Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Ben iyiyim sağol sen nasılsın?

Sen Bartın'da yalnız yaşıyorsun değil mi?

Zor oluyordur sana ama napcaksınız. Sıkıntı çekilmeden rahat edilmiyor
bende iyiyim evet yalnız yaşıyorum zor tabi eşimden uzak olmak bazen vakit geçmiyor :50:

Hatice sen de az yiyorsun bir süre sonra enerjin düşer. Kilo verdim diyerek normal yemene başlarsan daha çok alırsın. Dikkat et sağlığına.

evet canım farkındayım ama hiç bişey yiyesim gelmiyor oyle belli bi diyet listemizin olmaması bana pek iyi gelmedi kendi çapımda bi diyete başlıyayım bari kalori diyeti yapınca ne yiyeceğimi bilemedim yalnız olunca yemek yapasımda gelmiyor yiyesimde ... elimde bi liste olursa en azından ne yiyeceğim belli olur.

Allaha şükür canım ben iyiyim sen nasılsın?

Allah bozmasın herkes iyi olsun :16: bende çok iyiyim canım :21: ama hafta sonu kilo almışım gitmeden önce 70 ten 68,9 kadar düşmüştüm bugün 70.6 :25: 3 günlük gezi 1 hafta geriye attı beni

Eşim 27 yaşında ona kalsa istemiyor daha ama hamileyken çalışmak istemiyorum
Zaten stresli biriyim birde işte sinir stres olmak istemiyorum
ondan ara vermeden işten ayrılmışken yapmak istiyorum

Bu arada kızlar fittingo.com diye bir site var orda kalorilerinizi hesaplayabilirsiniz
günlük spor yemek sıvı herşeyi hesaplıyorsunuz

Bence de en güzeli

Onun için sen şimdiden başla çalışmalara. Başta biz istemiyorduk bak aradan 4,5 sene geçti. Hamile kaldım her hamile kalan doğuramıyor ki onun için boşver sen kilo felan başla.
bende iyiyim evet yalnız yaşıyorum zor tabi eşimden uzak olmak bazen vakit geçmiyor :50:

evet canım farkındayım ama hiç bişey yiyesim gelmiyor oyle belli bi diyet listemizin olmaması bana pek iyi gelmedi kendi çapımda bi diyete başlıyayım bari kalori diyeti yapınca ne yiyeceğimi bilemedim yalnız olunca yemek yapasımda gelmiyor yiyesimde ... elimde bi liste olursa en azından ne yiyeceğim belli olur.

Allah bozmasın herkes iyi olsun :16: bende çok iyiyim canım :21: ama hafta sonu kilo almışım gitmeden önce 70 ten 68,9 kadar düşmüştüm bugün 70.6 :25: 3 günlük gezi 1 hafta geriye attı beni

Doğrudur ama dediğim gibi çile çekilmeden rahat edilmiyor inşallah çarçabuk kavuşursunuz. Bence sende Karatay yap bir kitabını al oku bize en uygun yöntem o

Son düzenleme:
Doğrudur ama dediğim gibi çile çekilmeden rahat edilmiyor inşallah çarçabuk kavuşursunuz. Bence sende Karatay yap bir kitabını al oku bize en uygun yöntem o

haklısın hiç bişey kolayca olmuyor İnşallah biran önce kavuşuruz
galiba sen karatay yapıyorsun bende bi araştırayım bakalım nasıl bi diyetmiş benim buralarda kitapçı yok netten bakayım sen biraz anlatırmısın ne yiyorsun ne yemiyorsun?

haklısın hiç bişey kolayca olmuyor İnşallah biran önce kavuşuruz
galiba sen karatay yapıyorsun bende bi araştırayım bakalım nasıl bi diyetmiş benim buralarda kitapçı yok netten bakayım sen biraz anlatırmısın ne yiyorsun ne yemiyorsun?

Karatay bir diyet değil sağlıklı beslenme yöntemi. Zaten Canan Karatay prof.

4 kitap yazmış bu konuda doğru beslenme ile şeker hastalarının şekeri düşmüş kilo vermişler falan filan.

Kadın öncelikle makarna hamur işi pilav ekmek tarzı şeyleri yemeyin diyor. Ama doyana kadar yemek yiyin diyor. Tatlı yemeyin diyor. Zaten bu ikisi olmazsa zayıflarsın.

