Sahi neydi vefa?

Birine vefasız demek için fazla yetersiz bir durum. Biri anneniz biri kardeşiniz de olsa onların ilişkisi başka, sizinki başka. Abartmışsınız. İnsanların ne yaşadığını neyi neden yaptığını bilemezsiniz. Kaldı ki ayda bir kere görmek de aşırı bir şey değil zaten. Lafını etmeye değmez.
Şu son görüşme için dedim bir ay diye. Uzadığı zamanlar elbette var. Daha çok işleri düştüğünde aramaları zoruma gidiyor.

Evlenmeden önce ilişkimiz gayet iyiydi ama sonrası işte. Yinede kırk yılın başı aradığı zaman napıyosun abim diyo ve ben eriyorum. Sanırım tüm öfkem ona olan sevgimden.
Evet aşırı sevgiden geliyor bu duyguların... Diyorum ya aynısından iki tane abi olanı var bende... Evlilikten "öncesi ve sonrası" uçurum resmen... Şimdi ararsam ya acarlar ya da arkadan birinin sesi gelir kapanır telefon.. acmazlar geri de dönüş yapmazlar ne bayram ne seyran... Benim için önemli değil evimi yurdumu ayırmışm ama kala kala bir kuru anaları kaldı onu da ararlarsa Allah'a şükür ederiz ki benim "annem" onlara zamanında çok fedakarlık etmis.. neyse konu ben değilim anlatmayayim ama seni çok iyi anlıyorum emin ol.. 9 ayın hatırı var..

Evet aşırı sevgiden geliyor bu duyguların... Diyorum ya aynısından iki tane abi olanı var bende... Evlilikten "öncesi ve sonrası" uçurum resmen... Şimdi ararsam ya acarlar ya da arkadan birinin sesi gelir kapanır telefon.. acmazlar geri de dönüş yapmazlar ne bayram ne seyran... Benim için önemli değil evimi yurdumu ayırmışm ama kala kala bir kuru anaları kaldı onu da ararlarsa Allah'a şükür ederiz ki benim "annem" onlara zamanında çok fedakarlık etmis.. neyse konu ben değilim anlatmayayim ama seni çok iyi anlıyorum emin ol.. 9 ayın hatırı var..
Sizdeki sevgi durumu nasıl? Umursamamayı başarabiliyor musunuz?

Sizdeki sevgi durumu nasıl? Umursamamayı başarabiliyor musunuz?
Abilerimi çok seviyorum... Şu saat gel deseler durmam... Umursamama gibi bir lüksüm yok ki onlar benim abilerim.. keşke birşey olsa da koklayarak öpsem abilerimi ama yok işte ... Tokalaşırlar... Sonradan böyle oldular. Daha önceden böyle değildik. Ne zaman evlendiler. Telefonlar açılmaz, aranmaz, gelip gidilmez ki artık yalvarırım gelin diye ama yok gelmezler. Anca biz gidersek görürüz... Anne kapısına ayda bir uğrarlarsa uğrarlar yoksa ayda bir telefon ederler vs... Ama iş bişey almaya gelince annem yağ bal olur . Canları sağ olsun

Çok mu yeni evli? öyleyse erkekler biraz buldumcuk olabiliyor.

Ama insan abisine kendini ifade edemez mi? Burada yazacağıma arayıp sitem eder, annemi üzdüğünü anlatırdım ben.

Abilerimi çok seviyorum... Şu saat gel deseler durmam... Umursamama gibi bir lüksüm yok ki onlar benim abilerim.. keşke birşey olsa da koklayarak öpsem abilerimi ama yok işte ... Tokalaşırlar... Sonradan böyle oldular. Daha önceden böyle değildik. Ne zaman evlendiler. Telefonlar açılmaz, aranmaz, gelip gidilmez ki artık yalvarırım gelin diye ama yok gelmezler. Anca biz gidersek görürüz... Anne kapısına ayda bir uğrarlarsa uğrarlar yoksa ayda bir telefon ederler vs... Ama iş bişey almaya gelince annem yağ bal olur . Canları sağ olsun
Nasıl ya? Evlendikten sonra sarılmaz da mı oldu abi?

