Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Benim de geçen haftalarda çok kötüydü canım oluyor her hafta tutmuyor birbirini yılmak yok yola devam

Sanirim 2 haftada bi kilo veriyorum ben yaa, hatta ona bile sukredecegim bu hafta hic spor yapmadım ama gecen hafta 4 gun yapmistim o bile iyi gelmis demekki

Sanirim 2 haftada bi kilo veriyorum ben yaa, hatta ona bile sukredecegim bu hafta hic spor yapmadım ama gecen hafta 4 gun yapmistim o bile iyi gelmis demekki

Aynen ben de yürüyüş konusunda çok istikrarsız gidiyorum çünkü sabahları kalkamaz oldum

Whitewish biliyor musun?

Ben önceden kendimi çok yorgun hissederdim. Elim kolum kalkmazdı. Bedenim hep ağrırdı.

Bu yürüyüşlerden sonra çok dinç oldun ben. Eşimde öyle.

Whitewish biliyor musun?

Ben önceden kendimi çok yorgun hissederdim. Elim kolum kalkmazdı. Bedenim hep ağrırdı.

Bu yürüyüşlerden sonra çok dinç oldun ben. Eşimde öyle.

Yaa normalde bende de öyle oluyor bir iki gün kastım mı devamı çok enerjik geliyor ama üzerimde bir kırgınlık var boğazımda şişmiş zaten sanırım ondan kalkamıyorum

benim geçen çarşamba bitti cnm bidahaki ayı bekliycez artık ee hamile olursam 80 i geçcem o zaman

Benim de boş geçicek gb.bu ay önümüzdeki aya artık ben hedefi 58 e falan indirsem mi diye düşünüyorum :44: 15 kilo alırsam ki umarım almam en azından 73 falan olurum yani 70 i geçmemem gerek aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…