Birde mutlaka yürüyün diyor. Temel olarak böyle. Ama ben tam yapamıyorum. Mesela sabah bir iki dilim ekmek yiyiyorum mutlaka. Bugün mesela karnıyarık vardı yanında az pilav yedim. Ama kadınınki diyet değil gerçekten sağlıklı beslenmek istiyorsak yapmamız gerekenler.

Ben ondan içmiyorum bitki çayı. Ben hamile olduğumu anladığımda bir aylık hamileydim. Riske atmamak için içmiyorum. Bu ara korunma dönemi ona rağmen bile içmiyorum

Ben sankim Eylül gibi hamile kalacağım çimde öyle bir his var.

Ben ilk hamileliğimde doktor bana kuşburnu felan içebilirsin demesine rağmen içmedim o derece idim. O tarz bitki çaylarını bence şimdiden kullanma.

Diyorum ben sana Karatay yap. Uğraşma kalori hesabı ile Karatay da hamur işi ve şeker yok kabaca ama doyana kadar ye diyor kadın
Oofff tatlı yiyerek zayıflatsan diyet yok mu :14: :1: Bitki çayı çok tüketmiyorum normalde de ama hani zayıflatıcı falan olunca içerim diyorum:1:Eylül'de inşallah bebişin olur o zaman canım benim de Temmuz Ağustos gib olur diye içimden geçiyor.bu arada doktor tamam diyene kadar korunmak gerekiyor biliyorsun demi

Günaydın kızlar
Dün giremedim foruma
Bütün gün dışardaydım
akşamda eşimle çıktık giremedim
Dün sporda yapamadım malasef:14:

Bende kendimden bahsedeyim
Bende erken evlenenlerdenim:1::1::1:
23 Yaşındayım İktisat mezunuyum
Kurumsal bir firmada satınalma departmanında çalışıyordum
Eşimle aynı yerde çalışmamız ve müdürümle sorunlarım işten ayrılmama neden oldu
6 aydır işten ayrıldım evde otur otur aldım kilolaları
Sene sonu bebek düşünüyoruz en azından bu yazı rahat geçirmek istiyorum
Ve o zamana kadar kaç kilo verirsem devam edicem
seninle aynı zamanlarda evlenmiştik sanırım canım ama bebişin için ben senden yaşlı kaldım :14:Tadını çıkart,hazır olunca inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım.:16:evde kalıp kilolarlla başbakan kalma konusunda da aynınız ne yazık ki oofff nasıl gidecek bunlar :44:

Karatay bir diyet değil sağlıklı beslenme yöntemi. Zaten Canan Karatay prof.

4 kitap yazmış bu konuda doğru beslenme ile şeker hastalarının şekeri düşmüş kilo vermişler falan filan.

Kadın öncelikle makarna hamur işi pilav ekmek tarzı şeyleri yemeyin diyor. Ama doyana kadar yemek yiyin diyor. Tatlı yemeyin diyor. Zaten bu ikisi olmazsa zayıflarsın.

Birde mutlaka yürüyün diyor. Temel olarak böyle. Ama ben tam yapamıyorum. Mesela sabah bir iki dilim ekmek yiyiyorum mutlaka. Bugün mesela karnıyarık vardı yanında az pilav yedim. Ama kadınınki diyet değil gerçekten sağlıklı beslenmek istiyorsak yapmamız gerekenler.
Ama düşünsene makarna pilav yemeden ne kadar gidebilirsin benim kendim için oturtmaya çalıştığım şey akşam pilav yeceksek öğlen ekmek ya da karbonhidrat almamak benim aslında düzenli spor yapmam gerek spor yapınca yemek düzenim de kendiliğinden geliyor eve koşu bandı mı alsam acaba:44: pufff bak bugün yemeğe davetliyiz ee yememek olmuyor illa ye ye diyen insanlar vs.bugünü izin günü yaptım artık yarın kalorimi çok daha az tutucam :44:

iştahsız olmak iyi bişey ama boyle olmayacak dediğiniz gibi benim enerjim düşüyor kendimi yorgun hissetmeye başladım acil önlem almalıyım napsam ki

iştahsız olmak iyi bişey ama boyle olmayacak dediğiniz gibi benim enerjim düşüyor kendimi yorgun hissetmeye başladım acil önlem almalıyım napsam ki
İşte aç kalmamak gerek bu seferde fazla kalori alıcaz diye yenmiyor demi?normal yiyip spora ağırlık mı versek :44:

