Ya gidince bana ehliyet ve akabinde pratik lazim, kendime guvenince efendi gibi cikarim trafige, rahat olönce kısa mesfede deneriz o zaman begenirsek uzun yola da çıkarız
Kibar mi? Piiiiiyoo gayet de bülbül gibiHex Andro çok kibar konuşuyor içimden bi ses ikimizin yanında pek sesi çıkmayabilir diyor
Layyynnn kim lan o benim yavukluma, gelince ilk isim ordu evini dagitmak!!dün garsondan rica ettik resmimizi çeker misiniz diye, Andro dedi ki güzel çekin amagarson da Andro ya sizin kötü çıkmanız mumkun degil zaten dedi alsana dedikodu
Aylik kirasi 3.5 bebegim, deli opmedi beniSenin iş yerinin oralar da güzel aslında hex ben beğeniyorum oraları fiyatlar nasıldır tam bilmiyorum ama
Ya gidince bana ehliyet ve akabinde pratik lazim, kendime guvenince efendi gibi cikarim trafige, rahat ol
Panik ve sinirli insanim ben, sakinlemem lazim once
Kibar mi? PiiiiiBiz de laga luga konusalim ayi gibi naz, sassin kalsin
Ay ben hic bilmiyorum, vucut dilim daha mesafelidir, yuzyuze tanisinca nerde o samimi kiz dersiniz diye tirsmiyor degilim
Layyynnn kim lan o benim yavukluma, gelince ilk isim ordu evini dagitmak!!
Bisiklette one oturtayimkörüklü otobus konusunda ısrarediyorum
Allahin soguk nevalesi olarak bakalim ne olacakben sıkıntı çekecegimizi sanmıyorum yaahem vucut dilin mesafeli olabilir sürekli sarılmanı beklemeyiz zaten senden, bi gelince bi de dönerken olsa yeter
Kızım senden de hiçbir şey kaçmıyor haa ben onu ikimizin üstüne alınmıştım halbukidün garsondan rica ettik resmimizi çeker misiniz diye, Andro dedi ki güzel çekin amagarson da Andro ya sizin kötü çıkmanız mumkun degil zaten dedi alsana dedikodu
Iste o kadar!!girersin ordu evine ben gösteririm sana kim oldugunu, halledersin o zaman bacım
Kibar mi? PiiiiiBiz de laga luga konusalim ayi gibi naz, sassin kalsin
Ay ben hic bilmiyorum, vucut dilim daha mesafelidir, yuzyuze tanisinca nerde o samimi kiz dersiniz diye tirsmiyor degilim
Bisiklette one oturtayim
Allahin soguk nevalesi olarak bakalim ne olacak
Kızım senden de hiçbir şey kaçmıyor haa ben onu ikimizin üstüne alınmıştım halbuki
Iste o kadar!!
Hahahaha dik dik bakarim kesin suratinaSen bi gel ben başını kıstırırım şöyle kolumun altına mıncırırım suratını nefret edersin benden
Soğuk nevale diyor ya, ha biz zaten nazla kucak kucağa oturduk
Çok da kibar değilim ya abartmayın, bakmayın burda lanlı lunlu konuştuğuma normalde söylemem pek de ondan sanırım iyice sokak ağzı bekledi naz demek ki
Kızım dedi ki para isterim çekmek için ben de güzel çıkacaksak veririz para da dedim o da öyle dedi sonrasında yani ben şahsi olarak almadıydım
Ooo benim cevreye bir anket yapsan yerin dibine gomerler beni, annem de dahilsenin de soğuk nevale oldughuna inanasım gelmedi nedensebizikletle ilgili çocukluk travmalarım var, hem ben iriceyim sen beni önde taşıyamazsın
Ikinizedir eminim, cunku sen cok cok hossun naz, ciddiyim, ifaden cok degisik, gelince yakindan inceleyecegimben demedim ki onu sen dedin, o da sana cevap verdi, ben neden üzerime alınayım
aslan Hex im
Ben kucak kucaga isterim amaSoğuk nevale diyor ya, ha biz zaten nazla kucak kucağa oturduk
Çok da kibar değilim ya abartmayın, bakmayın burda lanlı lunlu konuştuğuma normalde söylemem pek de ondan sanırım iyice sokak ağzı bekledi naz demek ki
Kızım dedi ki para isterim çekmek için ben de güzel çıkacaksak veririz para da dedim o da öyle dedi sonrasında yani ben şahsi olarak almadıydım
Ooo benim cevreye bir anket yapsan yerin dibine gomerler beni, annem de dahil
Bir misafire sarilirken arkadan yavasca bust gibi durma azicik egil ve gulumse derdi
Ikinizedir eminim, cunku sen cok cok hossun naz, ciddiyim, ifaden cok degisik, gelince yakindan inceleyecegim
Ay evet yaa ahahavalla ben de şahsi olarak almadıydım sana deedi gibi algıladımbi de kendi selfie sini çekmiş ya, keşke o resmi de atsaydık Hex e
valla ben de şahsi olarak almadıydım sana deedi gibi algıladımbi de kendi selfie sini çekmiş ya, keşke o resmi de atsaydık Hex e
ben sarılırken put gibi durarsan da bozulurum ama sen şimdiden alıştırma yap nasıl sarılırım ben bu kızlara diye
incele bebegim, ayıp ediyosun senden mi saklayacam güzelliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?