Squata devam ediceksin kedicim. Biraktin mi eskiye donuyor maalesef. Sporda devamlilik en onemli sey. O yuzden surekli yapamayacagimiz seylere baslamamak en iyisi.Oleyy, o zaman ben şu an kardiyo yapsamda popodan kaybetmem çok. Çünkü ben squat yaptım hep. Squat olan programlar ve kalçayı şekillendiren şeyler.
Squatı hep yapabiliriz ve her yerde de yapılacak birşey, (yani tatile gittiğimizde) belki ağırlığımız her zaman yanımızda olmayabilir, ağırlıksızda olur. Göğüs ve kol içinde çok fazla hareket istemiyorum, onun için minimumda tutmaya çalışıyorum, çok olunca sıkılırım çünkü.Squata devam ediceksin kedicim. Biraktin mi eskiye donuyor maalesef. Sporda devamlilik en onemli sey. O yuzden surekli yapamayacagimiz seylere baslamamak en iyisi.
Kilo vermek icin en az 3mil yapmalisin haftada 5_6 gun.merhaba kızlar ben ilk kez giriyorum..leslie ile egzersizlere dün başladım dün sadece 500 adım ve 1 mil yaptm..bugün 500 adım 1 mil ve 2 mil yaptım. 59 kiloyum 3-4 kilo versem iyi olur..özellikle göbek bölgesi çalışsın istiyorum..ne kadarlık videoları yapsam yeterli olur bana acaba..o bölgenin çalışması için ayrı videolar varmı..pek bilgim yok yardımcı olan olursa çok sevinirim
Günese selam yapmani tavsiye ederim sabahlari. Bana iki gündür cok enerji verdi. Ayrica tüm vücudu da calistiriyor. 5 dk cik.Günaydın kızlar. Haftasonu 1er saatlik yürüyüş ve 2 gündür leslie 3 strong mil yaptım ama yazamadım. Bu aralar bi yorgunluk bende de var , yataktan sürünerek kalkıyorum.
Teşekkür ederim tavsiyen için. Yarın sabah mutlaka deneyeceğim. Çünkü bu yorgunluk canımı sıkıyor.Günese selam yapmani tavsiye ederim sabahlari. Bana iki gündür cok enerji verdi. Ayrica tüm vücudu da calistiriyor. 5 dk cik.
Canim ben uzun zaman Tibet yaptim ve faydalarini da gördüm. Ama son zamanlarda ite kaka yapiyordum, sayilari düsürdüm olmadi en son harekete kalana kadar biraktim. Baktim son hareketi günese selamda zaten var. Basliga bir bakayim ben sanirim baslangic asamasini koymustum bir sonraki asamayi da ekelyeyim yoksa.Teşekkür ederim tavsiyen için. Yarın sabah mutlaka deneyeceğim. Çünkü bu yorgunluk canımı sıkıyor.
hamileler icin mi dogum sonrasi icin mi soruyorsunderya nefes egzersizleri hangi başlıktaydı
yo hayır sezeryan sonrası karnı toplamak için olanhamileler icin mi dogum sonrasi icin mi soruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?