Gel annem pışpışlayayım seni biraz
pış pış pış kızıma pış pış pış
Hatice
Ben bir yandan çalışacağım cevap yazmakta gecikirsem yanlış anlama
Kardeşlerinle diyalaoğunu sormuştum ama kaçtı galiba aradan.
kaçmaaaaz çok seviyorum onları dün annmlede konuştuk İnşallah benmde 4 tane kızım olur iki tane ikizayyy ne tatlı olur teyzeleri büyütür işte geçen tv de gördüm kadının 3 üncü kez ikizi olmuş süper yaa
ya ben 2 çocuğu olanları düşünüyorum da aralarında 3-4 yaş olsun 16-17 yaşına geldiklerinde okumaya gidiyorlar ve döndüklerinde ya eş ya iş bi şekilde aileden kopuyorlar yani bundan 20 yıl sonrasını düşün 50 li yaşlarının başındasın emekli olmuşsun evde kimse yok genelde oyle oluyor yani ama bi 3. oldumu hele birde kızsa Allah ın izniyle hiç yalnız kalmazsın eşimle bebek konusunu konuştuğumuzda bebkten için bi arkadaşımız olsun deriz bilmem anlatabildim miMaşallah
Sen alışmışsın kalabalık aileye kendin de kalabalık aile olmak istiyorsun. Bizim de kimsemiz yoktur. Eşimin tarafı da öyle biz de öyle.
Allah'ım bana iki tane sağlıklı hayırlı evlat versin yeter diyorum bilmiyorum eşim 3 diyor
Kız Hatice
Çalışıyorum diye irtibatı kesmedim. Buradayım nereye kayboldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya ben 2 çocuğu olanları düşünüyorum da aralarında 3-4 yaş olsun 16-17 yaşına geldiklerinde okumaya gidiyorlar ve döndüklerinde ya eş ya iş bi şekilde aileden kopuyorlar yani bundan 20 yıl sonrasını düşün 50 li yaşlarının başındasın emekli olmuşsun evde kimse yok genelde oyle oluyor yani ama bi 3. oldumu hele birde kızsa Allah ın izniyle hiç yalnız kalmazsın eşimle bebek konusunu konuştuğumuzda bebkten için bi arkadaşımız olsun deriz bilmem anlatabildim mi
burdayım burdaa
Aynılarını eşim de söyler onun için 3 olsun 3. bize kalır der.
Hatice burcun neydi?
Geldimmmmmyoruldum azcık ama bütün yemekleri bitirdim
h. geldiin ne pişirdin bakim
yay bebeem senin ikizler miydi
Geldimmmmmyoruldum azcık ama bütün yemekleri bitirdim
Hoşgeldin Polyannam
tam 6 adet patlıcandan kızartma,bulgur pilavı,püre,salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?