Spaghetti dene salcali:) batira batira yer belki:)Kızım da 18 aylık.
Bu ara bi yiyor Bi aç geziyor.
Yumurtayı pankek olarak veriyorum. Kaşar ve tulum peyniri seviyor benimki. Hellim dene, kızarıyor falan ya affetmiyorlar.
Çok mu zorda kaldım, tek tarafı yumurtaya batırılmış ekmeklerin arasına peynir çeşidi koyup yağlı kağıt arasında tost yapıyorum.
Sebzeleri de genelde köfte olarak veriyorum.
Asla ama asla salçalı yemek yediremedim şimdiye kadar.
Artık düşünmekten, anneliğimi sorgulamaktan öyle yoruldum ki..
1.5 yasında oğlum var
Yemiyor..
Yumurta, et, balık, tavuk, peynir, yoğurt..
Ağzına sürmüyor.. yoğurdu ayran yapıyorum bazen bir iki yudum içiyor tükürüyor..
Kafayı yiyeceğim bu çocuk nasıl gelişecek? Nasıl vitamin alacak? Kilosu umrumda değil sağlıklı beslensin istiyorum.. makarna pilav verirsen yer.. aç bırak diyenleriniz olacak.. disiplini severim açta bıraktım ama yok yok yok..
Her anne gibi bende bebeğim sağlıklı beslensin istiyorum.. bu yoldan geçmiş, tavsiyesi önerisi olan anneler.. yardımlarınızı beklıyorum
Benimki makarna pilav da yemez. Babasj yuzunden aburcubura alisti. Paketli birsey gorse yiyor ama benim yaptigim seylerle genelde oyun oynuyor.... :/Artık düşünmekten, anneliğimi sorgulamaktan öyle yoruldum ki..
1.5 yasında oğlum var
Yemiyor..
Ağzına sürmüyor.. yoğurdu ayran yapıyorum bazen bir iki yudum içiyor tükürüyor..
Kafayı yiyeceğim bu çocuk nasıl gelişecek? Nasıl vitamin alacak? Kilosu umrumda değil sağlıklı beslensin istiyorum.. makarna pilav verirsen yer.. aç bırak diyenleriniz olacak.. disiplini severim açta bıraktım ama yok yok yok..
Her anne gibi bende bebeğim sağlıklı beslensin istiyorum.. bu yoldan geçmiş, tavsiyesi önerisi olan anneler.. yardımlarınızı beklıyorum
Görümcemin kızı da bu şekildeydi, doktor şunu önerdi;Artık düşünmekten, anneliğimi sorgulamaktan öyle yoruldum ki..
1.5 yasında oğlum var
Yemiyor..
Bu yorumu cok begendim :)Bence biraz formu değiştir panpa
Balığı soslu çıtır çıtır kızart yanına tartar sos yap. Balık köftesi de olabilir.
Et kolay yahuuu, spagetti domates ve kıyma soslu. Veya kuru köfte, patates kızartma, ketçap üçlüsü her türlü gider.
Yoğurda meyve kat dondur frozen yoghurt olarak itele :)
Allayıp pullayıp iteliceksin yani kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?