Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ayrı mısınız şu an? Anlatsana kızım tek tek mi sorcaz
şu an ayrıyız
barışınca gene kavga gürültü patırtı olacağı içn kimse adım atmıyorbu kez
geçen gün özledim gel dedi. ama hiçbir konu hakkında konuşma sadece seni görmek istiyorum dedi
bende çok özlemiştim. gittim işte yakınlaşma oldu biraz.özlem giderdik yani
sonra tek kelime etmeden eve geldim.

En sevdiğim ilişki şekli

En sevdiğim ilişki şekli
aramızda o çekim o tutku olmasa bir dakika durmam. çünkü kıskanç bir insanım kaldıramıyorum.
ama birdaha kimseye bu kadar yoğun şeyler hissedebileceğimi sanmıyorum
her anlamda ilkti benim için..

aramızda o çekim o tutku olmasa bir dakika durmam. çünkü kıskanç bir insanım kaldıramıyorum.
ama birdaha kimseye bu kadar yoğun şeyler hissedebileceğimi sanmıyorum
her anlamda ilkti benim için..
Unutuluyor ya valla bak sonra hiçbir şey hissetmiyorsun hatırlamıyosun bile.
Ama sizin öyle büyük bi probleminiz yok eğer bu kadar değerliyse kaybetme bence

Unutuluyor ya valla bak sonra hiçbir şey hissetmiyorsun hatırlamıyosun bile.
Ama sizin öyle büyük bi probleminiz yok eğer bu kadar değerliyse kaybetme bence
Unutulur mu gerçekten.
Mesela ilerde hayatıma başka biri girerse hep onu aramaz mıyım.onun kokusunu gülüşünü sarılmasını falan. Kıyaslamaz mıyım. En korktuğum şey bu. Hayatım boyunca ondan bir iz kalsın istemiyorum.

Yok be hatırlamazsın bak sen mutlu ol diye demiyorum gerçekten unutuluyor ya ne yaşadın bilmiyorum ama ilkimdi çok sevmiştim bilmem ne hepsi hikaye zaman hepsini siliyor emin ol. Hele ki başkasına aşık olursan aklına bile gelmez.

Aman neyse akışına bırakıyorum

Aman neyse akışına bırakıyorum
Öyle yap en iyisi. Ama dediğim gibi aşk sevgi falan değil de karakter olarak yaşam tarzı olarak iyi anlaştığın biriyse gitmesine izin verme, bir daha aşık olunuyor da o kolay kolay bulunmuyor

Öyle yap en iyisi. Ama dediğim gibi aşk sevgi falan değil de karakter olarak yaşam tarzı olarak iyi anlaştığın biriyse gitmesine izin verme, bir daha aşık olunuyor da o kolay kolay bulunmuyor
Cok iyi anlaştığımız söylenemeZ.kavgalı cekişmeli bir ilişkimiz vardı ama sadakat güven hiç eksik olmadı yinede

Cok iyi anlaştığımız söylenemeZ.kavgalı cekişmeli bir ilişkimiz vardı ama sadakat güven hiç eksik olmadı yinede
İşte sen daha iyi bilirsin ona göre iyice tart, kaybetsem de bir şey olmaz diyorsun hiç uğraşma kendini üzmeye değmez.
Hoş o da seni kaybetmemek için pek bir şey yapmıyor sanırım

Sağol never konuşmak iyi geldi :)
Ben çıkayım iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz

üşenmedim 30 sayfalık geçmişi tek tek okudum
işte ben de dün biraz alışveriş yapayım dedim hiçbişey almadım, sonra starbucks ta maç izledim sonra arkadaşlar pes oynadı onları izledim derken yorulmuşum gelir gelmez uyudum
şimdi de işlerim var diye kalktım ama çok uykum var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…