Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ben yatıyorum kızlar. Sabah cok erken kalkacağım. Yarın görüşürüz. İyi geceler

hex nerden bilecek benim sızdıgımı kesin sen kulagına söylemişsindir

sen nerdesin ki, yakın mısın bize? gelelim hemen

iyi geceleerrr
O dedi yaa o dedi naz kesin içmiştir sonra da sızmıştır dedi. Ben de kocaman kadın sana ne dedim

O dedi yaa o dedi naz kesin içmiştir sonra da sızmıştır dedi. Ben de kocaman kadın sana ne dedim

hee tamam tamam günahını aldım o zaman senin gel sarılayım

leenn bu akşam senden ayrıldıktan sonra nolduu bi çocuk vardı liseden o zamanlar bana aşıkmış geçen sene itiraf etmişti ama ben hiç ilgilenmemiştim, sonra da sevgilim olduydu zaten konuşmuyorduk hiç. nasıl içten isyan ettiysem bu ara, adam msj attı bana 1 seneden sonra hissetti mi ne yaptı, napıyorsun nerelerdesin diye, ankaradayım dedim, o zaman benden haber bekle seni görmeye gelecem en yakın zamanda demiş

Senin de amma eski sevgilin varmış ha

Senin de amma eski sevgilin varmış ha

eski sevgili degil bu eski kırıklarımdan biri sadece
çocuk beni seviyormuş lisedeyken hiç fark etmemişim, geçen sene söyledi. şimdi de aşkı kabardı heralde görüşesi gelmiş, geri çevirmeyim yazıktır dedim

Tipi nasıl ne iş yapıyor?

Tipi nasıl ne iş yapıyor?

baya esmer ama gamzeleri yok tipi tırt aslında da çok sevimli, eğlenceli bi adam. bankada çalışıyor ama gişede değil bu üst kademelerin birinde ama o kadar ilglenmiyorum ki sormamışım hiç beşiktaşlı bide en büyük artısı o

Bence bi çay iç

İyi bakalım ne zaman görüşüyorsunuz?

çalışıyor ya bide panoranın orda oturuyor gelse gitse falan hafta içi sıkıntı olur diye haftasonu görüşelim dedi, bu haftasonuda ben iş karıştırmaya eskişehire gidecegim için sanırım teee haftaya haftasonu

Yaa salla eskişehiri şimdi Ayy çık hiyicınlı buluşun yaa bişeyler olsun artık

heexee sen misin o pusudaki?
Yeni geldim bebegim
hex nerden bilecek benim sızdıgımı kesin sen kulagına söylemişsindir
Tabii ki o soyledi, kizim okusana eski mesajlari
sen nerdesin ki, yakın mısın bize? gelelim hemen
Selam vermis borclu cikmis kiz

Sallama bebe!
Ay hemen inanmis yaNever ne anasinin gozu ya
Yaa salla eskişehiri şimdi Ayy çık hiyicınlı buluşun yaa bişeyler olsun artık
Agzini bukmeden konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…