Kontrole çağırdı tıkanıklık felan oluşacak mı diye?
Ben verdiğim kiloda kalabilseydim iyiydi. Çıktım gene 70 in üstüne.
Toplantıya gidiyorum geleceğim. Açık burası.
Yok aklımda başka şeyler de soracağım zaten.
Sorayım.
Bitti mi temizlik??
Temizlik bitti,çamarşıları attım onları asıcam bitince,kuruyanları ütülemem gerek bide yemek yapıcamyaa boğazım şiş ve kıvrılsam yatarım bi yere ilaç da almak istemiyorum :44:
Ohhh güle güle kirlet.
İlaç ama bence. Ben hamilelik olur düşüncesiyle hiiiç ilaç kullanmamıştım. Bence sende iyi ediyorsun almamakla.
Ihlamur felan kaynat. Ben de henüz bahar temizliğini bitiremedim.
Benim de boş geçicek gb.bu ay önümüzdeki aya artıkben hedefi 58 e falan indirsem mi diye düşünüyorum :44: 15 kilo alırsam ki umarım almam en azından 73 falan olurum yani 70 i geçmemem gerek aslında
selam ne güzel birbirinize destekle kilo veriyorsunuz benim sayısız kilo verme topiğine girip çıkmışlığım var devamını getiremedim hiç
bende aranızda olmak isterim
Merhaba arkadaşlar
kusura bakmayın işimin yoğunluğundan çok sık giremiyorum. bugün 67400 olmuşum biraz bir düşüş var ama abur cubur hayatımda yok kesin ondandır yoksa yemeğimi yiyorum halen :) birde benim normalde yarın hastlanmam gerekiyor ama hastalık için bir belirti yok ancak gögüsler şiş ve acıyor çok inceden de mide bulantısı yaşıyorum. 2 gün önce test yaptım tabiki erkendi ama negatif bir hafta ekliycem bakalım galiba hamileyim ben öyle hissediyorum. ama eşim beni kandırdın muhabeti yapıyor çünkü eylülde düşünüyorduk hamileysen tatili unut gidemeyiz tarzı moral bozucu şeyler söylüyor . hayırlsı nasip diyelim. sizler ne yaptınız şöyle geçmişe doğru bir göz atayım
Beni de alın aranıza ama siz benden cok cok zayıfınız ilk gebeliğimde kilolu hamile kaldım bide ustune 27 kilo alıp 110 kiloyla dogum Yaptım kızım Ekim'de iki yasına girecek sütten kesip Kasım gibi hamile kalmak istiyorum ikinci bebisime ama 90 kiloyum cok vahim durumum ölüm orucuna yatsam anca bukadar kiloyu veririm ne kadar versem kardir
ya zaten keyifsizim bide kilo durunca daha çok moralim bozuldu haftalık liste çıkarıyım baride sizde fikirlerinizi soyleyin
geçen bi arkadaşın bebeği olmuştu yanına gittim 20 kilo almış ama o şeker hastası ondanda çok almış olabilir
inebildiğin kadar in bence çünkü hamilelikte kaç kilo alacağımızı kestiremiyoruz ki belki iştahımız açılcak belki kapancak hamile olduğunu öğreninceye kadar vermeye çalış ben ole yapcam
katılıyorum canım hedef verebildiğin kadar kilo vermek! 20 kilo almam gb.geliyor ama tabi belli de olmaz
şımarcak kimse bulamayınca kendimi şımartasım var daha doğrusu ihtiyacım varda napcam bilemedim fikri olan :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?