Oofff tatlı yiyerek zayıflatsan diyet yok mu :14: :1: Bitki çayı çok tüketmiyorum normalde de ama hani zayıflatıcı falan olunca içerim diyorum:1:Eylül'de inşallah bebişin olur o zaman canım benim de Temmuz Ağustos gib olur diye içimden geçiyor.bu arada doktor tamam diyene kadar korunmak gerekiyor biliyorsun demi

Yok bilmiyordum ne bilim sen öyle deyince hani Haziran'da bırakırım korunmayı felan nedense bende kendi adıma yüz buldum doktorun dediği süreyi kısaltmak adına ne alaka oysaki değil mi? :1::1::1::1:

İnşallah herkesin her isteyenin bebişi olur.

Ama düşünsene makarna pilav yemeden ne kadar gidebilirsin benim kendim için oturtmaya çalıştığım şey akşam pilav yeceksek öğlen ekmek ya da karbonhidrat almamak benim aslında düzenli spor yapmam gerek spor yapınca yemek düzenim de kendiliğinden geliyor eve koşu bandı mı alsam acaba:44: pufff bak bugün yemeğe davetliyiz ee yememek olmuyor illa ye ye diyen insanlar vs.bugünü izin günü yaptım artık yarın kalorimi çok daha az tutucam :44:

İşte aç kalmamak gerek bu seferde fazla kalori alıcaz diye yenmiyor demi?normal yiyip spora ağırlık mı versek :44:

İşte bende yemeden duramayacağım için yiyiyorum ama gerçekten okuyun Karatay'ı kadının söyledikleri çok mantıklı zaten profesör. Kesinlikle enerjin düşmüyor ve doyuyorsun ben onun dediği gibi kahvaltı yaptığımda öğlene kadar acıkmıyorum. Dedikleri çok mantıklı ama biz alışkanlıklarımızdan vazgeçmek istemiyoruz.

Dimiş miyidim dimişdim.

:125:
Yanlış yapıyorsun az kalori ile olmaz

Porsiyonlarını küçült,

sabahları çok ye akşama doğru azalt

Ama kalori hesabı yanlış bence. Hele 600-700 kaloriler az bence. İşinle ev arası ne kadar yürü mesela.

porsiyonlarım çok küçük zaten :125: evle işim arası yürüyerek 1,5 dk :) bugün platese başlıyorum hatta hemen birazdan :8:
bugün biraz araştırdım kalori hesabında pek bi yanlışlık yok gibi çünkü benim günlük almam gereken 1800 kal.imiş
ama ben günü 1200 kalori ile tamamlarsam 600 kal yağlardan sağlanıyor benim hatam 1200 kal almak
gerekirken 600 kal almak o da iştahsızlığımdan kaynaklandı
yeşil çay iştahımı kesiyor

porsiyonlarım çok küçük zaten :125: evle işim arası yürüyerek 1,5 dk :) bugün platese başlıyorum hatta hemen birazdan :8:
bugün biraz araştırdım kalori hesabında pek bi yanlışlık yok gibi çünkü benim günlük almam gereken 1800 kal.imiş
ama ben günü 1200 kalori ile tamamlarsam 600 kal yağlardan sağlanıyor benim hatam 1200 kal almak
Evet canım almamız gerekeni almıyoruz ama ben 2 gün dışarda olduğum için öğün atlamaktan 750 falan almıştım senin de iştahsızlıktan yoksa zaten tam anlamıyla sabah öğle akşam yediklerimiz 1200 ü bulacak,dukan,karatay sonuçta yapılması gerekenler belli tatlıyı,hamur işini kes,besinlerini öğünlere göre dengele teoride basit pratikte zor ne yazık ki

Yok bilmiyordum ne bilim sen öyle deyince hani Haziran'da bırakırım korunmayı felan nedense bende kendi adıma yüz buldum doktorun dediği süreyi kısaltmak adına ne alaka oysaki değil mi? :1::1::1::1:

İnşallah herkesin her isteyenin bebişi olur.
Canım doktorunla detayları konuş bence her hafta kan vermen gerekiyor 0-10 arası rakamlara ulaşana kadar sonra 15 günde bir kana bakılıyor (doktora bağlı bu) sonra aylık kontrollere geçiyorsun.Korunma süren de betan düştükten sonra 6 ay ya da 1 yıl ya da 3 ay doktorun hangisini uygun görürse yani kürtajdan itibaren sayılmıyor ayların ne yazık ki.

