- Konu Sahibi armanselin
- #1.661
beroş seroş kaç yaşındasınız.manitanız yokmu bacılarrr,beyaz atlı prens buldumu sizi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napayım ya elimi bile bir yıl snr tutabilmişti,hiç imkan vermedimki çocuğaUtanıorum bacım napayım :26: Bende istiorum sanki ama olmuo işte
Hem daha iyi daha iyi herşeyi evlenince tatsın,daha çok özlemiş olur beni
Anaa çok utandım şuan
![]()
hadi ya,nese olsun sağlık olsun tatlım,haftaya en başa beni yazarsın olur biter![]()
Bmı ne oluo seloş :26:
yazmaz olur muyum seloşum yaaen tükenen kalemimle yazacam
![]()
boy kaç bacı heeee ya öyle olmuş neyse![]()
beroş seroş kaç yaşındasınız.manitanız yokmu bacılarrr,beyaz atlı prens buldumu sizi![]()
beroş seroş kaç yaşındasınız.manitanız yokmu bacılarrr,beyaz atlı prens buldumu sizi![]()
beden kitle indeksi diye biliyorum. Senin boyun benden kısa sanırım. Kaç cm?
Manita beyaz atlı prens değil de bildiğin odun.![]()
Kısa değilsin ki. :26: 4 cm var aramızda.1.66 bacım kısayım :26:
yok bacı beni hiç deşme 1 senedir boşdayım kafam rahat diyeceğim ama adam gb adam beni de bulsun demeden edemeyeceğim
benim sevdiğim başkasıyla evli ben bekledim o başkası ile evlendi![]()
benimki önceleri beyaz atlıydı,yani öle davranıodu,snr dan baya odunlaştı,ama yıllardır yonta yonta şuan güzel bi şeye dönüştübenim eswerim olur kendileri
her haliyle seviyorum ama sıpamı o ayrı
![]()
yok bacı beni hiç deşme 1 senedir boşdayım kafam rahat diyeceğim ama adam gb adam beni de bulsun demeden edemeyeceğim
benim sevdiğim başkasıyla evli ben bekledim o başkası ile evlendi![]()
canım benim üzülme ama sen. :26: Sen daha iyilerine layıksın bir kere.![]()
![]()
Benimki de şimdi odunluk aşamasına geçti beyaz atlıdan.Nasıl yonttun kız? Ben de yontayım biraz.
![]()
hergün atlattım hatırlaıyorum diyorum hatırlatan birşryler çıkıyo kendimi çok mutsuz ediyorum biliyorum ama elimde değil resmen kalbim ağlıyoismini duyduğumda gözlerim doluyo 1 seneden fazla oldu ama olmuyo
Rabbim kalbimden alsın onu hatırlamıyım
![]()
hergün atlattım hatırlaıyorum diyorum hatırlatan birşryler çıkıyo kendimi çok mutsuz ediyorum biliyorum ama elimde değil resmen kalbim ağlıyoismini duyduğumda gözlerim doluyo 1 seneden fazla oldu ama olmuyo
Rabbim kalbimden alsın onu hatırlamıyım
![]()
inşallah inşallah rabbim karşına hayırlı birini çıkartır da seni o kadar çok mutlu eder ki dünyanın en mutlu,en güzel,en fit kadını olursun.![]()