sessiz kalmayı deniyorum ama yapamıyorum,eşimden ılgı beklıyorum boyle bır anda,esımınde kımsesı yok,annesı var sadece ,k.valıdede benı hıc ıstemıyor,acaba bu durum eşimi etkılıyor,benden ayrılmak ıstiyorda söyleyemıyordu zamana mı bırakmıştı?? bende cok üstüne gidince patladı ,acaba hangısı??????????? bır fikir verin kızlar
senin kadar olmasa da bebek olayından etkilenmiştir eşin, bi de cezaevi olayının stresi... onu da anlamaya çalış...
bence boşanmamalısınız. tehdit de etmemelisin eşini ...
kayınvalidenin söylediği şeyden de emin olana kadar dolduruşa gelip aile huzurunu bozma derim. belki çok farklı bi şekilde söyledi ama sana farklı söylendi? ya da yanlış anlaşılma oldu?
Canım ben senin yerinde olsam,şu durumda kayınvalide mevzusunu eşime hiç açmam.
Eşin zaten sıkıntıdaymış.Annesi senin hakkında birşey dese,eminim annesine patlar.
İçini bunlarla bulandırma bence.
Kayınvalidenin tavrı yeni değilmiş.Boşver,onu öyle kabullen.Etkili olsaydı daha önce olurdu.
kayınvalıdem hıc arayıp sormadı hamıleykende canın bırsey mı ıstıyor nasıl gecıyor demedı oyle soyledıgınede ınanıyorum onun cok yakın arkadası bana hersey soyluyor...
İlk olarak Allah'ü Tela yardımcın olsun. Yuvana huzur mutluluk verisn..
Bencede keisnlikle ayrılmamalısınız.. yuvanızı kurtarabilirsiniz.. eşin yanında olmadığı ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum ama biraz daha sabırlı olmaya çalış inanıyorum çok ama çok zordur ama az daha dayan.. yine hamile kalırsın bebeğiniz olur inşaAllah.. belliki eşinde çok etkilenmiş bu sıkıntılardan.. bencede eşin cezaevine girene kadar keisnlikle yanından ayrılma.. mümkün olduğunca üstüne gitmemeye çalış.. tabi senin durumunda çok zor çok sıkıntılı kendini rahatlarmak için bol bol dua et stresini atabileceğin bir şeyler bulmaya çalış canım ya.. öyle kayın validem gelmedi şu aramadı bu sormadı gibi şeyleride kafana takma bırak ne halleri varsa görsünler senin başında daha büyük dertler var.. birbirimiz seviyoruz demişsin sabredip bol bol dua edersen inşaAllah bu günleride atlatırsın canım..
Allah sabır versin kolaylık versin..
allah yardımcınız olsun canım.
Eşini anlamaya çalış lütfen,adamcağızın psikolojisi bozulmuştur.kolay değil yaşadıklarınız.
ne derse desin sen destek olmaya çalış.
Boşanma Bukadar sıkıntılı dönemde verilecek bir karar değil.
Allah yardimcin olsun canim.
Bebegini neden kaybettin? K.valide yuzunden mi?
Ben de esini birakip annelere gitmene taraftar degilim. Sadece surekli arama, belli ki adam bogulmus. Sen aramazsan o seni merak eder. Geri cek kendini biraz ne olur. Ustelik hapis gibi bir stresi varken gozu baska birsey gormez emin ol.
Sana tavsiyem bol bol maneviyata yonel. Sana dua edicem.
ben ıstıyorum kı esımle bırlıkte uzaklara gıdelım,esımde gıdıcez dıyor ama ne zaman.... esımden ayrılıp aılemın yanına gıdemıyorum.. onda kalıyor aklım...ayrıca sureklı ısıyle mesgul oluyor..ben onu sureklı arayıp nerdersın napıyorsun gıbısınden sorgu sual edıyorum..cunku hherkes bu donemlerde erkekler dısarı yönelır dıkkat et dedı..psıkolojım cok bozuk zaten(
öncelikle dingin bir zihine ihtiyacın var...şu an olayları olduğu gibi, doğru bir şekilde değerlendiremediğine eminim...insanların söylediklerini bir kenara bırakmalısın...ve şu durumda sana eşinle ilgili en söylenmeyecek şey, nesine nasıl dikkat edeceksin...sıkboğaz ederek sürekli kontrol altında tutmaya çalışarak mı?? bu kendini ve eşini yıpratmaktan başka işe yaramaz...kayınvaliden, konu komşu, akrabalar, arkadaşların sana olumsuz en ufak bişey söyleyen insanlardan uzak dur, kulaklarını kapat aklının karışmasına, kuruntularla dolmasına izin verme..eşin ne diyor önce onu bir dinle...sen yorumlamadan yargılamadan önce onun söylediklerine güvenmeye çalış çünkü hayatı onunla paylaşıyorsun başkaları ile değil...ve maalesef sen kötü olduğun zaman aklını vesveselerle dolduranlardan bir tanesi bile kalmaz yanında...önce kendi aklını sakinleştir, biraz daha telaşsız doğru düşünmeye çalış herşey kendiliğinden yoluna girer...
dalgalı bir suya baktığında karmaşadan başka bişey göremezsin, ne zaman sakinleşir durgunlaşır içindeki dibindeki herşeyi apaçık serer önüne...o zaman bir daha düşünüp doğru kararı verirsin...lütfen başkalarının aklını karıştırmasına izin verme...insanlar böyle şeyleri genelde sonunun ne olacağını düşünmeden boşboğazlıkla söylerler sonra sessizce çekilip giderler olan sana olur...
Gerçekten zor bir süreçteniz. Allah yardımıcınız olsun.
Aile olabilmek böyle dönemlerde daha bir önem kazanıyor.
Eger birbirinizi seviyorsanız bu zor dönemde birbirinize destek olmalısınız.
Şeytana uymayın lütfen...
seytana uymamak elde değil
etrafta bırcok akbaba varken
suan tum gozler bızde
herkes bundan sonra ne yapacagımızı beklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?