Sağlıklı Yaşam Güncem (Diyette başarısızlık yoktur, vazgeçmek vardır!)

Merhabalar,

Ben aslında forumun eskilerindenim. Kadınlar kulübüyle yaklaşık 15 ay önce tanıştım. Kilo vermeyle ilgili bir şeyler araştırırken Talin adlı üyemizin başarı hikayesiyle açılan kapıdan girerek bir sürü yol kat ettim. 2012 yılı mayıs ayı sonunda 99,5 kg olarak başladığım serüvenime 15 ay sonra 17 kg vermiş olarak devam ediyorum. Aslında yılbaşına kadar 7 ayda 14 kg verdim ve sonrasında kaybolan motivasyonumla 85-80 arası sürekli birkaç kilo verip aldım 8 aydır. Artık bu duruma bir son verip yoluma devam etmek istiyorum.

9 eylül itibariyle 82.7 kgla başlıyorum yoluma. kendime 36 hafta verdim, yani neredeyse 9 ay. 36 haftada 26 kg vermek istiyorum. 22 mayıs 2014 de, 99.5 kgla yoluma başlamamın 2. yıldönümünde, 57 kg olmak gayesindeyim. Birkaç aylık koruma sürecinden sonra ise kısmetimizde varsa bebeğimiz olsun istiyoruz eşimle.

9 Eylül itibariyle;

82.7 kg
%51.4 yağ oranı
göğüs;105
bel;87
göbek;117
basen;117

esracımm tebrik ederim seni canım çok güzel yol katettin....:nazar::46::46:

inşallah hedeflediğin zamanda hedeflediğin kilonada ulaşırsın canım...:16::16:

Merhabalar,

Ben aslında forumun eskilerindenim. Kadınlar kulübüyle yaklaşık 15 ay önce tanıştım. Kilo vermeyle ilgili bir şeyler araştırırken Talin adlı üyemizin başarı hikayesiyle açılan kapıdan girerek bir sürü yol kat ettim. 2012 yılı mayıs ayı sonunda 99,5 kg olarak başladığım serüvenime 15 ay sonra 17 kg vermiş olarak devam ediyorum. Aslında yılbaşına kadar 7 ayda 14 kg verdim ve sonrasında kaybolan motivasyonumla 85-80 arası sürekli birkaç kilo verip aldım 8 aydır. Artık bu duruma bir son verip yoluma devam etmek istiyorum.

9 eylül itibariyle 82.7 kgla başlıyorum yoluma. kendime 36 hafta verdim, yani neredeyse 9 ay. 36 haftada 26 kg vermek istiyorum. 22 mayıs 2014 de, 99.5 kgla yoluma başlamamın 2. yıldönümünde, 57 kg olmak gayesindeyim. Birkaç aylık koruma sürecinden sonra ise kısmetimizde varsa bebeğimiz olsun istiyoruz eşimle.

9 Eylül itibariyle;

82.7 kg
%51.4 yağ oranı
göğüs;105
bel;87
göbek;117
basen;117

canım yenı farkettım. gunlugun hayırlı olsun sana canı gonulden basarılar dılıyorummmmmmmmmmmmm,

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

hayırlısı olsun esrammm yeni topiğin sana güzellikler başarılı getirsin ki başarı getirceğine eminim çok değil yaz başlangıçında fit bi hatun olacaksın inşallahh... gün ve gün zayıflama serüveninde seni yakından takip etmek isterim. :16: :16:

canım yenı farkettım. gunlugun hayırlı olsun sana canı gonulden basarılar dılıyorummmmmmmmmmmmm,

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

çok teşekkür ederim Filizcim, inşallah hep beraber vereceğiz kilolarımızı sağlıkla :16: :16: :16:

hayırlısı olsun esrammm yeni topiğin sana güzellikler başarılı getirsin ki başarı getirceğine eminim çok değil yaz başlangıçında fit bi hatun olacaksın inşallahh... gün ve gün zayıflama serüveninde seni yakından takip etmek isterim. :16: :16:

çok teşekkür ederim Duygucum, inşallah desteğinizle çok güzel yollar katedeceğiz hep beraber :16: :16: :16:

çok mutlu olurum, sık sık gel :)

19 eylül günü yediklerim;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
beyaz çay

öğle
1 kase etli bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı

ara
1 fincan sütle kahve
3 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
yeşil çay

akşam
8 tane fırında istavrit (130 gr)
1 dilim beyaz ekmek
salata

ara
5 otlu çay

suyum 4 litreye çıkar sanırım. gün içince 35 dakika 2.7 km yürüdüm koşu bandında. 1300 kalori civarındadır yediklerimin kalorisi de.

19 eylül günü yediklerim;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
beyaz çay

öğle
1 kase etli bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı

ara
1 fincan sütle kahve
3 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
yeşil çay

akşam
8 tane fırında istavrit (130 gr)
1 dilim beyaz ekmek
salata

ara
5 otlu çay

suyum 4 litreye çıkar sanırım. gün içince 35 dakika 2.7 km yürüdüm koşu bandında. 1300 kalori civarındadır yediklerimin kalorisi de.
hımmm menün gayetgüzel afiyet olmuştur umarım merak ettiğim yağsız tostun içeriği ?bide önerim ödem ve yağ atmak için ve c vitamininden yararlanman için maydanoz eklemeni tavsiye ederim çokyakışıyor.
ben mümkün olduğunca pirinç pilavı yemiyorum binde bir müsafirlikde karşımdaki kişinin emeğinin hatrına yiyorum,canım birde beyaz ekmek tercihin cıs geldi bana,ben senin menünü ilkkez inceliyorum bence çok başarılısın bilinçlisin benim yazdıklarım bana göre cıs olanlar sıvıtüketiminin şahane aktivitede yerinde valla imrendirdin beni :nazar:

