Sahibinden full+full yapili geyik!!

Senin iş yerinin oralar da güzel aslında hex ben beğeniyorum oraları fiyatlar nasıldır tam bilmiyorum ama

yoo gayet de bülbül gibi Hex Andro çok kibar konuşuyor içimden bi ses ikimizin yanında pek sesi çıkmayabilir diyor
Kibar mi? Piiiii Biz de laga luga konusalim ayi gibi naz, sassin kalsin
Ay ben hic bilmiyorum, vucut dilim daha mesafelidir, yuzyuze tanisinca nerde o samimi kiz dersiniz diye tirsmiyor degilim

dün garsondan rica ettik resmimizi çeker misiniz diye, Andro dedi ki güzel çekin ama garson da Andro ya sizin kötü çıkmanız mumkun degil zaten dedi alsana dedikodu
Layyynnn kim lan o benim yavukluma, gelince ilk isim ordu evini dagitmak!!
Senin iş yerinin oralar da güzel aslında hex ben beğeniyorum oraları fiyatlar nasıldır tam bilmiyorum ama
Aylik kirasi 3.5 bebegim, deli opmedi beni

Ya gidince bana ehliyet ve akabinde pratik lazim, kendime guvenince efendi gibi cikarim trafige, rahat ol
Panik ve sinirli insanim ben, sakinlemem lazim once

körüklü otobus konusunda ısrarediyorum

Ay ben hic bilmiyorum, vucut dilim daha mesafelidir, yuzyuze tanisinca nerde o samimi kiz dersiniz diye tirsmiyor degilim

ben sıkıntı çekecegimizi sanmıyorum yaa hem vucut dilin mesafeli olabilir sürekli sarılmanı beklemeyiz zaten senden, bi gelince bi de dönerken olsa yeter

dün garsondan rica ettik resmimizi çeker misiniz diye, Andro dedi ki güzel çekin ama garson da Andro ya sizin kötü çıkmanız mumkun degil zaten dedi alsana dedikodu
Kızım senden de hiçbir şey kaçmıyor haa ben onu ikimizin üstüne alınmıştım halbuki

Sen bi gel ben başını kıstırırım şöyle kolumun altına mıncırırım suratını nefret edersin benden

Bisiklette one oturtayim

Allahin soguk nevalesi olarak bakalim ne olacak

senin de soğuk nevale oldughuna inanasım gelmedi nedense bizikletle ilgili çocukluk travmalarım var, hem ben iriceyim sen beni önde taşıyamazsın

Kızım senden de hiçbir şey kaçmıyor haa ben onu ikimizin üstüne alınmıştım halbuki

ben demedim ki onu sen dedin, o da sana cevap verdi, ben neden üzerime alınayım

aslan Hex im

Sen bi gel ben başını kıstırırım şöyle kolumun altına mıncırırım suratını nefret edersin benden
Hahahaha dik dik bakarim kesin suratina
Ya ilk basta hemen isinamam bir soguk halim vardir, ama alisinca agzini gozunu kirarim severken andro

Soğuk nevale diyor ya, ha biz zaten nazla kucak kucağa oturduk
Çok da kibar değilim ya abartmayın, bakmayın burda lanlı lunlu konuştuğuma normalde söylemem pek de ondan sanırım iyice sokak ağzı bekledi naz demek ki
Kızım dedi ki para isterim çekmek için ben de güzel çıkacaksak veririz para da dedim o da öyle dedi sonrasında yani ben şahsi olarak almadıydım

valla ben de şahsi olarak almadıydım sana deedi gibi algıladım bi de kendi selfie sini çekmiş ya, keşke o resmi de atsaydık Hex e

senin de soğuk nevale oldughuna inanasım gelmedi nedense bizikletle ilgili çocukluk travmalarım var, hem ben iriceyim sen beni önde taşıyamazsın
Ooo benim cevreye bir anket yapsan yerin dibine gomerler beni, annem de dahil
Bir misafire sarilirken arkadan yavasca bust gibi durma azicik egil ve gulumse derdi

ben demedim ki onu sen dedin, o da sana cevap verdi, ben neden üzerime alınayım
Ikinizedir eminim, cunku sen cok cok hossun naz, ciddiyim, ifaden cok degisik, gelince yakindan inceleyecegim

Ben kucak kucaga isterim ama
Ben normalde de lanlu lunlu konusurum, hatta burda daha kibarim

ben sarılırken put gibi durarsan da bozulurum ama sen şimdiden alıştırma yap nasıl sarılırım ben bu kızlara diye
incele bebegim, ayıp ediyosun senden mi saklayacam güzelliğimi

ben sarılırken put gibi durarsan da bozulurum ama sen şimdiden alıştırma yap nasıl sarılırım ben bu kızlara diye
incele bebegim, ayıp ediyosun senden mi saklayacam güzelliğimi

Şey yapsın kapılara direklere falan sarılsın bizmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…