sağlıklı düşünemıyorum!lütfen yardım edin!

burcuuux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
43
0
0
Diğer
kızlar öyle zor günler gecırıyorum kı ..5 sene sonra hamıle kaldım 8 aylık hamıleydım karnmda bebegımı kaybettım,bu olay bızı cok yıprattı..hem evlat acısı hemde evlılıktekı problemler.. ustelık esım bırkac ay sonra ceza evıne gırecek.. 4 ay yatacak sadece..bırsuru problem..esım şu zor gunlerımde yanımda degıl kendını isine verdi.. moralım cok bozuk..benım neden yanımda degılsın dıyorum islerim var dıyor..sen en ıyısı aılenın yanına git dedi telde bugun kafa dagıtırsın dedı..bende benı basından göndermeye calısıyorsun dedım..oda telde bagırdı cagırdı kapattı dınlemeden..sonra msj atmıs senden nefret edıyorum yuzunu bıle gormek ıstemıyorum yazmıs..bende yüzüme söyleyemıcek kadar yüreksızsın,aç boşanma davası boşanıcam dedim..hic cvb atmadı..
kayınvalıdem ise hıc arayıp sormuyor, elle evıme geldı bırkez o sadece..konu komşu hergun gelıyor nasıl oldun diye..sonra kayınvalıdem komşusuna demiş ki..bebeğide öldü artık durmaz gider demiş(zaten beni istemıyordu)

ben esımı cok sevıyorum ..oda benı cok sevıyor..bu olay ıkımızıde cok yıprattı..esim iyiyken cok iyi normalin üstünde ..sinirlenınce cok kötu bırısı oluyor tanıyamıyorum...sizce ne yapmalıyım...ben ısterdım bırlıkte üstesınden gelelım,şimdi ne yapmalıyım kızlar?? ne olur yardım??cok caresızım hersey üst üste gelıyor...

Son düzenleme:
konuy bıraz daha acsan kestırıp atmıssın nasıl yorum yapalımkı konuyu bılmeden

bu sekılde
sadece
hayırlısı olsun dıyebılırım

yaşadıkların gerçekten zor şeyler, ama eşinde şuan bence zor durumda ceza evine girecek diyorsun, ha 4 ay ha 1 gün ne farkeder sonuçta o psikoloji eminim çok kötüdür Rabbim uzak etsin.
ayrıca eşin içinde bebeğini kaybetmek zor olmuştur yani evet sende zor durumdasın ama eşin şuan bence çok daha zor günler yaşıyor.
kayınvalidenden hiç bahsetmicem bile yazdığı ne kadar iğrenç bişey, resmen kanım dondu.
ama bence senin yapman gereken eşine destek olmak ve ele güne eşinin yanında olmandır.

sakinleşmeye dinginliğe fazlasıyla ihtiyacınız var gibi...ve mekan değiştirmek iyi gelebilir...aileniz size destekse bir süre yanlarına gidip kendinize zaman tanıyabilirsiniz (eşinize de)...yanında kalmak istiyorsanız da ne kendinizi üzmeden daha sakin olmalısınız...

Son düzenleme:

çok haklısın,ne yapacagımı bılmez haldeyım..yorum ıcın tsk

ben ıstıyorum kı esımle bırlıkte uzaklara gıdelım,esımde gıdıcez dıyor ama ne zaman.... esımden ayrılıp aılemın yanına gıdemıyorum.. onda kalıyor aklım...ayrıca sureklı ısıyle mesgul oluyor..ben onu sureklı arayıp nerdersın napıyorsun gıbısınden sorgu sual edıyorum..cunku hherkes bu donemlerde erkekler dısarı yönelır dıkkat et dedı..psıkolojım cok bozuk zaten(

