Şey taliplerim olsaydı belki eleyebilirdimİnce eleyip sık dokuyanlardansın sen..
Evlilik zor zanaat flört gibi değil..Ne diyebilirim bilmiyorum bebek, evlilik tecrübem yok malum hatta uzun ilişki tecrübem bile yok. Anlayamıyorum o yüzden ama umarım her şey yoluna girer ve her şey sen nasıl mutlu olacaksa o yönde gider.
Sosyal misin? Değilsen zor..Şey taliplerim olsaydı belki eleyebilirdim
Evlilik zor zanaat flört gibi değil..
Biz 7 ay aynı evi paylaştık ara sıra kavgalarımız oluyordu(benden kaynaklı) ama önemsemiyorduk..
Ben çok asiydim bebek,lafımı sakınmazdım..
Evlenince öyle olmuyor işler,kendimi nasıl ehlileştirdim bilemezsin..
İyi bir kocam var orası oki ama artık çok üstümüze gelmeye başladılar çocukla ilgili..
Off neyse yaaa yazmiyim..
Sosyal misin? Değilsen zor..
Sağol kuşum ama ne anlatayım ki artık..İçin rahatlasın yaz istersen ben dinlerim. Dediğim gibi tavsiye veremem ama dinlerim
Kalabalığa karışman lazım bebek..Bilmem değilim galiba zor çünkü benim için
Sağol kuşum ama ne anlatayım ki artık..
Evliliğimiz çadırdıyor işin özeti bu,boşver..
Sen sadece internetten mi arıyorsun iş? Tanıdık falan yok mu?
Kalabalığa karışman lazım bebek..
Çık dışarı mesela..Nereye mesela?
Çık dışarı mesela..
Arkadaşların varsa katıl onlara..
Yoksa tek başına çık sinemaya git,cafeye git..
Yavrum benim o zaman sen de benim gibi sert bir ifaye sahipsin..Ben bunları yapıyorum zaten şurda 1-2 aya kadar her gün dershanedeydim, öncesinde yüksek lisans derslerine gidiyodum. Yine arkadaşlarımla buluşuyorum falan. 2 hafta önce İzmir'de fink atıyodum hatta
Ben bu reddedilme korkusu olayına falan inanmıyorumYavrum benim o zaman sen de benim gibi sert bir ifaye sahipsin..
Donuk,soğuk insanların selam vermeye bile çekindikleri tiplerdenim bende..
Çok güzelsindir karşı cins ret edilme korkusundan yaklaşamıordur..
Kalıbımı basarım olay bu ha..
Nedenmiş?? Adam bakıyor hatun güzel şansım yok diye düşünüyor ve geri çekiliyor,nesine inanmıyorsun?Ben bu reddedilme korkusu olayına falan inanmıyorum
Sağol kuşum ama ne anlatayım ki artık..
Evliliğimiz çadırdıyor işin özeti bu,boşver..
Sen sadece internetten mi arıyorsun iş? Tanıdık falan yok mu?
Nedenmiş?? Adam bakıyor hatun güzel şansım yok diye düşünüyor ve geri çekiliyor,nesine inanmıyorsun?
Oluyor işte birşeyler just boşver..nasıl çatırdıyor
Oluyor işte birşeyler just boşver..
Sen kocana odaklan..Akışta gördüm..
Onları da sen görmüyorsun işte sorun orda..İyi de lisede değiliz ki dış görünüşe göre değerlendirme yaşını geçmedik mi? Hadi diyelim öyle peki kendine güvenenler nerde?
Çarşamba günü küstüm hala küsüm özet bu..o bana odaklansa ben ona odaklanıcam da.
merak ettim vallahi azcık çıtlatsana özelden falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?