Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

Etmeye calsyorm ama yinede yakalndk malesf. Ewt biraktm isi rahtladm ya ustmdn yuk kalkti. Girerz tabki. Snde dikkt et kendne o korku ve kaygilr hep oluyo zatn.

Geçmiş olsun. İyileştiğini düşünmüştüm bende.

Dedim ki kızlar face geçti unuttu beni.

Cardin de hasta olmuş cuma konuşmuştuk ysnlış hatırlamıyorsam,yaa geçiyor gb oluyor ama boğazım geçmiyor bi türlü gece nefes almak zorlandığım için uyuyamıyorum falan oğluşun napıyor

Cardin de hasta olmuş cuma konuşmuştuk ysnlış hatırlamıyorsam,yaa geçiyor gb oluyor ama boğazım geçmiyor bi türlü gece nefes almak zorlandığım için uyuyamıyorum falan oğluşun napıyor

Evet o da hastaymış. Bende yoğun yoğun çalışıyorum. Oğluşum kımıl kımıl maşallah. Senin ki nasıl? Senin az kaldı değil mi doğuma? Maşallah sana.

Bende hep kaygılıyım. Sende de oluyor mu? Akıntı; şeffaf akıntı ara ara su gibi. Çok korkuyorum. Doktor akıntının akıntı olduğunu söyledi ama gel de bana anlat. Geçen hafta da gittim ya o kızarıklıklar alerjiymiş. Söylemiş miydim hatırlamıyorum.

Maşallah ona hep böyle olsunlar inşallah bizimki de hareketleri maşallah hareketleri sertleşti ve belirginleşti iyice doğuma 2 ay var daha 39.haftada alırım dedi doktor 16-17 şubat gb.sanırım Allah nasip ederse canım.

Alerji olabilir diye konuşmuştuk ama söylememiştin öyle diye bende de olmuştu.
Kafana takılması çok normal canım ama mümkn olduğunca rahatlat kendini uzaklaş olumsuz düşüncelerden,bende de akıntı oluyor çok normal olması dikkatli ol ama endişe etme

Sezeryan mı olacaksın?

Evet alerjiymişim. Telefonda konuştuk. Üşenmedim gittim o karda kışta içim rahat etsin diye. Beyaz su gibi kokusuz mu akıntı. Hani koltuk altı terler ya sanki öyle oluyor. Zaten netten sızıntı test pedleri varmış sipariş verdim onları yapacağım. Yoksa yaşanmıyor böyle. Ama hareketlerini hissetikçe sorun yok diyorlar ama off işte gel de bana anlat.

Evet canım bir aksilik çıkmazsa sezeryan istiyorum inşallah

Normal akıntı gb.bazen açık renk bazen koyu ama az az günlük ped kullanıyorum ben de her zaman,o test pedlerini de okumuştum eczanelerde bulunmuyor bence de mantıklı alman en azından için rahat eder

Hayırlısıyla o günlerini de görürüz inşallah. Ben de o zamana senin şimdiki zamanına denk gelmiş olacağım inşallah.

Günlük ped kullanma dediler hastanede. Kullanmıyorum bende hem çamaşırdan daha iyi anlıyorum nerede ıslaklık felan. Ondan da tercih etmiyorum. Çok kızıyorum kendime hastaneden çıkarken neden almadım diye o pedlerden. Yok hiçbiryerde nette buldum dün tesaüfen sipariş verdik. İnşallah yarın elimde olur da yaparım.

İnşallah canım hep birlikte görelim.

Aklına gelmemistir telastan neyse ki bulmussun netten pahali da demi 20 gb.biseydi sanirim

İnşallah canım hep birlikte görelim.

Aklına gelmemistir telastan neyse ki bulmussun netten pahali da demi 20 gb.biseydi sanirim

Pahalısını bırak eşim iki kutu aldı. Ondan önceki günde turnusol kağıdı sipariş vermiştik. Bu pedleri bulamayınca. Totalde bana 100 liraya felan çıktı. Neyse aman birşey olmasında giden para olsun.

Öyle tabi bebeğin sen sağlıklı olun da,bebek fuarı başlamış gittiniz mi?
Karnın ne durumda büyüdü mü belli oluyordur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…