Bir git konus derim, ne sumuklu bebeler vardi okul zamani anasinin gozu olmuslar simdi, bak yazarken icim kabardiadam beni lisedeyken sevdigini 10 sene sonra söyleyebildi, biz bugun görüşsek bişeyler olması için 50 yıl geçmesi lazım
Aha geldi benim beybiliboy
No önyargı no no git konuş
Yeni geldim bebegim
Tabii ki o soyledi, kizim okusana eski mesajlari
Selam vermis borclu cikmis kiz
Sallama bebe!
Ay hemen inanmis yaNever ne anasinin gozu ya
Agzini bukmeden konus
Yeni geldim bebegim
Tabii ki o soyledi, kizim okusana eski mesajlari
Selam vermis borclu cikmis kiz
Sallama bebe!
Ay hemen inanmis yaNever ne anasinin gozu ya
Agzini bukmeden konus
gidip konuşacam zaten o kesin, kim gel derse gidip konuşacam hatta o kadar gözümü kararttımBir git konus derim, ne sumuklu bebeler vardi okul zamani anasinin gozu olmuslar simdi, bak yazarken icim kabardi
Yazdim sonradan cicegembugun dedim daha sana yanlış birini alacam kesin hayatıma diye, göz göre göre yanlış adamlar kuyruk oldu bak
onca şey yazdım orda, gidip de never ı çekiştirmişsin ancak benim yazıdıgım şeye hiç yorum yazmamışsın
Bir git konus derim, ne sumuklu bebeler vardi okul zamani anasinin gozu olmuslar simdi, bak yazarken icim kabardi
acele edip gunahını almışım her zamanki gibiYazdim sonradan cicegem
O senin günahını alırken iyiydiacele edip gunahını almışım her zamanki gibi
Gurban olurum beybiliboyHayatımın aşkı yaa bir hışımla geldi yine yarim
Gel bir konusakgidip konuşacam zaten o kesin, kim gel derse gidip konuşacam hatta o kadar gözümü kararttım
Yapma bunu asi peri kiziacele edip gunahını almışım her zamanki gibi
Kes lavuk!O senin günahını alırken iyiydi
O senin günahını alırken iyiydi
Gurban olurum beybiliboyCok sevdim lan ben bunu
Gel bir konusak
Yapma bunu asi peri kiziUf bir dizide basroldeki eleman esas kiza boyle sesleniyordu ya, midem bulandi gene
Kes lavuk!
Islatip islatip doverim yemin ederimsen hep ortalık karıştırıyorsun haa
sana anlatacak bişeyim daha vardı ama Andro yla bugun konuşup hallettik o mevzuyu sana anlatmaya gerek kalmadı
Ama niye bana lavuk diyosun asi peri kızım, hırçın su damlam, haşin kar tanemYapma bunu asi peri kiziUf bir dizide basroldeki eleman esas kiza boyle sesleniyordu ya, midem bulandi gene
Kes lavuk!
2-3 ay oyle seslendi bana evde, agliyacaktim sinirimdenasi peri kızı ne laadamı aşktan soğutur bunlar
Islatip islatip doverim yemin ederim
iyi boşamamışsın adamı bu sebepten2-3 ay oyle seslendi bana evde, agliyacaktim sinirimden
Sen onu bunu birak soyunmali skype yapakk!!Ama niye bana lavuk diyosun asi peri kızım, hırçın su damlam, haşin kar tanem
Hay tiplere bak ya biri melek yüzlü sahtekar biri asi peri kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?