Kızlar bugün öğlen ve akşam davetleri nedeni ile bugünü izin günü yapmak zorunda kaldım :43: ama yarın daha az kalori alıp dengelemeyi düşünüyorum.o nedenle kalori yazmıyorum ki 1200 ü hayli geçtiği kesin :17:

Günaydın kızlar,nasılsınız?:3:bugün şu diyetler,detokslar vs.hepsiyle ilgili geniş kapsamlı bir araştırma yapıcam sizlerle de paylaşırım.Başaralım şu kiloları vermeyi :65:

1200 alırsan halsizliğin kalkar muhtemelen iyi bir kalori 1200 çünkümse.

Evet canım almamız gerekeni almıyoruz ama ben 2 gün dışarda olduğum için öğün atlamaktan 750 falan almıştım senin de iştahsızlıktan yoksa zaten tam anlamıyla sabah öğle akşam yediklerimiz 1200 ü bulacak,dukan,karatay sonuçta yapılması gerekenler belli tatlıyı,hamur işini kes,besinlerini öğünlere göre dengele teoride basit pratikte zor ne yazık ki

Kesinlikle doğru Karatay bana çok mantıklı geliyor ama pratikte çok zor

Canım doktorunla detayları konuş bence her hafta kan vermen gerekiyor 0-10 arası rakamlara ulaşana kadar sonra 15 günde bir kana bakılıyor (doktora bağlı bu) sonra aylık kontrollere geçiyorsun.Korunma süren de betan düştükten sonra 6 ay ya da 1 yıl ya da 3 ay doktorun hangisini uygun görürse yani kürtajdan itibaren sayılmıyor ayların ne yazık ki.

Hadi ya bet düştükten sonra dimek ki. Dediğim gibi ben hocayı ayak üstü üniversite de gördüm. Bir ay sonra kontrolüm var detayları anlatır o zaten. Şu anda benim kürtajdan dolayı normal korunma sürem devam ediyor zaten.

Kızlar bugün öğlen ve akşam davetleri nedeni ile bugünü izin günü yapmak zorunda kaldım :43: ama yarın daha az kalori alıp dengelemeyi düşünüyorum.o nedenle kalori yazmıyorum ki 1200 ü hayli geçtiği kesin :17:

Bende bende biz annemle altlı üstlü oturuyoruz akşam yemeğimi o veriyor. Dün ayıptır söylemesi zeytinyağlı dolma çeşitleri yapmış tutamadım kendimi.

Günaydın kızlar,nasılsınız?:3:bugün şu diyetler,detokslar vs.hepsiyle ilgili geniş kapsamlı bir araştırma yapıcam sizlerle de paylaşırım.Başaralım şu kiloları vermeyi :65:

Haklısın sabah ende aynı şeyi düşündüm kızdım kendime hamle kalmadan önce de frenleyemediğim için veremedim gene aynısını yapıyorsun dedim ama telafi edeceğim.

günaydın canım ben yine süperim sen nasılsın? :62:
canım ben diyeti sabitledim gibi karatay diyeti pek bana göre değil ekmek yemeden sebze yiyememki ben...
sabah 1 dilim ekmek(50) 1 dilim peynir(90)
140 kal
öğlen 1 dilim ekmek az sebze yemeği salata(90) yoğurt(100 kal) veya
1 dilim ekmek haşlanmış yumurta(75) salata ayran veya
1 dilim ekmek 4 köfte(120) salta ayran
öğle 300 kal civarı
akşam sebze yemeği(150) yoğurt salata ayran artık ne olursa ve 2 dilim ekmek
akşam 350 civarı
1-2 tanede meyve 100 civarı
1000 kal. yaklaşıyor dün ikindi biraz kötü hissetmiştim ama akşam iyiydim yani böyle devametcem 1000 den aşağıyada düşmem
detoks olarakta kilo verme amaçlı değil ama ısırgan kürü yapıyorum bu son dönem olacak birde dün lavanta kürüne başladım

Back
X