hımmm menün gayetgüzel afiyet olmuştur umarım merak ettiğim yağsız tostun içeriği ?bide önerim ödem ve yağ atmak için ve c vitamininden yararlanman için maydanoz eklemeni tavsiye ederim çokyakışıyor.
ben mümkün olduğunca pirinç pilavı yemiyorum binde bir müsafirlikde karşımdaki kişinin emeğinin hatrına yiyorum,canım birde beyaz ekmek tercihin cıs geldi bana,ben senin menünü ilkkez inceliyorum bence çok başarılısın bilinçlisin benim yazdıklarım bana göre cıs olanlar sıvıtüketiminin şahane aktivitede yerinde valla imrendirdin beni :nazar:

Duygucum sağol yorumun için :)
tostu 45 gr kadar kepek ekmeği (2 dilim-95 kalori) ve 25-30 gr kadar kaşarla (85-100 kalori) yapıyorum. yağsız dememin sebebi hiç yağlamamam. Kahvaltı sevmediğimden bu pratik geliyor sabahları. maydanoz demedim bikaç kez ama hem pek sevmedim hem de üşeniyorum :)

pirinç pilavını da 10 günde bir yapıyorum misafir yoksa. Dün yapınca dün akşam 4 kaşık, bugün 4 kaşık yedim. Ben de pek sık tercih etmem. Beyaz ekmek de kepekli ekmeğimi unutmuşum yanıma almayı, o yüzdendi. Onu da uzun zamandır çok nadir yiyorum. En zayıf gününe denk geldin, geçmiş sayfalara da bak, çalışkan öğrenciyim ben :1:

sen de haftaya fırtına gibi dönersin bence, senin elinden kurtulmaz kalan birkaç kg :16:

20 eylül günü yediklerim;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
1 tane salatalık
yeşil çay

ara
1 fincan sütle kahve
3 tane kuru kayısı
6 tane fındık

öğle
4 kaşık biber sote
3 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek

ara
1 tane activia

akşam
2 parça tavuk (110 gr)
4 kaşık bulgur pilavı

ara
5 tane badem
yeşil çay

toplam 1250 kalori civarıdır yediklerim. 35 dakika 2.8 km yürüdüm koşu bandında. fena bir gün değildi...

20 eylül günü yediklerim;

kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
1 tane salatalık
yeşil çay

ara
1 fincan sütle kahve
3 tane kuru kayısı
6 tane fındık

öğle
4 kaşık biber sote
3 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek

ara
1 tane activia

akşam
2 parça tavuk (110 gr)
4 kaşık bulgur pilavı

ara
5 tane badem
yeşil çay

toplam 1250 kalori civarıdır yediklerim. 35 dakika 2.8 km yürüdüm koşu bandında. fena bir gün değildi...

tebrikler cücüsüüüüüüü :46::46::46::46:

:118::118::118::118::118::118:

merhabalar günlük,

bugün evde yalnızdım. eşim çalışıyor, sabahtan beri kendime iş çıkardım ben de. koltuk yüzlerimi yıkadım. çamaşır yerleştirip astım. eşime fırın sütlaç yaptım. ben yemedim, yarın yiyeceğim kendi hakkımı. eşim daha henüz gelmedi, ben de menümü yazayım dedim. bu arada regl oldum, üşüyorum...

kahvaltı
3 tane kuru kayısı
2 dilim kepekli ekmekle 1 dilim tavuk ve 1 dilim kaşarla tost
1 tane domates
beyaz çay

öğle
2 parça tavuk (110 gr)
4 kaşık bulgur pilavı

ara
1 tane activia
5 otlu çay

akşam
8-9 kaşık sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
4 kaşık bulgur pilavı

ara
2 tane kuru kayısı
6 tane badem
yeşil çay

suyum 4 litreyi bulur sanırım. gün içinde 35 dakika 2.8 km yürüdüm. yediklerim 1300 kalori civarındadır. regl yüzünden iştahımla çok savaştım ama fire vermedim :nazar:

Son düzenleme:
22 eylül günü yediklerim;

kahvaltı
1 kase fırın sütlaç
1 tane baklava
yeşil çay

öğle
2 dilim tavuk jambon
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim kaşar
domates
bitki çayı

ara
3 tane kuru kayısı
10 tane badem

akşam
1 tabak etli türlü
2 dilim kepekli ekmek

ara
1 tane activia
yeşil çay

suyum 3 litreyi geçer, yediklerim de 1250 kalori civarıdır. sabahki tatlıları da dün akşam yemediğim için ödül niyetine yedim.

Son düzenleme:
22 eylül günü yediklerim;

kahvaltı
1 kase fırın sütlaç
1 tane baklava
yeşil çay

öğle
2 dilim tavuk jambon
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim kaşar
domates
bitki çayı

ara
3 tane kuru kayısı
10 tane badem

akşam
1 tabak etli türlü
2 dilim kepekli ekmek

ara
1 tane activia
yeşil çay

suyum 3 litreyi geçer, yediklerim de 1250 kalori civarıdır. sabahki tatlıları da dün akşam yemediğim için ödül niyetine yedim.

sütlaç ve baklavayı sabah tüketmen iyi olmuş cücükümm , akşama kadar yok olmuştur onlarr :32::32:
dün gece yemediğin için tekrardan tebriklerrr :46::46::46:

Back
X