naber kuzum nasılsın :)günaydın bacımm
naber kuzum nasılsın :)
Gunaydınlar
günaydın bacımm
naber kızGünaydın
çok geçmiş olsn artık güz geldiçok üşüyorumdün bütün gün dışarıdaydın orda üşüttüm sanırım, daha yataktan çıkıp da kahvaltı bile edemedim
sen nasılsın
ç
çok geçmiş olsn artık güz geldi
öyle tarzan gibi gezersen olacagı o
bol bol sıcak şeyler iç barimmm :)
bende aynıyım işte geldik iş başındayız
hava cidden soguk ya anooo valla kış gelmiş
suss bana cevap verme karşı gelme kırarım kafanıya otel gibi bi yerde kalıyorum ben o yuzden elimin altında sıcak suyum da yokhazırlanıp kafeteryaya inmem lazım o da çok zor geliyor
tarzan gibi de gezmedim aslında yaaüstümde şişme yelegim vardı, ayagımda botlar vardı, daha ne giyeyim eylül ayında, kabanla mı gezeyim
suss bana cevap verme karşı gelme kırarım kafanı
sen neden otel gibi bir yerde kalıyon evin ailen nerde bcm sennn
kabanla gezeceksn gerekirse
benm gibi tarzan olma diye diyomm
laann ben çok hastayıımmmmbenimle ilgilen
naber kız
Ben de sinir oluyorum ona ya onlar b*k içicek diye açık erde oturup üşütemem bi de saçlarımı kokutuyolar pis pisbeni kimse sevmiyor attılar başlarından buraya
anamı babamı o kadar da harcamayım da gerçeği anlatayım bari
iş arıyorum bacım ben ankarada, o yuzden ordu evinde kalıyorum buradaöğle yemegi saatini bekliyorum şimdi de bi çorba içeyim diye
açık havada oturduk dün çok ondan sanırım böyle üşüttüm bensigara içen arkadaşlarıma sinir oluyorum
Onu bütün gün gezerken düşünecektin
Ben de sinir oluyorum ona ya onlar b*k içicek diye açık erde oturup üşütemem bi de saçlarımı kokutuyolar pis pis
bende iyiyim ne olsun iş güç ugraşıyoruzOnu bütün gün gezerken düşünecektin
iyiyim kahvaltı yapıcam şimdi senden naber kıvırcık
ahahahaahahh seni gidi seniiibeni kimse sevmiyor attılar başlarından buraya
anamı babamı o kadar da harcamayım da gerçeği anlatayım bari
iş arıyorum bacım ben ankarada, o yuzden ordu evinde kalıyorum buradaöğle yemegi saatini bekliyorum şimdi de bi çorba içeyim diye
açık havada oturduk dün çok ondan sanırım böyle üşüttüm bensigara içen arkadaşlarıma sinir oluyorum
sende mi içiyorsun onlara uyacam diyeiçmeyen bi tek ben olunca malesef onlara uymak zorunda kalıyorum
Zaten öğlen uyanıyosun bebütün gün gezmedim ben bi kere öğleden sonra çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?