okuyan cevap vermeden cıkıyor demekki durumum okadar vahım

kızlar ne olur bır fıkır verın psıkılolojım acayıp bozuldu

evı terkedersem esimle ayrılma noktasına gelebılır

ben ne yapmalıyım

cnm öncelikle allahım sabır versin bebeğin için,

evini terk etmek değilde 1 haftalığına git annenin yanına gez dolaş

kafana göre takıl,eşini belki bu dönemde bunaltmış olabilirsin sana saddece seçenek sunmuş

mesajnda seni boşayacağım gibi kelime kullanmamış ikinizinde piskolojisi alt üst olmuştur tabiki

eşin bence biraz sukunet istiyor bir süre sende arama afedersin haddim olmayarak yazıyorum

bebeğiniz öldü diye boşanmazsınız bunu aklından çıkar,eşine anlayış göster arayarak çok mu üstüne gittin nedir

emin ol sen aramayı kesince sevdiği eşini aşık oldugu eşini arayacaktır...sen zırt bırt arayıp nefes aldırmazsan adama

duymayı istemediğin kelimeleri duyarsın tatlım,biraz kendi haline bırak sıkma kocanı sana da yazıktır kocana da

evliliğin yolunda gitmiyodur bu aralar ama hep böyle olacak değil unutma

Yapma ne olur, seninle bir eşinin de evladı idi o, eşinde aynı acıyı yaşıyor, işe vermiş kendini, önümüzdeki dört ayı adamın zaten zor geçecek, dışarı gidecek hali mi var, sen bakma başkalarının dediklerine, eşini en iyi sen tanırsın. Zor günler yaşıyorsunuz, biraz suskun kal, sabret, sonra eşinle konuş ama şimdi sabırlı ol üstüne gitme.

Seni anlıyorum,bebeğini kaybetmekten dolayı sinirlerin bozulmuş.
Dediğin gibi kötü bir dönem geçiriyorsunuz.
Eşinin üzerindeki baskı da az değil.
Belki sen de fazla üzerine düşüyorsun.
Keşke annenin yanına git dediği zaman kabul etseydin.
İkinize de iyi gelebilirdi bir süre ayrı kalmak.

Hep kötü senaryolar düşünmemeye çalış.
Her gecenin sabahı vardır.Biraz sabır ve anlayışla üstesinden gelebilirsiniz.
Kimsenin hayatı güllük gülistanlık değil.
Mutlaka inişler çıkışlar oluyor.

ayrıca eşin ceza evine giricekmiş bunuda sıkıntı yapıyordur yazık adamcğıza hem evlat acısı hem bu olay iyice germiştir eşini

ceza evine 1 gün girip çıkmayacak 4 ay dile kolay tatlım,onun yerine de koy kendini üzerine gitme cnm

şu havada o ortamda bulunma ailenin yanına git eğer kalmaya devam edersen işin işinden daha çok çıkamıyacaksın emin ol biraz hava değişikliği yap

Esin cezaevine girecekmis, o zamana kadar yanindan ayrilma derim.
O girince ailenin yaninda kalirsin.
Sizde zor gunler geciriyorsunuz ama biraz guler yuz biraz tatli dil
sakinlestirecektir onu.
Allah yardimciniz olsun.

ben evımden ayrılınca kendımı daha kötu hıssedıyorum,aklım fıkrım eşimde yanımda olmasını cok isterdım ne olacak bu halımız hıc bılmıyorum gunler cok kötu gecıyor,evet cok arıyorum nerdesın ne yapıyorsun dıye soruyorum hep oda sıkılıyor...ama elımde değil psikolojım cok bozuk

sessiz kalmayı deniyorum ama yapamıyorum,eşimden ılgı beklıyorum boyle bır anda,esımınde kımsesı yok,annesı var sadece ,k.valıdede benı hıc ıstemıyor,acaba bu durum eşimi etkılıyor,benden ayrılmak ıstiyorda söyleyemıyordu zamana mı bırakmıştı?? bende cok üstüne gidince patladı ,acaba hangısı??????????? bır fikir verin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…