Pazartesi tekrar kontrolüm var ya o zaman soracağım. Mol olmasaydı korunma bitmişti şimdi. Başla demişti bana. Mol çıkınca almadım bende.
Pazartesi gittiğimde soracağım.
henüz bilinçli istekli bi çalışma yok ama kimbilir :44:
eevt hisler aynı İnşallah yanılmayız ama ben bide dobiş hamiş olcakmışız gibi hissediyorum İnşallah bunda yanılırım
cık ama ben foliğe başladım
kızlar ya başka bişey kullanmaya gerek var mı yani folic ten başka mesela omega3 gibi
Ağustos başı korunma finish ki bence bu ayki kan değerini görünce bıraktıracak sanki bilmiyorum ama öyle hissediyorum
Dedim ben Hatice her an müjde verebilir
O sessiz ve derinden gidiyor.
Evet benim gb.bebiş bebiş diye bağırmıyor
Bence de Ağustos a kalmıcaksın canım ama tabi önce senin hazır olman gerek biliyorsun
İlahi sen koptum burda
Müdür de karşımda
İnşallah canımHmmmm o zaman belki aynı anlarda hamiş olabiliriz Haticeeeebga cım da hemen arkamızdan geliverir
bencedeAğustos başı korunma finish ki bence bu ayki kan değerini görünce bıraktıracak sanki bilmiyorum ama öyle hissediyorum
hımm o başka mı ki benm kullandığım folic plus onda B12 falan yok sanırımYok diye biliyorum yani benim kullandığım folikte b12 falan var folidoce adı doktor yeterli o dedi
ya ben kararsızım da ondan bazen amaaan olsun diyorum bazende kilo vermem lasım diyorum bilemedim yanıııDedim ben Hatice her an müjde verebilir
O sessiz ve derinden gidiyor.
İnşallah bi gün burda bağırcam ama nası duycaksınız ki oyle müjde mi verilir poffEvet benim gb.bebiş bebiş diye bağırmıyor
aynen 3 yılda zor karar verdik eşim hala ya biraz daha beklesek mi diyoda artık ben niyeti bozdumAman benim hazır olmamı beklersek yaşlanırım
3 yıl bekledim hazır olmak için.
peki o zaman yeni tahmin kimin bebişi kız kimin erkek olucak :118::118:
Senin kız
Hatice de kız
Benim erkek
Sonra da dünür olacam birinizle
Senin kız
Hatice de kız
Benim erkek
Sonra da dünür olacam birinizle
Folic plus solgarın değil mi?
Doktorum bana onda 800mg iç dedi
yavf gitcem bebm de bartında olduğum yerde hastane yok burda fırsat bulamadım.Hatice
Gebelik öncesi bir kadın doğumcuya gitsene. Genel bir tahlil yapar bakar falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?