Biz de bekleriz şekerim yakınız nasılsaBeklerim
İyi gecelerBen yatıyorum kızlar. Sabah cok erken kalkacağım. Yarın görüşürüz. İyi geceler
Ben demedim hex dedi
Beklerim
iyi geceleerrrBen yatıyorum kızlar. Sabah cok erken kalkacağım. Yarın görüşürüz. İyi geceler
O dedi yaa o dedi naz kesin içmiştir sonra da sızmıştır dedi. Ben de kocaman kadın sana ne dedimhex nerden bilecek benim sızdıgımı kesin sen kulagına söylemişsindir
sen nerdesin ki, yakın mısın bize? gelelim hemen
iyi geceleerrr
O dedi yaa o dedi naz kesin içmiştir sonra da sızmıştır dedi. Ben de kocaman kadın sana ne dedim
hee tamam tamam günahını aldım o zaman senin gel sarılayım
leenn bu akşam senden ayrıldıktan sonra nolduubi çocuk vardı liseden o zamanlar bana aşıkmış geçen sene itiraf etmişti ama ben hiç ilgilenmemiştim, sonra da sevgilim olduydu zaten konuşmuyorduk hiç. nasıl içten isyan ettiysem bu ara, adam msj attı bana 1 seneden sonra hissetti mi ne yaptı, napıyorsun nerelerdesin diye, ankaradayım dedim, o zaman benden haber bekle seni görmeye gelecem en yakın zamanda demiş
Senin de amma eski sevgilin varmış ha
Tipi nasıl ne iş yapıyor?eski sevgili degil bu eski kırıklarımdan biri sadece
çocuk beni seviyormuş lisedeyken hiç fark etmemişim, geçen sene söyledi. şimdi de aşkı kabardı heralde görüşesi gelmiş, geri çevirmeyim yazıktır dedim
Tipi nasıl ne iş yapıyor?
Bence bi çay içbaya esmer ama gamzeleri yoktipi tırt aslında da çok sevimli, eğlenceli bi adam. bankada çalışıyor ama gişede değil bu üst kademelerin birinde ama o kadar ilglenmiyorum ki sormamışım hiç beşiktaşlı bide en büyük artısı o
Bence bi çay iç
direk yemege davet etti valla, çay kısmını atladık biz
İyi bakalım ne zaman görüşüyorsunuz?
Yaa salla eskişehiri şimdiçalışıyor ya bide panoranın orda oturuyor gelse gitse falan hafta içi sıkıntı olur diye haftasonu görüşelim dedi, bu haftasonuda ben iş karıştırmaya eskişehire gidecegim için sanırım teee haftaya haftasonu
Yaa salla eskişehiri şimdiAyy çık hiyicınlı buluşun yaa bişeyler olsun artık
No önyargı no no git konuşadam beni lisedeyken sevdigini 10 sene sonra söyleyebildi, biz bugun görüşsek bişeyler olması için 50 yıl geçmesi lazım
Yeni geldim bebegim
Tabii ki o soyledi, kizim okusana eski mesajlarihex nerden bilecek benim sızdıgımı kesin sen kulagına söylemişsindir
Selam vermis borclu cikmis kizsen nerdesin ki, yakın mısın bize? gelelim hemen
Sallama bebe!O dedi yaa o dedi naz kesin içmiştir sonra da sızmıştır dedi. Ben de kocaman kadın sana ne dedim
Ay hemen inanmis yahee tamam tamam günahını aldım o zaman senin gel sarılayım
leenn bu akşam senden ayrıldıktan sonra nolduubi çocuk vardı liseden o zamanlar bana aşıkmış geçen sene itiraf etmişti ama ben hiç ilgilenmemiştim, sonra da sevgilim olduydu zaten konuşmuyorduk hiç. nasıl içten isyan ettiysem bu ara, adam msj attı bana 1 seneden sonra hissetti mi ne yaptı, napıyorsun nerelerdesin diye, ankaradayım dedim, o zaman benden haber bekle seni görmeye gelecem en yakın zamanda demiş
Agzini bukmeden konusYaa salla eskişehiri şimdiAyy çık hiyicınlı buluşun yaa bişeyler olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?