Ne oldu kuzum?
Niye gelmiyor be?!
Sagol kuzum...
Hosbulduk.Hoş geldin bu arada beybiliboy
O kadar cok diledin oldu sonundadün hava soğuktu biz de dışarda oturduk hep ondan sanırım hasta oldum
paşa da ben gece arkadaşımda kalacam dedim diye gelmiyorpazar günü supriz yapar gelirim belki dedi de ben de boşver ankarada görüşürüz dedim
Sagol kuzum...
Hosbulduk.
O kadar cok diledin oldu sonunda
O kadar cok diledin oldu sonunda
Nasılsın bebeeemefendim cınıımmm
Nasılsın bebeeem
netten altren bileti almak için gara gitmem lazım üşenmekten ölesim var
netten al
Aa niye?onu denedim de doğrulama msj ı annemin telefona gidiyor, annemle de konuşmuyoruz
Aa niye?
Anneye küsülür mü utanmazmenapozdan sebep sanırım durduk yere bagırdı durdu bana telefonda, ben de benimle konuşmak isteyene kadar beni arama dedim
Anneye küsülür mü utanmaz
Saçmalama naz kimse mi o, annen senin. Başkası olsa neyse kızım anneye küsülmez bak ciddi söylüyorum. Üzülüyorum belki işten çıktığına düzenini oturtamadığına ben de mutsuz olduğumda sebepsiz yere sevdiklerimi üzerim.konuşsak kavga edecez hiç olmazsa küseyim de kafam huzurlu olsun
bişey yapsam valla gönlünü almak için uğraşırım, bişey yapmadan payladı beni durduk yere, uğraşamam ben kimsenin kahrıyla valla
Saçmalama naz kimse mi o, annen senin. Başkası olsa neyse kızım anneye küsülmez bak ciddi söylüyorum. Üzülüyorum belki işten çıktığına düzenini oturtamadığına ben de mutsuz olduğumda sebepsiz yere sevdiklerimi üzerim.
Yok ben onun mutsuzluğu için dedim zaten, mutsuz olduğu için çevresindekilere saldırıyor ben de öyleyim dedim ya. Alttan al kuzum ara sen onu bir şey olmamış gibi.haklısın da androm ağzıma etti telefonda ve cidden sebep yok ortada. kyk ya gidip bursu erteletecektim işim hala yok diye, onu ertesi gün yaparım dedim diye, ben ne işe yarıyor muşum zaten, hiç bişey yapmıyor muşum diye bagırdı da bagırdıinsan bu sebepten o kadar büyük kavga çıkartır mı Allah aşkına.. benim mutsuzlugumla alakası yoktu yani, mevzu tamamen onun mutsuzluguydu.
Yok ben onun mutsuzluğu için dedim zaten, mutsuz olduğu için çevresindekilere saldırıyor ben de öyleyim dedim ya. Alttan al kuzum ara sen onu bir şey olmamış gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?