Çingene sevene güzel geliyor tabi yakıştırıyorum benO cikolata krizi bende hep var
Hepimiz bu hayatta bir ogrenciyiz never
Yok ben bugday tenliyim, esmer karisik bir seyim, ama gidiyor sari-kumral vs. ya da bana oyle geliyor
bende buğday tenliyim banada gidermikiO cikolata krizi bende hep var
Hepimiz bu hayatta bir ogrenciyiz never
Yok ben bugday tenliyim, esmer karisik bir seyim, ama gidiyor sari-kumral vs. ya da bana oyle geliyor
hahahahahaHiç problem değil ne yapsan hoş karşılarızBüyük ihtimalle forumun en çatlak üyelerine denk geldin
Bizde boyle haci!küfürbaz mı
Sevdigin sehirde olman guzelailemde burda okulumda
çok sevdiğim için başka bir şehre gidemedim. :)
Normalden korkacaksınhahahahahabende cok catlaktım zaten çaktırmayın
ne güzel birbirimizi bulduk
Tabii canim kimse haber vermedi mi?Yoo okumuyorum. Mezun olunca direkt evlenmeli miydim yoksa?
evet birde salak gibi alttan 2 tane ders bıraktım. onları da alacağım bu dönem.Bizde boyle haci!
Sevdigin sehirde olman guzel
Benim en zor senem 3. sinifti, senin de yogundur bu sene...
Hayır yaaTabii canim kimse haber vermedi mi?
Olur oylebu sitenin yeni haline eski üyeyken hiç alışamadıdımm yaa şimdi alışıyorumm
idare edin beni
Trakyaliyim da zatenÇingene sevene güzel geliyor tabi yakıştırıyorum ben
Ya bunu burda elli kere anlattim ama benim alt ton goldmus, o yuzden koyu sactan ziyade bana daha kumralimsi sarimsi seyler gidiyor, seni gormedigimden bilmiyorum kibende buğday tenliyim banada gidermikibana kızıl çikolatayı cok yakıştırıyorlar
bu renkleri hiç denemedidim
Olsun halledersin, mecbur olunca insan hallediyor, ben de cok zorlanmistim 3. sinifta, ama 4 e bir iki drs kalmisti, gevsek gevsek bitmisti, bu sene disini sik, sonra rahatevet birde salak gibi alttan 2 tane ders bıraktım. onları da alacağım bu dönem.
Ah be, artik yapacak bir sey yokHayır yaa
son sene staj var kpss varYa bunu burda elli kere anlattim ama benim alt ton goldmus, o yuzden koyu sactan ziyade bana daha kumralimsi sarimsi seyler gidiyor, seni gormedigimden bilmiyorum ki
Olsun halledersin, mecbur olunca insan hallediyor, ben de cok zorlanmistim 3. sinifta, ama 4 e bir iki drs kalmisti, gevsek gevsek bitmisti, bu sene disini sik, sonra rahat
Ah be, artik yapacak bir sey yok
Ya bunu burda elli kere anlattim ama benim alt ton goldmus, o yuzden koyu sactan ziyade bana daha kumralimsi sarimsi seyler gidiyor, seni gormedigimden bilmiyorum ki
Olsun halledersin, mecbur olunca insan hallediyor, ben de cok zorlanmistim 3. sinifta, ama 4 e bir iki drs kalmisti, gevsek gevsek bitmisti, bu sene disini sik, sonra rahat
Ah be, artik yapacak bir sey yok
Halledersin canını sıkmason sene staj var kpss var
pf içim daraldı
inşallah ya :)Halledersin canını sıkmaBöyle uzaktan bakarken daha çok darlıyor insanı ama kapıya dayanınca hepsi oluyor bir bir. Sonu güzel olsun da
Daralma daralma, ben de su an tez yaziyorum, cok daralinca her sey olmasi gerektigi zaman oluyor mecburen diye rahatliyorum, salla gitsinson sene staj var kpss var
pf içim daraldı
O zaman tanissaydik ben sana haber verirdim bebek ya, ossun ossun sikma caniniBen demek ondan yalnız kaldım ah be
zor olmuyor hem tez hem ev falan.Daralma daralma, ben de su an tez yaziyorum, cok daralinca her sey olmasi gerektigi zaman oluyor mecburen diye rahatliyorum, salla gitsin
O zaman tanissaydik ben sana haber verirdim bebek ya, ossun ossun sikma canini
Niye taktın kızın nickineSeSiLya_ nick buldun mu lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?