Sahibinden full+full yapili geyik!!

Yoo benim için de at bi shot dicektim
Bu arada ben çok odun biriyim duygularım pek yoktur yani onu bil de o kadar dert anlattık iki kelime yazdı geçti deme ben dinlerim sadece
Bende öyleyim sorun yok..Bende shot yapıyorum zaten,dur senin için de yapayım,birazdan harfleri çft görmeye başlarım..

Tam benim hareketler
Ben anlatmaya başlayınca herkesin modunu düşürüyorum Sen istersen dinlerim ama
Modum sana kurban olsun bebegim
Napeyon? Nirdesin bakim?
Geldim anca, ders bitti eve gectim Senden naber missim?
Hex i yakaladılar bence derste kkya giriyo giye ortaya almış çeviriyolardır şimdi

Nasil gaza gelmis hemen
Zaten bi havalarda o ne öyle yok burda daha sabah, yok ben dersteyim önümde pc açık sizi pis ezikler falan

Deme öyle la kıyamam..
Yirin seni

Istedigin zaman yaz ve iyi ol, o evlilik arada catirdar ama sonunda duzelir, hemen en olumsuzu dusunme
O benim, adamin anasina kufreder gibi bakarim Iki fotografim var sevgili bir bilgisayara ciddi bakarken bir de 2-3 dakika sonra gulumserken cekmis, ayni kisi olamazlar
Yoo benim için de at bi shot dicektim
Bu arada ben çok odun biriyim duygularım pek yoktur yani onu bil de o kadar dert anlattık iki kelime yazdı geçti deme ben dinlerim sadece
Danam benim

Süpermiş o zaman Senin burcun neydi?
Tekila var mı bas tuzu limonu ohhhh ay nasıl canım çekti yaaaaaaaaaa
Ya beni hala midem bulaniyor ya, iki gun kalkamadim o klozetin basindan
Valla yaa ben ikizlerle iyi anlaşırım.. :) yükselenim terazi düşün dengesizliği..
Benim burc terazi, yukselen yengec, benle de iyi anlasin, benle de
İyiyim ben balcağızım..
Eve geçtiğine göre artık bizimsin..
Aynen bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…