herkese tekrar çok teşekkür ederim

ahh canım ne kadar zor bir durum bu boşanmak bilirim ablamın başından geçti ve ben an be an yaşadım o da çalışmıyordu ama sersem kocası başka bir kadınla beraber olduğunu söyledi vee......
olay koptu
bence eşin boşanmayı çocuk oyuncağı sanıyor yok git annene sonra gel yok yatak odasına girerim daha boşanmadık bu ne demek ya eğer gönül nikahı bitmişse resmi nikah neye yarar o da bu söyledikleri altında ezilecek bence yuva yıkmak kolay değil artı alışkanlıklardan vazgeçmek hiç kolay değil ama inanıyorsan herşeyin bittiğine o zaman karar ver ve bitir derim ben

ayrıca kadınlar erkeklerden daha güçlü acıya karşı durmayı daha iyi beceriyorlar
sen güçlüsün işte bulursun yeni bir hayat da kurabilirsin senin korkun çalışmadığın için dışardaki hayatı bilmediğinden
ayrıca madem o kocan denen adamın başka kadınla ilişkisi vardı neden ikinci çocuğu yapmış senden seni sevmiyordu da madem

demem o ki bu adam senden boşanmayacak bana göre sadece ağzında bu laf gibi geldi ama kalbini kırmış bir kere yaramı sararım diyorsan o başka ama kocan da iş yok bunu bilesin

ayrıca böyle bir itirafı yapan kişi arkasına dönüp bakmaması gerek yada böle bişeyi dememesi gerek ne kadar acı bir durum ne umutlar ne hayallerle evleniyor insanlar çok acı.....

Son düzenleme:
Back
X