sananee kızımpehhhhkendini düzgün tnıt insanlara
Bayatlamıştır oİyiyim sen?
Ankara'dan never ben, yaş 24
bende iyiyim okul iş ?Bayatlamıştır oİyiyim sen?
Ankara'dan never ben, yaş 24
Yok yok olur alt tonum yillardir ayni, amonyak cok zararli olunca dogal bir sey alayim dedim ama o da iste saridan ziyade turuncu yapti yer yer, simdi biraz akti, 10 gune iyice gider, bir de uzerine boya cila niyetine oh misben 1 gün dayanamadım iyi sabır etmişin valla canm ya inşallah bu sefer olur
kuaför ilk defa bi işe yara bende çok şaşırdım
angelic nurse ne len
bayatlamış mascara nicke bak mascara pehh
senin gerçek yüzünü dökerim bak burayasananee kızım
çok komikgezmeye gitmişler
Bir de cok agir atlatiyorum, sinir, bas agrisi, uyku, istah, agri vs. vs.sormaaa yaaaaaaaaaaa sivilceler de cabası
evet eğitim fakültesi 3. sınıfımİş arıyorum. Sen okuyor musun?
Mascara biz tanismadik, ben yandan yandan konuya dahil olayimsananee kızım
ortak noktalarımızı belirttim yukardaMascara biz tanismadik, ben yandan yandan konuya dahil olayim
Yas 27, hala ogrenci, hayvansever, kufurbaz, ve evli
evet eğitim fakültesi 3. sınıfım
güya inglizce okuyorevet eğitim fakültesi 3. sınıfım
aynen bendeBir de cok agir atlatiyorum, sinir, bas agrisi, uyku, istah, agri vs. vs.
Teknik olarak ben de hala öğrenciyim ama dimi hexMascara biz tanismadik, ben yandan yandan konuya dahil olayim
Yas 27, hala ogrenci, hayvansever, kufurbaz, ve evli
Ha bu arada memnun oldum
varda öyle çok değil. son zamanlarda fotografçı sevgilimden yakındığım bi konu açmıştımKolay gelsinbdv de bi mascara görüyordum hep o sen misin konun var mı orda?
sen o zaman beyaz tenlimisin sarı saç cok güze oluyor yakışanaYok yok olur alt tonum yillardir ayni, amonyak cok zararli olunca dogal bir sey alayim dedim ama o da iste saridan ziyade turuncu yapti yer yer, simdi biraz akti, 10 gune iyice gider, bir de uzerine boya cila niyetine oh mis
çoklu alıntı yazıyor orda kör müsüngüya inglizce okuyor
coklı alıntı nasıl yapılıyor ya
Tamam hatırladım. Nasıl gidiyor, halletiniz mi?varda öyle çok değil. son zamanlarda fotografçı sevgilimden yakındığım bi konu açmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?