Onları da sen görmüyorsun işte sorun orda..
Gözlerin görüyor ama aslında görmüyor bakan körsün sen.
Evet çok mu belli oluyor?Göstersinler o zaman
Hala içiyor musun?
Evet çok mu belli oluyor?
Bende öyleyim sorun yok..Yoo benim için de at bi shot dicektim
Bu arada ben çok odun biriyim duygularım pek yoktur yani onu bil de o kadar dert anlattık iki kelime yazdı geçti deme ben dinlerim sadece
Süpermiş o zamanBende öyleyim sorun yok..Bende shot yapıyorum zaten,dur senin için de yapayım,birazdan harfleri çft görmeye başlarım..
Yaa yeminle aynı soruyu soracaktım yaa..Süpermiş o zamanSenin burcun neydi?
Tekila var mı bas tuzu limonu ohhhh ay nasıl canım çekti yaaaaaaaaaa
Ben ikizlerim ama nasıl benziyoruz seninleYaa yeminle aynı soruyu soracaktım yaa..Yay burcuyum komple,tıpkısının aynısı Senin burcun ne?
Var var gel la birlikte basak tuzu..
Valla yaa ben ikizlerle iyi anlaşırım.. :) yükselenim terazi düşün dengesizliği..Ben ikizlerim ama nasıl benziyoruz seninle
Tam benim hareketler
Modum sana kurban olsun bebegimBen anlatmaya başlayınca herkesin modunu düşürüyorumSen istersen dinlerim ama
Geldim anca, ders bitti eve gectimNapeyon? Nirdesin bakim?
Hex i yakaladılar bence derste kkya giriyo giye ortaya almış çeviriyolardır şimdi
Nasil gaza gelmis hemenhahaha
oh olsun
Zaten bi havalarda o ne öyle yok burda daha sabah, yok ben dersteyim önümde pc açık sizi pis ezikler falan
Yirin seniDeme öyle la kıyamam..
Valla yaa ben ikizlerle iyi anlaşırım.. :) yükselenim terazi düşün dengesizliği..
İyiyim ben balcağızım..Tam benim hareketler
Modum sana kurban olsun bebegim
Geldim anca, ders bitti eve gectimSenden naber missim?
Nasil gaza gelmis hemen
Yirin seni
Tam benim hareketler
Ben malak..Dur la burcumdan şüphe ettim ikizler miyim yay mıyım ben acaba burçlar değişti diyorlardı öküz burcuyum ben bence
Bir insanın en sevdiği söz malak olur mu yaww?Hhahaha malak en sevdiğim söz ya
Istedigin zaman yaz ve iyi ol, o evlilik arada catirdar ama sonunda duzelir, hemen en olumsuzu dusunmeEvlilik zor zanaat flört gibi değil..
Biz 7 ay aynı evi paylaştık ara sıra kavgalarımız oluyordu(benden kaynaklı) ama önemsemiyorduk..
Ben çok asiydim bebek,lafımı sakınmazdım..
Evlenince öyle olmuyor işler,kendimi nasıl ehlileştirdim bilemezsin..
İyi bir kocam var orası oki ama artık çok üstümüze gelmeye başladılar çocukla ilgili..
Off neyse yaaa yazmiyim..
O benim, adamin anasina kufreder gibi bakarimYavrum benim o zaman sen de benim gibi sert bir ifaye sahipsin..
Donuk,soğuk insanların selam vermeye bile çekindikleri tiplerdenim bende..
Çok güzelsindir karşı cins ret edilme korkusundan yaklaşamıordur..
Kalıbımı basarım olay bu ha..
Danam benimYoo benim için de at bi shot dicektim
Bu arada ben çok odun biriyim duygularım pek yoktur yani onu bil de o kadar dert anlattık iki kelime yazdı geçti deme ben dinlerim sadece
Ya beni hala midem bulaniyor ya, iki gun kalkamadim o klozetin basindanSüpermiş o zamanSenin burcun neydi?
Tekila var mı bas tuzu limonu ohhhh ay nasıl canım çekti yaaaaaaaaaa
Benim burc terazi, yukselen yengec, benle de iyi anlasin, benle deValla yaa ben ikizlerle iyi anlaşırım.. :) yükselenim terazi düşün dengesizliği..
Aynen bebegimİyiyim ben balcağızım..
Eve geçtiğine göre artık bizimsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?