Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle ilerleyen biri vardı sonradan düzeldi bekle dur biraz daha morali bozmaMerhaba kızlar
Transferin 7. Günü beta 25.24 çıkmıştı 9. Gün ise 32.59 çıktı. Yükseliş %29 yani. Kimyasal gebelik mi oluyor bu
Stres yapma canim burda öyle olup sonra artışları düzelen bir hanım vardı stres etkiler tutunmus sizinle suan öyle düşününvalla ne yapacağımı şaşırdım artık çok üzgünüm
her şeyi yavaş bununBu embriyom zaten 6. Gün kalite artırıp 3ten 4ab ye çıktı. Her şeyi yavaş bunun. Belki bir umut yine sonradan açılır diyorum ama![]()
Merhaba benımde 11- günde -228Merhaba kızlar
Transferin 7. Günü beta 25.24 çıkmıştı 9. Gün ise 32.59 çıktı. Yükseliş %29 yani. Kimyasal gebelik mi oluyor bu
Benim de hala içim rahatlamadı. Kan vermeye devam ediyorumBenim de size benzer oldu inşallah sizin iyi ilerlemiştir tedirginim ben de şuan
Merhaba benımde 11- günde -228
13- günde 362 çıktı
Bende sizin gibi kor
Pardon ben yanlış yazmışım bi 10 bide 12 günde kan verdim bu şekilde artış ıyımıHemen hemen %60 artış var üzülmeyin
Ben de çok bilemiyorum kiPardon ben yanlış yazmışım bi 10 bide 12 günde kan verdim bu şekilde artış ıyımı
Yarına artık bellı olucakBen de çok bilemiyorum ki![]()
Canım inşallah güzel artar gönlün ferahlarYarına artık bellı olucak
İnşallah canım çünkü 4 senedir gözüm yoldaCanım inşallah güzel artar gönlün ferahlar![]()