kızım sevgili mi var piyasada
kızım sevgili mi var piyasada
bi görünüyo bi kayboluyo
geçen görüştük.Görüşmüyo musunuz?
Ayrı mısınız şu an? Anlatsana kızım tek tek mi sorcazgeçen görüştük.
ama olan bir halt yok.
şu an ayrıyızAyrı mısınız şu an? Anlatsana kızım tek tek mi sorcaz
En sevdiğim ilişki şeklişu an ayrıyız
barışınca gene kavga gürültü patırtı olacağı içn kimse adım atmıyorbu kez
geçen gün özledim gel dedi. ama hiçbir konu hakkında konuşma sadece seni görmek istiyorum dedi
bende çok özlemiştim. gittim işte yakınlaşma oldu biraz.özlem giderdik yani
sonra tek kelime etmeden eve geldim.
aramızda o çekim o tutku olmasa bir dakika durmam. çünkü kıskanç bir insanım kaldıramıyorum.En sevdiğim ilişki şekli
Unutuluyor ya valla bak sonra hiçbir şey hissetmiyorsun hatırlamıyosun bile.aramızda o çekim o tutku olmasa bir dakika durmam. çünkü kıskanç bir insanım kaldıramıyorum.
ama birdaha kimseye bu kadar yoğun şeyler hissedebileceğimi sanmıyorum
her anlamda ilkti benim için..
Unutulur mu gerçekten.Unutuluyor ya valla bak sonra hiçbir şey hissetmiyorsun hatırlamıyosun bile.
Ama sizin öyle büyük bi probleminiz yok eğer bu kadar değerliyse kaybetme bence
Yok be hatırlamazsın bak sen mutlu ol diye demiyorum gerçekten unutuluyor ya ne yaşadın bilmiyorum ama ilkimdi çok sevmiştim bilmem ne hepsi hikaye zaman hepsini siliyor emin ol. Hele ki başkasına aşık olursan aklına bile gelmez.Unutulur mu gerçekten.
Mesela ilerde hayatıma başka biri girerse hep onu aramaz mıyım.onun kokusunu gülüşünü sarılmasını falan. Kıyaslamaz mıyım. En korktuğum şey bu. Hayatım boyunca ondan bir iz kalsın istemiyorum.
Aman neyse akışına bırakıyorumYok be hatırlamazsın bak sen mutlu ol diye demiyorum gerçekten unutuluyor ya ne yaşadın bilmiyorum ama ilkimdi çok sevmiştim bilmem ne hepsi hikaye zaman hepsini siliyor emin ol. Hele ki başkasına aşık olursan aklına bile gelmez.
Öyle yap en iyisi.Aman neyse akışına bırakıyorum
Cok iyi anlaştığımız söylenemeZ.kavgalı cekişmeli bir ilişkimiz vardı ama sadakat güven hiç eksik olmadı yinedeÖyle yap en iyisi.Ama dediğim gibi aşk sevgi falan değil de karakter olarak yaşam tarzı olarak iyi anlaştığın biriyse gitmesine izin verme, bir daha aşık olunuyor da o kolay kolay bulunmuyor
İşte sen daha iyi bilirsin ona göre iyice tart, kaybetsem de bir şey olmaz diyorsun hiç uğraşma kendini üzmeye değmez.Cok iyi anlaştığımız söylenemeZ.kavgalı cekişmeli bir ilişkimiz vardı ama sadakat güven hiç eksik olmadı yinede
Ne demek rica ederim her zamanSağol never konuşmak iyi geldi :)
Ben çıkayım iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?