Sağlıklı gebelikler için kilo verelim :)

günaydın
uzun zaman oldu girmedim topiğe
nasılsınız neler yapıyorsunuz bebişler nasıl
ben evime geldim yerleştim yeni yerimde işime başladım alışmaya çalışıyorum herşey yolunda
bebişle ilgili bi gelişme yok henüz

Selam canim ses cikmayinca senden biz de anca yerlesiyorsun diye dusunmustuk.hayirli olsun canim gule gule otur evinde.
Bizler de iyiyiz bga biraz rahatsizlandi evde istirahat vermis doktor mailden konuşuyoruz simdilik onunla.cardin de iyi onunla da face de ekledik birbirimizi ordan yazisiyoriz ama buraya da giriyoruz tabi bga giremiyormus cepten girdigi icin nete.ben de iyiyim sisiyorum surekli
Nasilsa evindesin artik bebis hayirliysa gelir

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım anlaşılan burdaki eski muhabbet bitmiş özele geçmiş
bga nın nesi var ne oldu ? neden cepten giriyor nete ?

teşekkür ederim canım anlaşılan burdaki eski muhabbet bitmiş özele geçmiş
bga nın nesi var ne oldu ? neden cepten giriyor nete ?

Bga nın biraz suyu gelmiş geçen hafta canım hastanede kaldı birkaç gün,girmeyince merak ettik biz de burdan bir ark.ı hbr verdi mailini verdi ordan yazışmaya başladık,cepten kk ya giremediği için mailden konuşuyoruz,istersen özelden yazayım sana da.
Özele geçmedik aslında bga giremiyor şu an için,sen de yoksun bir cardinle biz kaldık faceden daha kolay diye ordan ark.olduk varsa face in ekleyelim bga da açıcak sanırım face sayfası

üzüldüm umarım kötü bişeyi yoktur hastanede bi kaç gün kaldıysa iyi bi şekilde çıktı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…