- 11 Mart 2013
- 1.919
- 52
- 68
- Konu Sahibi armanselin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar,
gnlerdir bakıorum sayfaya,okuorum herşeyi,bende bu listeleri uygulamak istedim ve pazar başladım,ne yazıkki pzt regl oldum,gene de bırakmadım,umarım verebilirim kilo.
İnşallah hepimiz veririz :)
boyum 1.70 kilom 60,hep 50-55 arasıydım,nişanladım kilo almaya başladım :) ,60 kilo olmak istemiyorum
beni de aranıza katarsanız çoooook sevinecemm
Küseriz kiiii.Di mi Berivan?
![]()
küseriz kiiii.Di mi berivan?
![]()
ya kızın aklına koyup koyup durma , ikimiz paylaşırız![]()
Hoş geldin canım aramıza.Azmini tebrik ediyorum öncelikle.
Hep beraber kurtulacağız bu fazla kilolardan. 1.70 boya 60 kilo kötü mü duruyor ya? :18:
:) yok öle kötü durmuoda ben alışık deilim,pantolonlarım olmamaya başladı,ve azıcık popomdanşikayetçiyim,herkes büyük deil dio ama benimki takıntı halini aldı,oyüzden vermek istiorum :)
Süzül tabii.Bence nesfit yemeyin çok şekerli yahu. Zaten onu zayıflamak için yiyorsan 2 öğün sadece onu yemek gerekiyr. 1 öğün de bilmem kaç kalorilik beslenmen gerekiyor.
![]()
olmaz son kullanma tarihi geçer![]()
seni istemeye geliyorlar sen pc basındasınnn cık cık cıkk![]()
eneeee durun heyecanımı alın ya, gecikeceklermiş 5 buçuk gibi geleceklermiş. Bende 6 da çıkarım![]()
çok çirkin kız oldu bu melek bencede![]()
ifiraf et hepsini bitirdin işte![]()
Ama o beni düşünüp Selinle bana yolla demişti şimdi onu satamam. :26: Sen bana ver ben yollarım ona kendiminkilerden.
![]()
yo sütlüleri çayla içtim, bitterleri kaldı alın mı![]()
hihihhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii heycanını yerim senin kız olacak heyecan hadi yavaştan hazırlan durumları bildir ama bize kuzummmm![]()
istemem buğün gelenden yolla o zaman sütlü![]()