Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ne oldu kuzum?

Niye gelmiyor be?!

dün hava soğuktu biz de dışarda oturduk hep ondan sanırım hasta oldum
paşa da ben gece arkadaşımda kalacam dedim diye gelmiyor pazar günü supriz yapar gelirim belki dedi de ben de boşver ankarada görüşürüz dedim

Sagol kuzum...
Hoş geldin bu arada beybiliboy
Hosbulduk.
O kadar cok diledin oldu sonunda

Anneye küsülür mü utanmaz

konuşsak kavga edecez hiç olmazsa küseyim de kafam huzurlu olsun
bişey yapsam valla gönlünü almak için uğraşırım, bişey yapmadan payladı beni durduk yere, uğraşamam ben kimsenin kahrıyla valla

konuşsak kavga edecez hiç olmazsa küseyim de kafam huzurlu olsun
bişey yapsam valla gönlünü almak için uğraşırım, bişey yapmadan payladı beni durduk yere, uğraşamam ben kimsenin kahrıyla valla
Saçmalama naz kimse mi o, annen senin. Başkası olsa neyse kızım anneye küsülmez bak ciddi söylüyorum. Üzülüyorum belki işten çıktığına düzenini oturtamadığına ben de mutsuz olduğumda sebepsiz yere sevdiklerimi üzerim.

haklısın da androm ağzıma etti telefonda ve cidden sebep yok ortada. kyk ya gidip bursu erteletecektim işim hala yok diye, onu ertesi gün yaparım dedim diye, ben ne işe yarıyor muşum zaten, hiç bişey yapmıyor muşum diye bagırdı da bagırdı insan bu sebepten o kadar büyük kavga çıkartır mı Allah aşkına.. benim mutsuzlugumla alakası yoktu yani, mevzu tamamen onun mutsuzluguydu.

Kendi ellerimle bdv nin kollarına attım nazlı yarimi nerdesin asi su perim

Yok ben onun mutsuzluğu için dedim zaten, mutsuz olduğu için çevresindekilere saldırıyor ben de öyleyim dedim ya. Alttan al kuzum ara sen onu bir şey olmamış gibi.

Yok ben onun mutsuzluğu için dedim zaten, mutsuz olduğu için çevresindekilere saldırıyor ben de öyleyim dedim ya. Alttan al kuzum ara sen onu bir şey olmamış gibi.

yok yavrum asla aramam. kuru inat degil benim ki yanlış anlama, annem hayattaki en önemli varlıgım benim. ama yanımda olacagı yerde bu kadar bagırığ çağırıyorsa bana hem de ortada sebep yokken, belli ki odlmuş bana karşı. biraz bi boşalsın kendine gelsin o arar zaten. o zamana kadar da beklerim ne kadar sürecegi umrumda degil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…