- 15 Kasım 2009
- 727
- 9
- 118
- Konu Sahibi armanselin
-
- #1.461
ay küçülmeye başlıyor, o yüzden iştahın azalıyor canım. porsiyonlarını küçültmeye başla
kızlar bi sorum olacak beni vermem gereken kilo 5 en fazla diyelim kiilk listeyi 25 gün uyguladım kiloları verdim diger listelere gerek yok demi artık? peki sonra ne yapacagım?
günaydııııııııııııın herkese, bu haftada ilk bildirim benden gelsin, geçen hafta 700 gr verebilmiştim, bu hafta ikiye katladım, 2,400 gr. fark vardı tartıda. Geçen hafta moralim bozuktu bu hafta gayet iyiyim. tekrar teşekkürler armanselin. 3. haftaya tam gaz devam.
diger iki oglum planli oldu bekliyordum hamile olmayi ama simdi bir tuhaf oldum benim hamileliklerim cok zor geciyor zaten ilk uc ay baya bir kilo veriyorum kendime bakacak halim kalmiyor cocuklari dusunuyorum ,simdi bide mevsimden dolayi polen alerjim basladi ilacda kullanamiyorum cok huzursuzum
evet yarın tartı günümüz ben de hafta içi hiç tartılmadım.bu haftam çok iyiy geçmedi aslındayarın görücez tartıda neler yaptığımızı ben de yarın taze fasulye yapıcam ama bu senenin ilk fasulyesini geçen hafta yedim.yazın sürekli fasulye yapıyorum gına geliyor ama ne yapayım
evet canım ben bu olaya inanıyorum artıkbir de ay büyümesi regl dönemime denk geldi geçen hafta mahvoldum resmen.bir kaç gündür daha rahatım iştahım çok açık değil.ama zorlanmıyorum dersem yalan olur.bu topikte tek ben zorlanıyorum sanırım.işimden de kaynaklanıyor.hem bedenen hem zihnen yoruluyorum.ders anlattığım için çok acıkıyorum diyorum.çünkü diğer öğretmen arkadaşlar da diyet yapmadıkları halde çok acıktıklarını söylüyorlar.vay arkadaş bizim midelerde fil var herhalde
diger iki oglum planli oldu bekliyordum hamile olmayi ama simdi bir tuhaf oldum benim hamileliklerim cok zor geciyor zaten ilk uc ay baya bir kilo veriyorum kendime bakacak halim kalmiyor cocuklari dusunuyorum ,simdi bide mevsimden dolayi polen alerjim basladi ilacda kullanamiyorum cok huzursuzum
anne tarafı erzurum, baba tarafı ağrı, dede tarafı iran. ortaya benim gibi şeker biri çıkmışailem 45 senedir kayseride, ben bildiğin türk gibiyim, ses tonum falan hiç kürtlere benzemez, hatta beni öğretmenlerim bana çerkez derlerdi o biçim değişik. ama soyumu ne olursa olsun inkar etmem. ben bir kürdüüüüüüüüüüm
Ohhh, Allah muhabbetinizi arttırsın. Ama sen gene de evlenmeden emin olma o meleklikten.
Evlendikten sonra o melekler, şeytana dönüşebiliyor maalesef.
birinizde bana destek versin be öff
Allahim insallah sanada nasip eder bende severim kalabaligi ama cocuk bakmak buyuk sorumluluk simdi bebekle ilgileneyim derken digerlerini ihmal etmekten korkuyorum
Günaydınnn :))) evet dün başlamama rağmen bugün bende tartıldım sizinle sonucu paylaşmak istiyorum kızlar :)
Başlangıç 28 nisan 74.2
Bugün 29 nisan 73.8
:))) 400 gram vermişimmm
bu kadar çabukmu tartı cevap veriyor iyki başlamışım bende öyleyse
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok özledim kızçeler siziiiiiiiii nasılsınız bakayım herşey yolundamı geçmişe söyle biraz bakabildim
selinxim teyzene acil şifalar olsun canımmmmmmm
ben tartı da 69,4 çıktım yaşasınnnnnnnnnnnn 6 yı gördümmmmmmmm:118::118:
bu kadar çabukmu tartı cevap veriyor iyki başlamışım bende öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?