Keşke bu durumun bir çözümü olsa. Duygularımız hemen hemen aynı ama siz aradığınızda açmamaları neden?

Nasıl ya? Evlendikten sonra sarılmaz da mı oldu abi?
Evet maalesef... Evlenmeden önce böyle değillerdi sarılırdik boğuşurdk espiriler havada ucusurdu şimdi görürsem şükür ediyorum... Garipler ya ama canları sağ ya olsun canları sağ olsun... Ne diyeyim. Belki de babalarımız ayrı diye birileri fesat soktu araya şimdi sarılsam çekilirler zorla da sarılmak istemiyorum ama abilerimi seviyorum işte ne yapayım :))

Keşke bu durumun bir çözümü olsa. Duygularımız hemen hemen aynı ama siz aradığınızda açmamaları neden?
Bilmem , evdeyken açmazlar, ev dışı haricinde aradığım zamanda da çok konuşmazlar ... Bu zamana kadar hiç saygısızlık da etmedim bilmiyorum ya içim doluyor ...

Bilmem , evdeyken açmazlar, ev dışı haricinde aradığım zamanda da çok konuşmazlar ... Bu zamana kadar hiç saygısızlık da etmedim bilmiyorum ya içim doluyor ...
İnsan nasıl eskisi gibi olmak istiyor değil mi? Dört beş ay önce çok hasta olmuştum yatağımın başucuna gelip nasıl oldun abim dedi sanki hemen iyileştim. İnşallah biran önce fark ederler kırgınlıklarımızı.

İnsan nasıl eskisi gibi olmak istiyor değil mi? Dört beş ay önce çok hasta olmuştum yatağımın başucuna gelip nasıl oldun abim dedi sanki hemen iyileştim. İnşallah biran önce fark ederler kırgınlıklarımızı.
Evet, bir adım arsalar tüm kırgınlıklarm gidecek gibi ama zorla da kimseye sevdiremezsn kendini... İşin kötü yanı ben alıstm da annem hala alışamıyor çünkü o bir "anne" mesela bugün anneler günü değil mı ? Ne arayan var ne soran ne gelen var ne giden... Eşim bile abilerimden daha çok evlatlık yapıyor. Sende üzme kendini değişmiyorlar çünkü...

Evet, bir adım arsalar tüm kırgınlıklarm gidecek gibi ama zorla da kimseye sevdiremezsn kendini... İşin kötü yanı ben alıstm da annem hala alışamıyor çünkü o bir "anne" mesela bugün anneler günü değil mı ? Ne arayan var ne soran ne gelen var ne giden... Eşim bile abilerimden daha çok evlatlık yapıyor. Sende üzme kendini değişmiyorlar çünkü...
Destegin icin tesekkurler...

Size tavsiyem kimse adına üzülmeyin.
Annenizin bir üzüntüsü,şikayeti varsa bırakın kendisi halletsin.

Sizin kardeşiniz ile şahsi bir sıkıntınız varsa, onu çözmeye çalışın.

Ama asla ne annenizden, ne de kardeşinizden yana olmayın.

Yetişkin insanlar , bırakın kendileri halletsinler, kendinizi bunun için üzmeye değmez.

Lütfen kendinizi yıpratmayın.
Sevgiler.

E yuh onlara da.Anneler günü ya hiç mi utanmıyorlar.O ana ne emekle büyüttü onları.

Burada da çok okuyoruz.Hazır gelinlerin çoğu ara bozmaya.Haklı olanlar da var elbet ama bazen bakıyorum

alınacak, kırılacak birşey yok.Sadece kv söyledi diye batıyor.Sonra kendileri kv olunca anlayacaklar.

^günlük yalan dünya.Değer mi kalp kırmaya???

Evlenmeden önce anasıyla arası kötü olanlar evlendikten sonra aşırı anacı oluyor.Bekarken annesine düşkün olanlarda evlenince hanımköylü oluyor nedense
Ele karışmak ne zor ya

Back
X