- 22 Nisan 2025
- 8
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi Hkmdgltknkr
Merhaba kızlar size fikrinize ihtiyacım var eşimle 3 yıllık bir ilişkiyi evlilikle taçlandırdık eşim çok merhametli ilgili duygusal bir adam(dı) ona nazaran ben daha huysuzdum o daha çok yapıcıydı biz evlendik ailesine bir türlü ısınamadım ki geçerli bir sürü neden var ben onlara kızdıkça eşime anlattım onlar yabancıydı ve ben çekindiğim için onlara karşı asla tavır koyamadım sadece eşime yakındım hatalarını bile göre bir kere bile bana hak vermedi ve bu bende ister istemez soğukluk oluşturdu zamanla bunu aşamayacağımızı anlayıp onunla ailesi hakkında dertleşmemeye karar verdim ama sanırım o çalkantılı süreçte eşim benden soğudu yani bilmiyorum asla eskisi gibi değil ilgisi azaldı üstelik o istiyor diye ailesinin olduğu yere tayin verdik ve ben çok korkuyorum biz uzakken bunu yapan orda bana neler yaşatır yarın temelli ailesinin olduğu ile taşınacağız a önce ona bugün kırıldığım şeyleri anlattım ilgisizliğinden yakındım tribe girip sigara içmeye gittim döndüğümfe uyuyordu o kadar takmıyor beni bir dk da uyumuş(gerçekten uyudu kontrol ettim) bu böyle devam ederse ben soğuyacağım akıl verin