Kacmak isteyen kim, atlayin gelin tipis tipis, olmadi ben bile alirim yavrularim benim
Benim kapinin onunde oynamayin, herkes kendi kapisinin onune
Senin için şehirler arası yolculuğa katlanacağız artık napalım, uçak yok dimi oralara
Su ankaradakilere neden eryaman uzak gelir anlamam, istanbula git gor seni doguran insanin nur yuzunuSenin için şehirler arası yolculuğa katlanacağız artık napalım, uçak yok dimi oralara
Ya andro oynasin, cok bik bik yaptiAndro tembelliğe kaçmış ama bir otobus yani bizim oralardan, gerçi özel şöför fikri de fena degilmiş
ama herkes kendi kapısının önünde oynarsa sen bizim oralara uzak kalırsın biz hep beraber oynarız olmaz ki öyle
Bana ne kardeşim o da İstanbulluların problemi, biz rahata alıştıkSu ankaradakilere neden eryaman uzak gelir anlamam, istanbula git gor seni doguran insanin nur yuzunu
Senle Skype yapariz o zamanBana ne kardeşim o da İstanbulluların problemi, biz rahata alıştık
Ya andro oynasin, cok bik bik yapti
Bu arada ben de bir ara kicimi kaldirip ehliyet alayim cidden donunce
Ben de araba alacaktım güya işe girince, of aman darlandım yineYa andro oynasin, cok bik bik yapti
Bu arada ben de bir ara kicimi kaldirip ehliyet alayim cidden donunce
Senle Skype yapariz o zaman
Oyle sehir magandasiyim bendaha ehliyeti yok gelir sizi alırım diyor yaamelih cigimin körüklü otobusleriyle gelirim artık sen zahmet etme
Illa bul canini sikacak bir nokta, hepsi olur yavas yavasBen de araba alacaktım güya işe girince, of aman darlandım yine
Ahaha sesimi duyarsın hemBenim sesim kötü mü Naz?
Tembelliğe kaçmış ne be, tohuma kaçmış der gibiAndro tembelliğe kaçmış ama bir otobus yani bizim oralardan, gerçi özel şöför fikri de fena degilmiş
ama herkes kendi kapısının önünde oynarsa sen bizim oralara uzak kalırsın biz hep beraber oynarız olmaz ki öyle
Oyle sehir magandasiyim ben
Tembelliğe kaçmış ne be, tohuma kaçmış der gibi
Atheeeearkadaslarimin aktiviteleri'nden yanlis bir tik nelere kadir alleeem
konun hayirli olsun heexee, haftaya pc ve kesintisiz jet hizli internetimle mudavimlerine beni de yaz)
hepinizi opuyorum saygilar selamlar...
not: eryaman bana da sehirlerarasi geliyor... yeni evli bi arkadas dikmende sifir evi begenmedi karabocekli eski apartmanlari geziyordu en son, noldu bilmiyorum :)))
yoo gayet de bülbül gibiHex Andro çok kibar konuşuyor içimden bi ses ikimizin yanında pek sesi çıkmayabilir diyor
Kesin kotudur!! Bir yerinde kotu olsun layn bana ne!Ahaha sesimi duyarsın hemBenim sesim kötü mü Naz?
Kesin kotudur!! Bir yerinde kotu olsun layn bana ne!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?