Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ne diyebilirim bilmiyorum bebek, evlilik tecrübem yok malum hatta uzun ilişki tecrübem bile yok. Anlayamıyorum o yüzden ama umarım her şey yoluna girer ve her şey sen nasıl mutlu olacaksa o yönde gider.
Evlilik zor zanaat flört gibi değil..
Biz 7 ay aynı evi paylaştık ara sıra kavgalarımız oluyordu(benden kaynaklı) ama önemsemiyorduk..
Ben çok asiydim bebek,lafımı sakınmazdım..
Evlenince öyle olmuyor işler,kendimi nasıl ehlileştirdim bilemezsin..
İyi bir kocam var orası oki ama artık çok üstümüze gelmeye başladılar çocukla ilgili..
Off neyse yaaa yazmiyim..

İçin rahatlasın yaz istersen ben dinlerim. Dediğim gibi tavsiye veremem ama dinlerim

İçin rahatlasın yaz istersen ben dinlerim. Dediğim gibi tavsiye veremem ama dinlerim
Sağol kuşum ama ne anlatayım ki artık..
Evliliğimiz çadırdıyor işin özeti bu,boşver..
Sen sadece internetten mi arıyorsun iş? Tanıdık falan yok mu?

Sağol kuşum ama ne anlatayım ki artık..
Evliliğimiz çadırdıyor işin özeti bu,boşver..
Sen sadece internetten mi arıyorsun iş? Tanıdık falan yok mu?

Anladım. Umarım en kısa sürede mutlu olacağın şekilde çözülür her şey.
Tanıdık yok maalesef öyle bir çevremiz yok. Olanlar da pek sözü geçen kimseler değil.

Çık dışarı mesela..
Arkadaşların varsa katıl onlara..
Yoksa tek başına çık sinemaya git,cafeye git..

Ben bunları yapıyorum zaten şurda 1-2 aya kadar her gün dershanedeydim, öncesinde yüksek lisans derslerine gidiyodum. Yine arkadaşlarımla buluşuyorum falan. 2 hafta önce İzmir'de fink atıyodum hatta

Ben bunları yapıyorum zaten şurda 1-2 aya kadar her gün dershanedeydim, öncesinde yüksek lisans derslerine gidiyodum. Yine arkadaşlarımla buluşuyorum falan. 2 hafta önce İzmir'de fink atıyodum hatta
Yavrum benim o zaman sen de benim gibi sert bir ifaye sahipsin..
Donuk,soğuk insanların selam vermeye bile çekindikleri tiplerdenim bende..
Çok güzelsindir karşı cins ret edilme korkusundan yaklaşamıordur..
Kalıbımı basarım olay bu ha..

Ben bu reddedilme korkusu olayına falan inanmıyorum

Nedenmiş?? Adam bakıyor hatun güzel şansım yok diye düşünüyor ve geri çekiliyor,nesine inanmıyorsun?

İyi de lisede değiliz ki dış görünüşe göre değerlendirme yaşını geçmedik mi? Hadi diyelim öyle peki kendine güvenenler nerde?

İyi de lisede değiliz ki dış görünüşe göre değerlendirme yaşını geçmedik mi? Hadi diyelim öyle peki kendine güvenenler nerde?
Onları da sen görmüyorsun işte sorun orda..
Gözlerin görüyor ama aslında görmüyor bakan körsün sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…