Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Pazartesi tekrar kontrolüm var ya o zaman soracağım. Mol olmasaydı korunma bitmişti şimdi. Başla demişti bana. Mol çıkınca almadım bende.

Pazartesi gittiğimde soracağım.

Korunmayı bırak dediyse başla der herhalde ya da önümüzdeki ay başlarsın ben 1,5 kutu içmişim bile ne çabuk geçiyor zaman

Hmmmm o zaman belki aynı anlarda hamiş olabiliriz Haticeeee bga cım da hemen arkamızdan geliverir

Hmmmm o zaman belki aynı anlarda hamiş olabiliriz Haticeeee bga cım da hemen arkamızdan geliverir
İnşallah canım

Ağustos başı korunma finish ki bence bu ayki kan değerini görünce bıraktıracak sanki bilmiyorum ama öyle hissediyorum
bencede
Yok diye biliyorum yani benim kullandığım folikte b12 falan var folidoce adı doktor yeterli o dedi
hımm o başka mı ki benm kullandığım folic plus onda B12 falan yok sanırım

Dedim ben Hatice her an müjde verebilir
O sessiz ve derinden gidiyor.
ya ben kararsızım da ondan bazen amaaan olsun diyorum bazende kilo vermem lasım diyorum bilemedim yanııı

Evet benim gb.bebiş bebiş diye bağırmıyor
İnşallah bi gün burda bağırcam ama nası duycaksınız ki oyle müjde mi verilir poff

Aman benim hazır olmamı beklersek yaşlanırım

3 yıl bekledim hazır olmak için.
aynen 3 yılda zor karar verdik eşim hala ya biraz daha beklesek mi diyoda artık ben niyeti bozdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…