Saglikli düsünemiyorum

Bunlara benzer cumlele kurdum guya ailesinin uzulmus kendiailesinin benle ikgili soylediklerini kavga sirasinda agzindan kacirdi simdi ceviriyo aslinda oyle degil gibi ... ayrinti paylasmadim taniyan cikabilir diye ben ailemi kucukken kaybettim malesef ortaligi bos buluyolar cocuklar icin onlara mecbur oldugumu dusunuyorlar .Esimin bunu yapmasi tabi en kotusu
Kim mecbur sen mi? Kuzum.bir cocugu kendi kendine yapmamissin inanilmaz.bir fedakarlik gostermissin.evliliginde onlara mecbur olmadigini belli et yani bazen kokrutmak gerekiyor ne mecburiyetin varmis ozguvenli dur

Cocuklarim arasinda pek yas farki yok kredi borcu derken ikisini krese veremez diye dusunuyorlar.

Eli doğru düzgün ekmek tutmayan adama ne diye çocuk yapıyorsunuz anlamıyorum. Hiç kaza maza demeyin. Nasıl çocuğun olup olmayacağını biliyorsunuz, bu düzensiz hayata çocuk getiriyorsunuz bem sadece çocuklara üzülüyorum hiç suçları yokken bu hayata kendi isteğinizle getirip sürüklüyorsunuz.

Ben hem evi geçindireceğim, birikmişimle paşama dükkan açacağım o batıracak dikiş tutturamayacak. Üstüne (uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin Allah yavrularınıza) iki evlat vereceğim. O benim yaptığım tüm fedakarlıkları görmeyip annesinin dolduruşuna gelecek. 3 ay evde iki yabancı gibi olacağım. O evin duvarları var ya ben onları bile dile getirirdim. Eşiniz ve ailesi nankör siz de çok aşıksınız.

Back
X